Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)
Raspunsuri - Pagina 11
nanadana spune:
La multi ani Radu pt frumosul anisor sa cresti mare ,frumos si sanatos
La multi ani pt Alexandru si Darius-Eduard pt frumosul anisor 

anya,kristinuta,diana 
codruta sanatate 
kid vream sa o vedem pe alexuta 
krisinutaeste un dulce Radu 
poze
alexuta2005 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, Alexandru, Radu-Ioan si Darius Eduard!

Miflore frumoasa petrecere!
Kristinutzasper sa se lipeasca si alexia de volanul vorbitor.Am vazut si pianul e super, in Metro aveau aseara multe jucarii frumoase de am stat o ora in fata standului sa ne hotaram ce cumparam. Faine poze, Radu e un dulcic.
Ioana am vrut si eu sa cumpar cereale de la nestle cu cacao dar mi-a fost cam frica, nu stiam daca se recomanda la varsta asta cacao iar pe net nu am gasit nimic.
Casiana si Alexia
Ioana75 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, Alexandru, Radu-Ioan si Darius Eduard!
Sa creasca mari si sanatosi!
Mihaela, Kristina, Roxi, sa va traiasca flacaii si sa va bucurati de ei!
Zino, oau, ce party! Super
.
kid, felicitari pentru plimbareatza, si pentru cadourile faine!
Casiana, faina jucaria cu volanul; o sa o caut si eu
. Spor la pregatiri.
De vreo 2 saptamini ii dam copilului cereale cu cacao de la Nestle, si ii plac foarte mult. Basicutza de la arsura cu fierul nu s-a spart, dar s-a innegrit; stie cineva ce as putea sa fac in acest moment ca sa nu ramina cu pata aia urita pe mina?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
la multi ani, alexandru si darius!
asteptam mamicile care n-au prea semnat condica in ultimul timp sa vina sa-si culeaga urarile. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alexuta2005 spune:
Locca sanatate multa lui Matei! Sa se faca bine repede!
Kid felicitari ai o dulceata.Frumoase poze.
Christina felicitari pt. Matei.asa am si eu sperante ca Alexiei o sa-i iasa primul dinte si o sa mearga in acelas timp. Uite domne' ca se poate!
Alexia cand vrea sa manance zice (uneori) " dai, dai".
Casiana si Alexia
locca spune:
Buna dimineata
La multi ani Radu de Kristinutza, Alexandru de Mihaela_e si Darius de Roxi! Sa cresteti mari, frumosi si destepti!
Uau, ce draguta Alexandra, sa mearga ea fix de ziua ei. Asa cadou frumos pt. mami si tati... Astept poze cu petrecerea si cu evenimentul umblator.
Eu sunt in continuare zombie. Copilul parca e ceva mai bine, azi a reusit sa faca kk dimineata asa ca am dus si la analize, ca de cand s-a imbolnavit numai dupa ora 13 facea
. Ma dispera ca nu vrea deloc sa ia absolut nimic medicamentos. In disperare de cauza am ajuns si la homeopat, dar nici lingurita aia cu apa dulceaga nu vrea s-o inghita, cum ma apropii de el imi da peste mana, intoarce capul, se schimonoseste, urla, circ total. Aseara dupa ce a scuipat continutul linguritei m-am enervat asa de tare ca i-am zis "ma duc in lume sa nu te mai vad. pa!" Si el s-a uitat senin la mine si a facut "pa, pa" ![]()
Joi ma duc si la calapoada si mi-e frica de ce o sa indice cantarul.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)