Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)
Raspunsuri - Pagina 10
Anya20 spune:
Dana-nana, fontanela se inchide de obicei intre 12 si 18 luni (uneori cu variatii de 1-2 luni in plus sau in minus). Asa ca stai linistita, ca mai e timp. Sa i se mai umfle neuronii lui Antoine si sa creasca mare si destept
.
miflore spune:
Buna seara zane!
Sunt rupta de oboseala...am fost la botez si la baita de flori;
Hai sa ma laud: a fost frumos, hotelul asta Phoenicia e gen Mariott, cu pretentii; ce-a fost extraordinar locul de joaca al copiilor; au fost 22 de copilasi si-au avut meniu separat, saltele d-alea mari de sarit pe ele in forma de castel, multe tobogane, caluti, balene de hatanit, 2 tanti care-i vopseau pe fata - aici era coada incontinuu dar chiar ii faceau frumos - un clovn care facea animalute din baloane la cerere, vreo 10 fotolii rotative in forma de palma, biliard, jocuri de fotbal si inca un joc la masa care nu stiu cum se cheama, 2 jocuri d-alea cu volan, cu ecrane, care mmimeaza curse, teatru de papusi, DJ cu muzica pentru copii, karaoke cu Ghita si orice vroiau copiii sa cante, ce sa mai, un paradis!
Ce pot sa va spun decat ca piticii mai sareau pe saltelele-alea si la 4 dimineatza...
Iar la adulti a venit formatia aia de canta la "Dansez pentru tine" cu Petre Geambasu, a mai fost si Simona Patraulea sau cum o cheama pe prezentatoarea aia de sport, ceva manechine, m-am invartit in lume buna.![]()
Acum sunt o leguma, mi-e un somn de nu va vad.
Vreau si eu sa zic:
LA MULTI ANI CU BUCURII PENTRU VICTOR ANDREI, MONICA SI CASSIAN!!!
Multumesc mult fetelor pentru felicitari, sunteti toate niste scumpe!!!

Ma duc la nani, nu mai tine!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Nici noi nu stam pe olita; mai invartim de bila aia din fata, atat; cale lunga pana sa faca la ea!
Kidut, vrem poze cu printesa de 1 anisor!
Cred c-a fost super frumu la petrecere! Felicitari pentru mers, asa da surpriza!!!

Alexuta, frumos volanul ala!
Codruta, fa-te bine repede!
Moki, sanatate lui Mario!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
diana_n spune:
Nanadana nici lui Petrut nu i s-a inchis fontanela, la controlul de 1 an dr. a zis ca e ok, eu n-am mai pus alte intrebari.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diana_n spune:
Anto La Multi Ani frumosi lui Victor ! scuze de intarziere
Diana si Petrut (3 oct 2005)
kristinutza spune:
kid, felicitari pt mergareatza! a asteptat fix ziua ei, auzi! 
da, alexuta, si eu ma tot uitam la soferul ala vorbitor!
plus ca nu au numai chicco, ci si vtech si alte firme. le-am analizat o gramada, dar cand am fost la cumparaturi, radu s-a lipit mai tare de pianul pe care i l-am luat pana la urma, dar sa stii ca si cu soferul s-a jucat ceva timp la stand.
dana, nici lui radu nu i s-a inchis fontanela.
uau, miflore, ce petrecere! 
gata, la noi e oficial: radu are 1 an! ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
mey, ma enerveaza versiunea asta noua de poze pe yahoo. pe mine oricum ma bulverseaza repede orice schimbare... 
asa ca nu stiu cand o sa pun poze
.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
hai ca am reusit ceva acolo: 5 poze.
miflore spune:
Kristinutza, MULTI ANI PENTRU RADUCU!!!!!

Sa fiti sanatosi si bucurosi o suta de ani!!! Se-aude ceva, cred c-a-nceput petrecerea-n Crangasi!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
multumim! 
dar cred ca nu auzi de la noi, ca radu s-a culcat de ceva timp
.