Gradinita la 2 ani???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Si eu sunt de parere ca este o dovada de inconstienta sa-ti inscrii copilul de 2 ani la gradinita. Fiul meu a fost la o gradinita particulara in care se perindau incontinuu copii de 2 ani.
Personalul nu avea pregatirea necesara socializarii unor copii atat de mici si nu reuseau decat sa transforme "experimentul" intr-o trauma continua pentru micuti. Foarte putini au rezistat mai mult de 1 saptamana, dar ceilalti copii din grupa (de 3 si 4 ani) erau terminati de urletele continue alte celor de 2 ani. In clasa nu se putea desfasura nici un fel de activitate, iar mamicile continuau sa-i aduca pe micuti "sa vada daca se adapteaza". 90% dintre ei nu s-au adaptat, dar au distrus grupa mica. Atunci cand veti avea copii mai mari veti intelege.

Patroana gradinitei primea pe oricine, pentru ca avea nevoie de bani, dar mie mi-au spus ingrijitoarele ca erau copii care urlau cat era ziulica de lunga. Altceva oricum nu faceau.

Daca tot e sa urle si numai atat macar incuiati-i in casa, ca trauma e aceeasi, singura diferenta este ca scutiti niste bani.

Acum, lasand gluma laoparte, cred ca este o dovada de responsabilitate si bun simt din partea unui parinte cu copil de 2 ani sa caute crese sau gradinite cu clase de cresa si personal calificat pentru socilaizarea copilului la o varsta atat de mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Este adevarat, copilasii sub 3 ani nu au ce cauta la grupa mica. Dar, multe gradinite particulare au grupe speciale pentru cei mici-mici.

Exemplu: gradinita fetitei mele are chiar doua grupe speciale, una pentru copii de 1.5-2+ ani, una pentru 2+-3+ (nu stiu exact limitele). Sunt putini in fiecare grupa (8-9 copii) si au in permanenta o educatoare si o ingrijitoare cu ei, care sunt pregatite sa lucreze cu aceasta categorie de copii. Nici nu se pune problema de copii traumatizati, sau care sa urle cat e ziulica de lunga.

Eu sunt foarte multumita de aceasta gradinita, fetita mea s-a adaptat foarte usor (cam in 2 saptamani, in care plangea cateva minute la venire si cateva la plecare), acum se duce cu placere, iar progresele sunt incredibile.

Deci, mamici care vreti sa va duceti prichindeii la gradinita de la 2 ani, nu va speriati. Este posibil, trebuie numai sa faceti o alegere potrivita.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ele77 spune:

Simali poti sa-mi spui despre ce gradinita vorbesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Ursuletul din Ploiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

lulu, permite'mi te rog sa ma "bag" peste subiectul tau, ca sa nu mai deschis si eu unul similar.
intrebarea mea este:

stiti cumva daca sunt gradinite care primesc copiii de la 2 ani in cluj ???

va multumesc

alexa si mami

Mergi la inceput