Sarcina in cazul unui ciclu neregulat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Felicitari Dell!!! Intr-adevar multi medici tampiti, care nu ar trebui sa se numeasca medici. Nu vreau s ama gandesc cum e sa apuci pe mainile unui astfel de om.
Bravo tie ca l-ai schimbat si eu as fi facut la fel. Ce usor e ptr. ei sa iti faca chiuretaj, nu pot sa cred ce fel de oameni sunt...

Sa facem ceva pentru Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladys spune:

Draga Carme si eu am avut de cand ma stiu cm neregulat si sunt mamica de baiat si insarcinata in 24 saptamani. Pur si simplu cand a trecut mai mult timp decat de obicei la farmacie si cumparam test . La inceput si eu disperam pt. ca ne doream cu ardoare un copil ,dar incet , incet , cu rabdarea trecem mareaMulta bafta!

24+ si mami de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

DELL, te rog, daca mai esti prin preajma sa imi spui si mie numele doctorului si unde il pot gasi. Eu am fost la 2 doctori care au gasit la unison explicatia "uneori natura stie mai bine ce face". Am ciclu neregulat 33-44 de zile. Dar uite, pana sa mi se intample mie nu m-am gandit ca ar putea fi o problema. La ECO s-a vazut un sac dezvoltat normal dar nu si copilul. M-a nedumerit ca amandoi au avut reactii de genul "e ingropata treaba" fara sa ma mai intrebe nimic (daca am ciclu neregulat, daca am alte simptome, etc.). Teoretic ar trebui sa fiu in saptamana a 9-a. Practic... EU ma simt foarte bine, nu am dureri, scurgeri. Maine ma duc la B-HCG. Te rog sa ma ajuti, si ma bucur foarte mult ca la tine a fost bine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by carme

sunt foarte curioasa voi, fetele care aveti ciclu neregulat si sunteti insarcinate, cum vi-ati dat seama ca ati ramas ?
si eu am ciclul foarte aiurea, si m-am saturat sa sper si apoi sa fiu dezamagita ca nu e sarcina nici de data asta...

Eu nici n_am apucat sa imi intarzie ciclul (peste cele 35-40 de zile cum imi venea de obicei) ca am avut greturi intr-o zi si mi_am luat testul si..!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DELL spune:

Alinushca,dr care m-a"salvat "pe mine este Dr.Onofriescu Mircea din Iasi.El a fost singurul dr care m-a inteles ca eu am un ciclu f f neregulat si am avut ovulatia in ziua 25 si nu a luat in calcul data ultimei menstruatii.Pentru ca datorita acestui ciclu neregulat aparea intotdeauna o diferenta de 2 sapt intre varsta ecografica a BB-ului si cea calculata dupa data UM,ceea ce-i determina pe restul dr care m-au mai consultat sa spuna ca sarcina e oprita in evolutie.Daca vrei mai multe detalii despre unde are cab drOnofriescu spune-mi si ti le dau cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

DELL, multumesc frumos. Eu sunt din Bucuresti. Si mi se pare greu sa gasesc un doctor pe care sa il intereseze si altceva decat banii. Am fost inclusiv la un doctor despre care se spune ca nu face avorturi ca ar fi crestin si nu vrea sa omoare copii, si m-a invitat instant la spital fara sa ma mai intrebe nimic. Mai astept. Ar putea sa fie ca la tine si sa aiba vreo 6-7 saptamani. Mai astept, dar am facut un beta HCG azi sa vad ce iese. Tie doctorii (cei 3) ti-au spus ca e sarcina oprita din evolutie sau pur si simplu ca nu vad embrionul in sac? Ca mie nu mi-au spus nimic concret. Multumesc mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Fetelor, si eu am un ciclu neregulat de cand ma stiu..35-45 de zile. Pe Alex l-am conceput in ziua 13..stiu sigur asta..deci luna aia sa inteleg ca a fost ovulatia cand trebuie.
Chestia e ca acum vreau sa mai fac un bebe. In ultimele 2 luni am avut CM la 40 si 48 de zile iar Dr mi-a prescis 3 luni de Duphaston, 2 pastile pe zi in zilele 16-25 (desi in prospect zice ca se da in majoritatea cazurilor in zilele 11-20 ). Ideea e ca eu acum 2 zile am fost la un echo de rutina impus de servici si mi-a aparut ca URMA apara ovulul din ovarul drept...deci eram in ziua 23 si nu ovulasem inca..ce sa mai inteleg eu..nici cu duphastonul asta nu ovulez cand trebuie....si tinand cont ca faza luteala ar fi in mod normal de 14 zile, inseamna ca tot la 40 de zile imi va veni CM, cu sau fara Duphaston. ..ma ucid chestiile astea medicale...
Sunt curioasa ce se va intampla si dupa aceste 3 luni de Duphaston...

Intrebarea cea mai mare:
VOI CUM DEPISTATI OVULATIA? A INCERCAT CINEVA METODA TEMPERATURII BAZALE?

Deea si Alex
http://new.photos.yahoo.com/andreeatitza/album/576460762365304991

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DELL spune:

Alinushca,la mine dr se panicau de faptul ca eu dupa UM aveam 7 sapt si ei nu vedeau schita de embrion si nici nu auzeau bataile cardiace.Dar eu de fapt nu aveam decat 5 sapt pt ca data conceptiei a fost cam in zilele25-28 ale ciclului si nicidecum in ziua a-14-a.Dar nici unul din ei nu au vrut sa inteleaga acest lucru...dar in schimb valoarea la bHCG era in crestere si eu de aia nu m-am lasat in nici un fel convinsa de ei.Iti doresc multa bafta si nu te grabi sa iei vreo decizie,pana nu stii exact cum sta treaba.Intrerupere de sarcina poti sa faci pan in sapt12 asa ca mai asteapta si mai vezi pareri.Astept vesti in legatura cu val Bhcg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

DELL , felicitari pentru baiatul tau ! Povestea ta e o lectie foarte buna .
Inainte de a exista medici , echografe , laboratoare existau femei care habar n-aveau ca sunt gravide si duceau sarcini bine-mersi . Daca e ceva in neregula cu bebe , corpul nostru o sa ne dea de stire cat de curand .

La mine abia la 8 saptamani ( 6 de la conceptie ) s-a vazut cordul si embrion de 8 mm , n-am facut nici o analiza inca , totul e in regula , ne vedem pe 2 iulie . Si gata .

Mai fetelor lasati-i pe astia cu ... cureta in mana sa se duca naibii , am vazut la un alt topic o fata care a fost la intrerupere pe motiv de "sarcina oprita din evolutie" si dobitoaca nici macar n-a intrebat-o ce varsta are sarcina !!! Dupa doua zile si-a facut femeia un test ... POZITIV ! Nenorocita i-a omorat copilul !

Mergi la inceput