Ingrijorare din cauza caderii parului

Ingrijorare din cauza caderii parului | Autor: Moira

Link direct la acest mesaj

Buna,
M-am gandit sa deschid acest subiect si sper ca l-am deschis unde trebuie. Ideea este ca imi cade parul foarte tare si deja sunt ingrijorata. Niciodata nu am avut eu un par foarte bun, insa deja mi se pare nu prea este normal. Mi-am facut analizele acum vreo 3 luni, chiar in amanunt as putea spune, si au iesit bune, dar poate ca nu am cautat eu ce trebuie.
De vopsit nu m-am mai vopsit, nu prea m-am mai uscat cu foehnul, alimentatie echilibrata am. De vreo 3 luni sunt in Belgia si aici apa este foarte calcaroasa, e posibil sa fie o cauza?
Exista niste cauze speciale pentru caderea parului?
Merci mult,
Moira

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Sa fie oare de la stres? Si o o prietena de-a mea are aceeasi problema. Am dat un search pentru ea si uite www.ele.ro/articol_1911.html" target="_blank">aici am gasit niste chestii interesante. Sper sa iti fie de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Poate te ajuta :
http://www.formula-as.ro/reviste_655117caderea-parului.html
Succes!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si mie imi cade groaznic!!! Nu mai stiu ce sa ma fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Umbla un pic si la alimentatie!Un medic de aici mi-a spus ca pentru "insanatosirea "parului, ideal ar fi sa mananci de 2ori pe sapt salata din fructe de mare, caracatita se pare ca ajuta la cresterea parului, ii reda luciu natural,il regenereaza.Mi-a explicat si de ce, dar nu am inteles chiar tot...nu ma descurc perfect cu limba inca...
asa, deci salata de caracatita, cu ceapa, ulei de masline, si ideal daca vei gasi, alge de mare.
Stiu din experiente ca urzica face minuni, ma refer la infuzie, bauta pe stomacul gol.
Mai cercetez terenul si ma intorc cu noutati in domeniu...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput