Monitoare (LCD & CRT)
Raspunsuri - Pagina 2
nushulica spune:
recomand si eu samsung 920N 19" are timp de raspuns 8MS chiar isi merita banii....noi il avem de anul trecut de craciun cand era vreo 14mil dar au scazut preturile tare la lcd-uri
INGRID
clayhanger spune:
quote:
Originally posted by danavasile
Iar Samsung nu iti recomand pentru ca daca ai o problema de garantie ( pixeli sariti - puncte de culoare pe ecran negru) ti se va schimba de la un nr de minim 5 pixeli... cam astea sunt conditiile.
Alegerea iti apartine
Doar Samsung are conditiile asa?
Cand mi l-am luat eu (Samsung), a fost vorba de 3 pixeli morti sau 5 subpixeli morti.
Mie mi se pare rezonabil asa. Pur si simplu as sti ca sunt acolo, dar nu m-ar deranja cu nimic. Pe langa toate avantajele aduse de monitor, gandul la pixelu mort doar m-ar amuza un pic.
danavasile spune:
Te amuza poate , dar ce te faci cand ai de lucru si iti sar in ochi 5 pixeli de mai multe culori? astea sunt conditiile la Samsung stiu din sursa sigura adica exact de la distribuitorul pentru Romania.
Da acum 920n este la pret bun dar comparativ cu philips, asus sau benq... totusi conteaza si conditiile de garantie
clayhanger spune:
quote:
Originally posted by danavasile
Te amuza poate , dar ce te faci cand ai de lucru si iti sar in ochi 5 pixeli de mai multe culori? astea sunt conditiile la Samsung stiu din sursa sigura adica exact de la distribuitorul pentru Romania.
Daca sunt 5, inseamna ca deja ti-l schimba din cate zici tu. Sau chiar daca nu ti-l schimba, da... sa zicem ca iti sar in ochi, dar nu te uiti toata ziua la ei, totusi! Si... mi-e tare greu sa cred ca te pot incurca in lucru (eu 10-12 ore pe zi stau in fata unui monitor). Daca treaba ta ar fi prelucrari grafice, poate... insa atunci sigur nu folosesti monitoare ca astea de care vorbim aici.
Eu imi mentin parerea ca avantajele fac "neajunsul" asta unul usor de ignorat.
Normal ca termenii garantiei conteaza, insa pentru mine nu ar fi un criteriu eliminatoriu tocmai asta.
EDIT: Nu vreau sa creez impresia ca ma cert, la urma urmei fiecare isi stabileste ordinea in care pune criteriile dupa care cauta un anume produs. Datoria noastra, aici, e sa amintim care ar putea fi aceste criterii.
ana06 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri, eu vreau sa-mi iau un monitor LCD pentru ca ma ustura f. tare ochii cu cel pe care il am acasa, deocamdata nu-l folosesc decat pentru a intra pe Internet, lucrarile le fac la birou.
danavasile spune:
nu este cazul de nici o contradictie aici, eu am specificat acest aspect al conditiilor de garantie, pentru ca e bine sa stii ce te asteapta
sa dai azi 15 mil pe un lcd si maine sa il vezi cu puncte in mijlocul ecranului nu cred ca e prea placut
iar criteriile sigur ca fiecare si le stabileste , aici fiecare alege pe ce sa dea banii
ana06 spune:
Am fost azi la Carrefour si am vazut monitor LCD Philips, 17", timp de raspuns 8ms, interfata D-sub 15 pini la pretul de 6,5 milioane,ce ziceti,sa-l iau?