** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 19
alina25 spune:
Buna gravidute si bebelusi,
Eu am fost aseara la dr.T. si i-am auzit inimioara lui bb si am fost foarte incantati.Este totul ok numai ca mi-a zis ca s-a format un hematon dar nu mi-a dat foarte mari explicatii despre el.Voi ce stiti despre acest hematon?
Iau in continuare tratamentul de fixare.
PUPICI
chiquitita spune:
Va multumesc ca m-ati linistit! . La voi cand au aparut greturile? Eu nu am deloc. Sarcina are 5 saptamani si 5 zile. Doar am petele sangerii de marimea unei monede in fiecare zi si simptome de cm...Doamne, sper sa nu se duca sarcina incet incet...
5+
Bebelus
valen spune:
Fetelor, am fost si eu la dr. si bebele meu se pare ca este foarte bine; eu ma temeam sa nu fi patit ceva din cauza temperaturii pe care am avut-o acum o saptamana (38 cu 2) dar se pare ca este puternic si a rezistat.Asadar, ma puteti trece si pe mine pe listutadn-10.11.1979um-27.08.2006chiquitita, sarcina mea aproape 7 saptamani si sa stii ca nici eu nu am greturi. Este adevarat ca ma deranjeaza fumul de tigara, mirosurile din bucatarie si parca n-as manca nimic, insa greturi nu prea am. Daca imi amintesc bine nici cand am fost insarcinata cu Sarah nu am avut greturi in perioada asta, parca incepusera mai tarziu, iar de
nici nu s-a pus vorba, asa ca eu zic sa stai linistita ca nu-i nici o bucurie sa ai greturi; este foarte adevarat insa ca te simti mult mai gravida dar lasa; eu am fost insarcinata in acelasi timp cu prietena mea si mereu ne intalneam si ne intrebam daca avem greturi, insa de atatea intrebari chiar ne lua o sila de...apoi, cand au aparut, nu stiam cum sa facem sa scapam de ele. Deci simte-te norocoasa.Gabriela
6+ si mamica fericita de Sarah Marie (30.09.2005)
katthy spune:
Mica PREZENT !
Nu am mai scris in ultima vreme deoarece am fost f. ocupata la servici.
Am citit cam tot ce ati scris.
Tare rau imi pare pentru fetele care au pierdut samburelul.
Chiquitita stai cuminciara in pat.
Eu maine implinesc 9 sapt si greturile inca nu au venit si nici nu cred ca mai vin. Am avut doar mici sesibilitati la mirosurile puternice (parfumuri tari, usturoi). Partea buna e ca mananc numai mancaruri usoare legume, fructe multe, carne usoara, mai greu cu lactatetele.
Bun venit noilor gravidute.
Pentru toate burticutele un
dulece si 
Katthy
8+
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Eu azi ma simt bine si fericita. Mai ales dupa ce mi-am vazut bebe-ul ieri miscand din picioruse.
Va doresc o zi buna si un week-end minunat.
Mica
9+
oanaclaudia spune:
Buna fetelor. Si eu sunt f fericita ca i-am vazut inimioara batand lui bebe la echo.Nici nu stiti ce emotionant a fost. Dr mea a spus ca totul este ok in leg cu bebe si se afla in limitele normale pt varsta lui 7s 4z ,avea 14mm si ii batea inimioara cu atata putere!
Apropo de analize aveti ideie pe unde se fac analizele alea pt anticorpi i,undeva mai ieftin?Am auzit ca se duc undeva la 400lei voi stiti ceva?
Trebuie sa le fac si pe alea in afara de cele uzuale la sange ca sa inlatur orice unma de indoiala.
Eu cu greturile stau la fel de prost ca si voi dar asta e nu am ce face,dar in schimb la capitolul scurgeri ,Doamne Fereste ,nu am asa ceva si sper sa nici sa nu am.
va pup pe toate gravidutele.
8+
chiquitita spune:
Mie mi-a curs mult sange maroniu aseara....chiar mi-e frica sa nu o pierd...
5+
Bebelus
cristinamaria spune:
Chiquittita stai linistita si roaga-te sa fie bine! Tu ai vorbit cu doctorul tau??? Nici eu nu am greturi decat stari de rau deci asta nu este neaparat un sem rau! Ai repetet hcg-ul!
Doamne ajuta sa auzim numai vesti bune!
cristina
mica0307 spune:
Chiquitita daca ai scurgeri nu inseamna neaparat ca pierzi sarcina. Fa-ti o dozare de beta HCG. Daca valorile sunt normale inseamna ca ai o sarcina sanatoasa si nu ai de ce sa iti faci probleme.
Mergi la dr tau si cere si un tratament de mentinere a sarcinii (utogestan, injectii cu gravibinon).
Mica
9+
pauly spune:
Buna fetelor .
Va urmaresc de ceva timp si acuma ma si pot alatura voua.Sunt fericita posesoare a unui test pozitiv
.Sunt foarte fericita il asteptam de cativa ani si minunea s a intamplat.Va doresc multa sanatate si bebei
sanatosi si frumosi la toate.Va rog sa ma treceti pe listuta si pe mine, DN 02.03.1982,UM 13.09.2006, DPN 20.06.2007.