** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor am fost dimineata la ecograf si mi-a vazut bebe-ul. Sunt super fericita. Dadea din picioruse de parca mergea pe bicicleta. Dr m-a asigurat ca totul e ok. Urmatoarea ecografie la 12-13 saptamani cand se fac anumite masuratori.

Dell ar trebui sa repeti ecografia (dar tot vaginala sa fie) peste 2 saptamani. Atunci sigur se va vedea inimioara. Ea se vede pe la 6-7 saptamani de la ultimul CM.

Paky de ce nu iei No Spa pentru dureri de burta (3/zi)?

Mica 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna fetelor!

Am tot citit posturile legate de epilare.E o problema sa te epilezi cand esti insarcinata?
Inteleg cu ceara, dar cu epilatorul? Eu ma epilez cu epilatorul si nu am absolut nici o problema... Nu ma doare (si nu m-a durut niciodata)

Acum am dat in alta stare (sotul meu imi zice - si pe buna dreptate - ca am luat-o razna de tot)

Dupa ce 1 saptamana si 1/2 mi-a fost super rau, acum vad ca e a doua zi in care ma simt ok... In sensul ca nu mai am greturi serioase, ma mai doare slab un pic capul, si daca mananc ma simt bine (bine, nu pot sa mananc carne sau chestii mai grele)
Si mi-a intrat in cap ca e prea devreme sa ma simt mai bine si poate a patit ceva bebe!
Se poate sa te simti mai bine asa de devreme? Nu ca mi-ar fi dor de zilele in care stateam numai in baie si nu puteam inghiti nimic...

Abia astept sa vina luni sa ma duc la ecografie!

pupici!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari Mica! Sa-ti traiasca bebeul sa creasca mare si frumos si sa vina sanatos in mai ;)

Nu stiu de ce, dar cand citesc posturile cu bebei dand din picioruse ma simt mult mai bine - parca citesc de al meu :))

7+
Anca

Mergi la inceput

Poohy e normal ca greturile sa mai dispara. Si eu ma simt mult mai bine decat acum cateva saptamani. Starea de rau nu mai dureaza toata ziua si nu mai e atat de intensa. Si eu am dureri de cap si ameteli atunci cand nu mananc.. Ideea este ca mesele nostre ar trebui sa fie acum dese. Eu imi iau tot timpul la serviciu 1 iaurt si ceva fructe sa le mananc intre mese.

Mica 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

mica, am luat pt. durerile de burtica duphaston si no-spa timp de 3 saptamani si am abservat ca a inceput sa ma doara stomacul f tare. nestiind de la ce ma doare stomacul am inceput sa elim pe rand cateva chestii din alimentatia mea: struguri, rosii, banane, ciobe, etc si tot degeaba, stomacul ma durea in continuare. acum am renuntat la pastile si astept sa vad rezultatul. poate mi se pare dar parca nu ma mai doare asa tare. maine ma duc la medic (e unul nou), o sa-mi faca o ecografie si o consultatie si atunci o sa vad cum stau.
nici eu nu am auzit inimioara la bebelus. dar.... putin mai e pana maine.

si apropo de ce ne dorim ... eu mi-as dori sa fie fetita (din tot sufletul) si deocamdata nu ma gandesc la altceva.

pupici

diana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Cum va mai e azi?
Eu am fost de dimineta sa-mi ia singe pentru analize si intr-o saptamana am rezultatul.In rest acceasi sila,nu mai am rabdare sa treaca odata perioada asta .In continuare ma chinuiesc sa manac,azi am reusit sa mananc o punga mare de cipsuri(tampenii!!!!)pe care alta data le-as fi detestat.Tare ciudat.
Ma simt inca fara energie.
Ma bucur pentru fetele care si-au mai revenit.
Cat despre epilat v-am mai spus in afara de durere nu sunt probleme si nici cu spirtul sau uleiul.Si eu ma duc astazi.
Cu vopsitul si eu am avuzit pro si contra,dar nu am tinut cont si mi-am pus deja un sampon colorant,e adevarta fara amoniac.Poate e mai sigur asa.
Mica felicitari!!!!!!! asa mare e deja,da din picioruse?!!!Se pare ca am uitat eu...si poate e chiar baietel.Auzi tu ,sa manaci iaurt si fructe intre mese,bravo tie,deci se pare ca manaci!
Dell parerea mea e sa stai linistita ca bebe e bine ,dar e inca mic si eu l-am vazut la 5 saptamani si nu era decat un embrion mic.
Paky si eu am dureri de stomac sunt din cauza alimentarii necorepunzatoare,abaia astept sa pot manca normal.
Poohy in loc sa te bucuri ca nu mai ai greturi...stai linitita ca e absolut normal

pentru burtici

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua burtici!

Sper ca toata lumea e sanatoasa si voioasa...si mai putin ingretosata...
Mi-e cam rau da's chiauna pentru ca s-a trezit Maria cu chef de joaca pe la 4.30 dimineata...Asa ca nu se pune...:)

O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor vin si eu printre voi! In sfarsit pt prima oara in viatza mea am si eu motiv sa scriu la Odisee! Daca reface cineva listuta o rog sa ma treaca si pe mine cu UM 1 septembrie.

Pt mine socul e fff mare, nu pot sa cred ca mi s-a intamplat dupa atata timp minunea. Si ceea ce ma face sa imi pun 1000 de intrebari e faptul ca nu mi-e rau deloc, dar deloc. Citeam ca multe dinte voi aveti greturi, vomati, dar eu nu am absolut nimic. E Ok oare?? In schimb am niste dureri ingrozitoare de sani, nu pot nici sa dorm pe burta. Si mi-e somn raaau de tot, de multe ori imi vine sa adorm cand sunt la servici.

Intreba cineva ce ne dorim: noi am vrea ca primul bb sa fie baietel si apoi o fetita, dar la urma urmei sanatos sa fie ca orice e perfect!

Si vestea cea mare: am reusit sa ma las de fumat (fumez de ani de zile in jur de 1 pc/zi) si asta cand m-am uitat pe un calendar al gravidei si am vazut ca in perioada asta bietul bebe se chinuie sa se dezvolte si eu il afum.

Sarcina usoara tuturor!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Uite aici un articol despre vopsitul in sarcina.

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=503

Mica

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, fetelor!
Ce mai faceti?Cum mai sunteti?
E ma simt bine, doar f.rar cate o stare de greata dar imi trece rpd.
Inca iau tratament.Mai am 2 zile apoi pauza 3z si iar 7 de tratament.
Sper sa fie ok piticul.

Va pup!

Alyna

Mergi la inceput