** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Arthurana...la 10-14 saptamani se fac primele teste
Masurarea pliului nucal ecografic (nuchal translucency) si dublul test (PAPP-A si Free HCG)
Pe urma e CVS-ul, daca vrei sa faci asa ceva.
Pe la 16-18 saptamani triplul test si pe urma amnio daca vrei...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Corap...ete acilea tzuguiu'......ce e!?

Cineva rearanjeaza dupa DPN-uri burticile in listutza...mie mi-a fost lene sa le aranjez de fiecare data cand le trec...Multzam!...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mama ce harababura in ordinea mesajelor .
Cristalina, eu umblu prin listutza!
Carrie sa nu uiti de date!

Editez sa toaaaate gravidutzele!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ia uitati ce am mai gasit la alte mamici:
www.neufmoisetplus.com/calcul/CalcWeight.htm" target="_blank">Calcul Greutate
Daca vi se pare util, il putem introduce si noi pe prima pagina.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Desi nu voi mai fi mamica de mai 2007, inca mai citesc ce scrieti. Sunt cu inima alaturi de voi. Azi am fost la Cantacuzino sa fac o serie de analize si dupa amiaza ma duc sa fac teste genetice. Incet, incet incep sa imi revin dupa pierderea lui bb. Am citit mult si am vazut ca se intampla destul de frecvent nenorociri de astea. Sper sa descopar de ce mi s-a intamplat asta. Daca descopar o cauza palpabila trec mai usor peste asta.
Va doresc la toate sarcini cat mai usoare si bb-ei sanatosi. Va pup.

Mergi la inceput

sim...cateodata pur si simplu se intampla. Corpul e suficient de destept si selecteaza...

Citeam pe undeva ca 30% din sarcini se termina cu avort spontan si numai o mica parte din astea au cauze ce trebuie tratate medical..
(sper ca se intelege ce voiam sa zic, ca mi-e cam somn acum...)

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ciqiutita, foarte util calculatorul de greutate, chiar ma intrebam daca m-am ingrasat suficient.
va pup fetelor, aveti grija de voi

gabi

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Amely,

Eu dupa ce am pierdut doua sarcini am dat de un medic super care mi-a dat sa fac toate testele posibile, si mi-a iesit acest MTHFR care este o mutatie genetica. Mi s-a dat tratament cu baby aspirin(aspirina cu concentratia extrem de mica 81 acid folic 4 mg, B6, B12, si prenatale) Acest tratament a trebuit sa-l incep cu 3 luni inainte sa raman. Deci practic 3 luni nu am incercat, ne-am ferit, apoi la fix 3 luni am inceput din nou. Apoi cand am avut testul pozitiv am alergat la medic si mi-a dat(dupa multe rugaminti), Levanox...in care el nu prea crede,nu stiu de ce...
Chestia este ca el vrea sa-l intrerup la 3 luni..ceea ce ma dispera. Sunt curiaosa ce explicatie imi da.
Amely si eu am de vre-o sapt. pete maro, roscat pe hartia igienica(exact cum spui mai ales dimineata...) dar mi s-a spus ca poate fi de la Lovenox...
Ai zis ca-ti verifici colul??? Pai poti sa-l simti cu mana? Este asa de jos??? Eu credeam ca in timpul sarcinii este sus..nu pot sa-l simti ..Nu rade de mine, chiar nu stiu. Eu in perioada ovulatiei puteam sa-l simt si cautam acel mucus cervical...dar acum...

Mergi la inceput

Nu-ti face probleme de intepaturi. Sunt din cauza intinderii ligamentelor.Am facut "sondaj de opinie" printre toate gravidutele si prospat mamicile de la servici si TOATE AU TRECUT PRIN ASTA!!!

Mergi la inceput

Fetelor,

Mi-e un rau..o voma ceva de speriat. Voi ce mancati? Eu din pacate nu reusesc sa tin nimic inauntru...deja de 3 sapt...Singurul lucru ar fi ceva branza...dar nu reusesc sa mananc nici macar legume. Carne deloc!!!
Ce ma fac???
Am frigiderul plin de bunatati si numai cand vad mancare sau simt mirosul(on special carne de orice fel) mi-e rau.
Stiu ca e normal, dar incerc sa gasesc o solutie...Poate ma ajutati vo

Mergi la inceput