va rog o rezolvare!!

va rog o rezolvare!! | Autor: lunna27

Link direct la acest mesaj

Nu stiu pe ce mi-a apasat cea mica,dar cand deschid forumul si nu numai(chiar si google),totul este scris cu caractere mai mari,nu pot sa pricep pe ce mi-a apasat,stiti vreo rezolvare??

Nu cred ca pot umbla in control panel pt ca icoanele de pe monitor sunt la dimensiune normala

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da restart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

restartezi degeaba...
deschizi internet explorer, mozilla sau ce mai ai, tine apasata tasta CONTROL (CTRL) si da din rotita mouselui pana se modifica marimea fontului si o aduci iar la dimensiunni normale...

pentru viitor, incearca pe cat posibil sa dai un titlu cat mai sugestiv subiectului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Am rezolvat,multumesc frumos

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Daca n-ai rotita la mouse (dar am vazut ca ai ) mergi in view, text size si modifici.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Si eu am o problema similara. Nu stiu pe ce tot apas dar mi se tot muta tastatura de la caracterele normale la cele romanesti Fara restart nu scap de obicei. Aveti idee cu ce comanda se poate schimba direct din tastatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Lunna, ia vezi in View, la Text Size exista 5 optiuni pt marimea textului.

..am patit-o si io si m-am speriat, dar s-a rezolvat repede. Mai rau e ca bb n-a vrut sa-mi arate cum a facut manevra din tastaura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

Start/Settings/Control pannel/Regional Settings/Input locales si vezi ce ai acolo. Poti sa scoti definitiv caracterele romanesti daca te inerveaza, da-i click pe English si apoi Set as default. Apoi click pe ce mai ai si da eventual Remove.
Daca insa doar vrei sa schimbi intre ele, vezi ca ai mai jos Hot keys for input locales, acolo poti sa vezi care e combinatia pentru a schimba din una in alta ba chiar poti schimba combinatia de taste...
spor!

Mergi la inceput