Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Ralucutza e mai bine rosioara nio te vad mereu da' n-am timp sa raspund din cauza de copil terorist
Bune legi la voi ! Si eu stiam ca trewbuie sa pun centura la scoica da' nu m-am gindit ca mi se poate intimpla si mie...
Sper sa tineti cont de ce ni s-a intimplat noua... nu vreau sa mai treaca nimeni prin asa ceva !!!!

Bai forumu' asta merge aiurea rau

ANGELICA

COCUTICA SI VALI FRUMOS DIN PARTEA VOASTRA CA NE SPUNETI POEZII !!

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama, la tine problema cu forumul este mai mare, mesajele tale am observat ca apar foarte tarziu si culmea cumva in urma altora de multe ori era sa nu vad ce-ai scris.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Raalucutza, am si eu aceeasi problema.Maine imi fac un test de sarcina si saptamana viitoare merg la ginecolog sa intreb.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Dolce imi pare foarterau. Bine ca nu s-a intamplat nimic.
Ati bgat frica in mine!
Noi nu avem scaun de masina (bine...nici masina )si vom face saptamana viitoare un drum de 6 ore cu masina spre Piatra Neamt. Planuiam sa o tin pe brate.
Sau in wrap?
Asta chiar mi-a dat de gandit.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Irina, super mailul.Mai linistit un pic si mai pus pe ganduri.

Andreea, sigur nu in Wrap.E incomod pt copil.Eu am incercat si mai mult de 10 minute nu merge.Poate iti imprumuta cineva un scaun de masina.E foarte bun pentru copil.Si nu mai stai nici tu incordata cu Petra in brate.E foarte mult sa stai cu un copil in brate 6 ore.Eu am experienta drumurilor lungi si ar fi perfect sa gasesti un scaun de masina.Poate de la cineva care nu il foloseste ca a crescut copilul.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

DianaR m-a bucrat f mult mesajul tau impaciuitor.

Angelica,n-am apucat sa intru pe adresa de mail inca,e o vraiste la mine in casa si maine am si musafiri,am de pus si muraturi.......dar promit cand gasesc timp c-o fac.

Am fost la doct ca-mi tuseste Erik(tuse seaca),mi-a spus sa-i dau Imuno Baby,vitamina C natural 5 picaturi(de 3 ori /zi)si sa-i curat bine nasucul.Sper sa nu se agraveze,ai vostrii au tusit careva......si daca da ce le-ati dat?.

Andreea pt cat timp ti-ar trebui soica?

Dolce,bine ca totul s-a terminat cu bine!

Cereale de ovaz(cu mar) sunt si la noi de firma Baby.

Pe la sfarsitul lui decembrie ,inceputul lui ianuarie incepe careva diversificarea?

In ce puneti mancarea la congelator????Cubulete,sau cum?

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Irina, super mailul.Mai linistit un pic si mai pus pe ganduri.

Andreea, sigur nu in Wrap.E incomod pt copil.Eu am incercat si mai mult de 10 minute nu merge.Poate iti imprumuta cineva un scaun de masina.E foarte bun pentru copil.Si nu mai stai nici tu incordata cu Petra in brate.E foarte mult sa stai cu un copil in brate 6 ore.Eu am experienta drumurilor lungi si ar fi perfect sa gasesti un scaun de masina.Poate de la cineva care nu il foloseste ca a crescut copilul.

poze

Mergi la inceput

Ioi.. fiu-miu tocmai ce a umplut de kk tot wc-ul si prin jur in incercarea de a se descurca singur (ca mai nou asa face) si daca nu-s pe faza arunca continutul olitei la wc . In loc sa ma enervez am izbucnit in ras, si m-am gandit, iaca ce dulci is pruncii astia chiar (sau mai ales) cand fac prostii ce rost are sa pui totul la suflet?

Asa ca vin si va cer iertare cirese dragi ca m-am infierbantat ca proasta, si zau ca nu-mi sta in fire si mai ales nu-mi sta in fire sa o tin atata...
Promit ca nu mai discut despre asta si ce probleme vor mai aparea pe viitor le voi rezolva pe privat asa cum trebuia sa procedez si acum. Inca o data mii de scuze

Magda, eu n-am absolut nimic cu tine, s-a nimerit sa ne scoatem ochii ptr. ca n-am fost de acord asupra unui lucru, asta nu inseamna ca daca ne-am cunoaste n-am putea fi prietene bune... Uite iti cer si tie scuze si iti mai cer s-o lasam balta si chiar sa ne oprim aici.

Ioana, ce-am spus Magdei e valabil si la tine. Asa ca hai sa bem o bere virtuala si sa ne mai relaxam amandoua, cred ca avem nevoie ca tare ii greu cu doi prunci...

No, pupici si o dupaamiaza superba cu ciresele noastre dragi!

Mergi la inceput

Andreea, nici sa nu te gandesti sa duci copilul in brate! E extrem de periculos, nu poti fizic sa-l tii cand doamne feri se intampla ceva, inertia face ca greutatea copilul sa ajunga valori greu de imaginat (undeva la sute de kilograme) in impacte la viteze peste 50 km la ora, nu ai cum sa tii asa ceva in brate...
Arabela ti-a zis bine, imprumuta o scoica si rezolvati problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Adreea,iti pot da eu scoica daca nu ai alta varianta ca noi nu mergem prea des cu masina.Scoica are centuri simple[nu in 5 puncte]daca te intereseaza aspectul asta,io nu le-am folosit dar l-am pus cu spatele........nici nu-mi vine sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla.

Cred ca merge bine forumul acum.

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput