Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
ama_kaly spune:
Ioana eu ii dau si cereale si banana care constipa, sper sa nu am pb.Zi-mi si mie care e dovleacul dulce: ala obosnuit sau bostanul ala din care se face placinta?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ama_kaly spune:
Iar imi apar mesajele cu o ora in urma si nu ma citeste nimeni..ce enervant 

raalucutza cand am citit msgul tau am crezut ca eu l-am scris
Pls alege alta culoare macar cand scrii aici la cirese ca pana si eu ma confund cu tine!
Mersi frumos!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
magghyc spune:
Ina,
Mi-ai dat o veste proasta.
Ok, o sa incep (si) cu suc de fructe!
Nichita este extrem de constipat, dar cu Dufalac reuseste sa elimine chestiunile tari ca si consistenta. Acum folosim Dufalac de maxim 2 ori pe saptamana, in rest nu e cazul.
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
cocutica spune:
Valy, ne-au placut poezioarele tale, si mai ales ideea de a le posta aici
.
Si in acelasi ton ne-am gandit sa spunem si noi poezioara preferata
:
Closca noastra cea motata
Este foarte suparata,
Scurma curtea, rascole#351;te
Si mereu cotcodaceste
Fiindc#259; puii ei motati
Tare-s neastamparati.
Le tot spune si-i invata,
Tot mereu le da povata.
Insa puii-s mici, nu stiu
Si tot striga piu, piu, piu!
O stim de cand am fost la bunici si am vazut prima data gaini! Closca cu pui am vazut-o numai in carticica cu povesti...
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
cocutica spune:
Mikiion, stai linistita ca traducerea ta ajuta multi copii. Eu mi-am salvat-o ca document si am scos-o la imprimanta, iar in dupa amiaza asta o iau in parculetul din fata blocului sa o dezbat impreuna cu mamicile cu care ma intalnesc acolo zilnic. Sa speram ca nu ploua...
Asa ca multumim
si te mai mai asteptam 
Cocutica si Elena(4 iunie)
magghyc spune:
Ingrozitor forum,
pana la urma de ce apar unele mesaje mai tarziu? daca e vorba de ora calculatorului, hai sa o setam toate odata, ca in filmele cu agentul 007. 
Wapi, am luat act ca esti si tu pe baricade.
Dupa cum ai citit probabil eu o sa incep cu suc de fructe si cereale. Ca cereale, o sa ii aleg din gama Nesle/Milupa/Humana, dat fiind faptul ca a papat toate trei tipurile de lapte.
Cred totusi ca Milupa de 4 luni (cele cu mar) sunt cele mai oki pentru Nichita.
Magda
raalucutza spune:
mesajele mele apar pe primele pagini!asa ca eu pot intreba linistita ca nimeni nu mai intoarce pagina inapoi!de kk!!insist!daca iei anticonceptionale iti mai vine stopul normal?????ca mie de 2 luni nu mi-am mai venit!
raalucutza spune:
daaaaaaaaaaaa cred ca se aliniaza mesajele dupa ora de pe calculator!!!ca la mine e 12.56 acum si o sa apara mesajul inainte de ale voastre !cred ca tre sa ne potrivim ceasul de acum!!!sa fie la fel pe toate calc!sau poate fac administratorii si moderatorii ceva!hai pupici la ciresici!
mirage spune:
Si eu incep diversificarea in noiembrie.
Pana atunci iau notite constiincios
si ma documentez pe net.
O sa trec, totusi, si pe la pediatra, sa vad ce schema propune ea. cu ocazia asta ma si lamuresc ce conceptii are ... hihihi
cocutica spune:
Magda, intr-adevar e o nebunie pe forum, dar nu din cauza noastra...adica nu are nici o legatura ora calc-ului nostru. E o problema de tip software pe care trebuie sa o rezolve admin-ul site-ului.
Pupici,
Cocutica si Elena(4 iunie 2006)