mamici casnice (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

cristina , au izolator toate caminele , dar e ff mic si daca sunt 5-6 copilasi bolnavi nu prea incap acolo.defapt izolatorul e cabinetul asistentelor.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

5-6 in cel mai bun caz,la noi la gradi la una din grupele mici,tusesc cel putin jumatate din copii,la fi'mea in grupa n-am auzit decat vreo 3,iar ea mititica era perfect sanatoasa si de cand a inceput toata nebunia asta vad ca o incearca si pe ea cu un nas infundat.

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Si la noi la cresa e izolator.Si da, este de fapt cabinetul asistentelor.E o camera de maxim 2m pe 2m.
Bananutzo nici io nu mai stiu ce fel de tuse e...cand seaca...uneori parca se mai rupe ceva...O sa sun dupa amiaza sa vad cum a mai fost.Culmea e ca acolo nu prea tuseste.De fapt si acasa, numai in pozitia culcat se inteteste tusea.
Nici nu mai stiu ce naiba sa zic.Oricum dupa amiaza o sa-i zic lui tati sa se duca cu ea la dr.Mai ales ca vine week-end-ul si n-am chef sa-l caut pe-acasa apoi.
Bai...dar e chiar culmea...noua ni se intampla faze de-astea numai la sfarsitul saptamanii.
Hai ca de azi dimineatza v-am tot zapacit cu tusea fie-mii.
Pupi.Ma duc sa-mi cumpar tigari.Cum naiba sa ma las de ele cand imi fac nervi din toate partile???

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

banano , am citit la barfe ca-l cunosti pe idolul copilariei mele.te rog io cand il intalnesti apasat din partea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi ,cand o culci pune pe ceva sa stea mai ridicata.
hai ca m-am exprimat ca un ....
mai pune-i o perna sau ridica-i putin salteaua sa nu stea perfect intansa.
oricum cu tusea nu-i de joaca mai ales daca zici ca-i si seaca.mai bine o vede un medic si stai linistita.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by georgi75
Hai ca de azi dimineatza v-am tot zapacit cu tusea fie-mii.
Pupi.Ma duc sa-mi cumpar tigari.Cum naiba sa ma las de ele cand imi fac nervi din toate partile???[/navy]

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate[/font=Comic Sans MS]

Hai lasa ,ca nu ne-ai zapacit

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

cine ,mai Gabi Cotabita?
ma enerveaza lumea ca-l barfeste ,ca el e un dragut .
e un tip calm si tare simpatic.ce m-a enervat Cream aia cand s-a luat de el.
poate pot sa scanez o poza sa ne vezi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

banano el dara.sincer mie mi tare drag.nu uita sa-l pupi din partea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

si io.
L-am sunat pe colegu si i-am dat ordn la 16.30 cand o ia sa se duca cu ea la dr.
I-am explicat ce sa-i spuna doctorului,sa vedem cat a tinut el minte..Cred ca mai bine il sun eu pe dr pe la 16 sa-i spun ce si cum si pe urma o vede cand ajunge colegu cu ea.
Gata...asa fac.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

il pup ,ca oricum imi place.
miroase tare frumos!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cine miroase frumos banano?
sanatate bolnaviorilor! deh e anotimpul asat nasol cu vint si viroze.
la noi stodalu'e f eficient, dupa 3 zile de tratament scapam de tuse.

alexa

Mergi la inceput