mamici casnice (72)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

a 'nnebunit forumu'

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

forumul a innebunit de mult.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

sunteti la plimbare pe vreme asta naspa?

Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ce vreme naspa ca la mine-i soareeeee....Sic!
Bananutzo felicitari .
Maria2mami banuiesc cine-s curiosii.
Io am ajuns acu si-n loc sa pun oalele la foc, trecui pe-aci.Vai de capul meu .Si mi-am tras o pereche de raiatzi si un pulover cu gluga sa se oftice toti dusmanii.Nah!
Fuuuug...ca tre sa fac varzaaaa....
Da' mai trec pe-aci.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

eu sunt la bucatarie. gatesc ca disperata.
Cami ,vreau sa te vad la scris!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

eu sunt la bucatarie. gatesc ca disperata.
Cami ,vreau sa te vad la scris!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si io fac papa.
alexica face nani.
si la noi e asa frumos afara, e soaaare, abia astept sa iesim mai tirziu.
georgi, sa porti sanatoasa noile achizitii!
mmiha, las-o mai sa se uite, ca poate crapa de oftica

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Multzam.
pai am uitat sa va zic ca vineri am luat salariul...Beeeey...nu mai luasem salariu de 2 ani jumateeeee....Asa ca dau de beut acu' ca vineri am uitat.Luati de-aci .
Si cate un .Si o .
Gata...facui cinste sa nu tipati dupa mine si acu fug sa dau cu aspiratorul si sa mestec in oala.Voi ce gatiti?Io fac varza cu costitza afumata

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... revenim, vazut acvariul filmat muuultttt, dar nu ma pricep sa pun camera la calcalator. Dar... inainte de a ajunge la acvariu, m-a intzepat o albinoaica din aia rea, si am minca umflata de toata frumusetzea, acum mi-a mai trecut durerea, dar ieri... Colac peste pupaza, Isabella e cu mucii pina la genunchi, cred ca i se trage de la ieshirile serale cu tatsu in balcon la fumat . Azi a dormit jumatate de ora, si s-a trezit in urlete, nu poate respira ca are nasucul infundat si rodea de suzeta, cred ca-i apar caninii, asha ca... imi cad okii in gura , asta dupa ce... toata noaptea n-am dormit, ca a dat iar virusul peste barbat si a stat pe wc toata noaptea. Moammmaaa, ce-i cu diareea asta in lume, ca si pe mama am sunat-o aseara si tot cu asta se ocupa.

Va pup pe toate, revin cu cetitul si scrisul...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,sanatate multa la nora meas cea scumpa si iubita!
Daca vrei sa-ti trimit pozele pe care le-am facut la marea logodna ratata da-mi o adresa de mail.De mult tot ma tin sa-ti spun si uit. Varsta maica varsta!!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput