mamici casnice (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cristina, sa te bitzii si pentru mine, ca eu ultima oara am fost la o nunta, acum patru ani , si tare-mi mai place sa dansez

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am primit si eu aseara invitatie la nunta pe 21 oct.Se marita nasa mea.A doua oara.
Chiar mai...stateam si ma gandeam... de cate ori te cununi?E voie de mai multe ori?Io am auzit ca indiferent de cate ori te cununi, tot primul este barbatul tau in fata lui D-zeu.
Ia uite ce intrebari existentiale ma framanta la ora asta
Hai la baut ca asta seara clar ma alearga soatza.Nu mai scap.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

pai ,Georgi ,m-as alerga si eu ,dar cu cine ?
barbatu' e proptit la tv si Bisbal e departe.

http://www.youtube.com/watch?v=kXKDDC08JZA

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Mai Dana, m-ai omorit cu Bisbal, arata beton, asa-mi trebe daca am imbatrinit... ma uit si...
Georgi te fugareshte cam des soatza, vezi ca acushica te trecem in catalog cu ...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

si eu la fel!!!!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

bah...nush la voi cum e da' al meu e mare atlet .
Cat despre ...mai pe la anul asa....
Chiar fetelor...cele care aveti un bebe il mai vreti si pe-al 2-lea?
Hai ca-n seara asta sunt cu intrebarile pe voi.Veniti la ancheta.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Georgi eu il vreau si pe al doilea, dar berbantul meu sta la tv si nu ma fugareste. De impiedicat, m-as impiedica, dar trebuie sa ma ridic singura, asha ca nu risc sa ramin cazuta pe jos
Mey, la mine merge DC in reluare, astept o gramada pina se incarca sau trimit un mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna fete dragi!

Liana sa-ti ajute DOAMNE DOAMNE.te asteptam cu vesti bune.

moama georgi io cre ca arati super , dupa atata alergat.........cum e printesa? mai tusiti?

no bem sau ne drinkuim?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

ca bine le mai zici Danelutza!

Dana

Mergi la inceput

... pai de aia ne chemam noi Danutze, ca stau barbatzii la tivu

Mergi la inceput