Gabriel Cotabita
Raspunsuri - Pagina 2
Luna75 spune:
Fetelor,mi se pare ca am cam pus paie pe foc cu invitatul la "tocat"-cu toate ca nu a asta a fost intentia mea.Poate ca cuvantul nu a fost bine ales,insa de fapt asta facem ,vrand-nevrand,cand luam in vizor un anume personaj.
Am observat ca la rubrica asta se gasesc foarte multe fete bine informate despre vedete si mi-am spus ca poate aflu si eu ceva despre Gabriel Cotabita.
Nu am nimic de impartit cu el,nu-l cunosc personal,in presa apare mai rar (nici atunci de bine).
La momentul lansarii,fredonam non-stop Domnisoara nu pleca si trebuie sa recunosc ca are o voce placuta cu un timbru aparte chiar daca nu prea si-o pune in evidenta,prezenta scenica lasa de dorit ,iar personalitatea pe care o afiseaza ca prezentator la diferite festivaluri nu-l pune intr-o lumina favorabila.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
blueeyes2003 spune:
Din cate stiu este solistul vocal al trupei VH2.
Consider ca are voce bunicica!
MIRELA
irlandeza spune:
Un increzut.
Tocmai a fost aici intr-un concert si a vizitat si biserica ortodoxa romana si vreau sa va spun ca nimeni n-a sarit pe el , la autografe sau intrebari . Se uita la toata lumea de sus . Cu ochii dupa fete tot timpul.
Si nici vocea nu mi se pare ca e fantastica. In afara de a prezenta diverse spectacole , nu stiu daca mai face si altceva , "marele artist". Ca n-a mai scos nimic pe piata muzicala.
Noi 2 singurei
danavasile spune:
Are voce nu zice nimeni ca nu are, dar mi se pare arogant.. asta e singura concluzie in urma spectacolelor pe care le-a prezentat
ange spune:
si mie-mi place cum canta.
ca transpira ,ca si-a lasat nevasta asta e problema lui.pe noi publicul ar trebui sa ne intereseze doar partea artistica a unui artist nu?
si l-am vazut sambata seara in emisiunea andreei marin.Pare un tip tare citit si tare sufletist.pe bune
sheherezada spune:
Si mie imi place vocea lui si e si foarte destept,nu ca altii (altele!)care cand deschid gura se intuneca afara.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by sheherezada
Si mie imi place vocea lui si e si foarte destept,nu ca altii (altele!)care cand deschid gura se intuneca afara.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Esti tare...
MIRELA