Ce e cu OTV-ul asta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mife spune:

Conform "traditiei" DC, normal ca discutia a luat-o pe aratura fluturand stegulete galbene
So, nu mai intereseaza cine-l urmareste sau nu, ci: "Ce e de fapt in spatele acestui post tv? Cine il finanteaza? Cine are interes sa-l sustina?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by mife

Conform "traditiei" DC, normal ca discutia a luat-o pe aratura fluturand stegulete galbene
So, nu mai intereseaza cine-l urmareste sau nu, ci: "Ce e de fapt in spatele acestui post tv? Cine il finanteaza? Cine are interes sa-l sustina?"

Scuze mife, pt. off-topicul de mai sus ! Nici mie nu-mi place cind se raspunde aiurea, dar ma cam enerfasem . Scuze
Nu stiu al cui e, auzisem la un moment dat ca DD il vinde. Daca e adevarat sau nu, nu stiu, dar nu m-ar mira sa fie patron CVT-ul. E pe stilul lui

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

aseara a fost rascolirea rahatului din Primaverii.,dar cum spune Iubika am gasit o frumoasa emisiune cu dinozauri pe un Discovery .

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Domnul Diaconescu, face bani frumosi,se pare. Am auzit, ca nu cu mult timp in urma, si-a achizitionat un avion si nu stiu ce super masina.
Doamna Balanel care e aproape omniprezenta (mi s-a luat de "crima din Primaverii") inseamna ca da bani grei ca sa apara pe sticla. Maine-poimaine o vedem realizatoare de nu stiu ce emisiune. Ceva de genul "Unde-i hotul?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Doamna Balanel care e aproape omniprezenta (mi s-a luat de "crima din Primaverii") inseamna ca da bani grei ca sa apara pe sticla. Maine-poimaine o vedem realizatoare de nu stiu ce emisiune. Ceva de genul "Unde-i hotul?"

Nu m-as mira!
Va fi aparatoarea hotilor impreuna cu avocata super gretoasa!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Karina, eu ma refeream la faptul ca sigur in spatele lui e cineva cu bani, vreunul din cei care apar pe post (CVT, Becali). Era de fapt o intrebare retorica.
Nu ma interezeaza de unde are banii de masina, eu am spus numai ce am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Cel mai fierbinte talk-show al Romaniei
Dan Diaconescu Direct

In fiecare seara la 21.00

Ministri si amarati, saraci si bogati, urmariti si neprinsi, pesedisti sau coalizati, parlamentari sau pretendenti, batrani sau tineri, vip-uri sau oameni de pe strada, vladica sau opinca, au gasit un loc sa-si spuna pasul la DDD. Un moderator nonagresiv care rastoarna muntii prin sensibilitate si candoare, a luat fata tuturor celor care folosesc rautatea, intriga si neimplicarea in aparitiile televizate. Un moderator ce si-a inaltat singur propria tribuna, numita OTV, interzis pana de curand, Dan Diaconescu a ajuns sa fie respectat pentru curatenia si cumintenia lui. E un model de a incerca sa rezolvi problemele oamenilor de rand, atunci cand societatea nu stie pe ce lume e, cand nemultumirea ineaca Romania si mizeria creste sub ochii nostri. Multi il acuza, altii il amendeaza, dar Romania nu doarme la Dan Diaconescu Direct...

Fiindca nici nu stiti ce pierdeti!

In fiecare zi de la si jumate'

Aflati ultimele stiri si nu mai priviti in alta parte

http://www.oglindatelevision.ro/

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

Cel mai fierbinte talk-show al Romaniei
Dan Diaconescu Direct

In fiecare seara la 21.00

Ministri si amarati, saraci si bogati, urmariti si neprinsi, pesedisti sau coalizati, parlamentari sau pretendenti, batrani sau tineri, vip-uri sau oameni de pe strada, vladica sau opinca, au gasit un loc sa-si spuna pasul la DDD. Un moderator nonagresiv care rastoarna muntii prin sensibilitate si candoare, a luat fata tuturor celor care folosesc rautatea, intriga si neimplicarea in aparitiile televizate. Un moderator ce si-a inaltat singur propria tribuna, numita OTV, interzis pana de curand, Dan Diaconescu a ajuns sa fie respectat pentru curatenia si cumintenia lui. E un model de a incerca sa rezolvi problemele oamenilor de rand, atunci cand societatea nu stie pe ce lume e, cand nemultumirea ineaca Romania si mizeria creste sub ochii nostri. Multi il acuza, altii il amendeaza, dar Romania nu doarme la Dan Diaconescu Direct...

Fiindca nici nu stiti ce pierdeti!

In fiecare zi de la si jumate'

Aflati ultimele stiri si nu mai priviti in alta parte

http://www.oglindatelevision.ro/

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nu fiti asa rele. Mai are si emisiuni interesante. (Cateva ce-i drept.)
Si apoi nu pe acest canal TV este in fiecare vineri emisiunea cu ajutorul umanitar ? Teledonul ? Care alta televiziune mai face asta ? Probabil doar Acasa TV si OTV. Din cate stiu eu.
Si ce importanta are cine-l finanteaza? Si voi puteti sa va deschideti o televiziune , cu un sponsor.......sau cu banii vostri.
Si apoi mai sunt si alte televiziuni care nu prea au subiecte calumea.
Asa ca solutia ar fi :cui nu-i place sa nu se uite, ca mai sunt si alte televiziuni.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mife spune:

Irlandeza eu n-am comentat calitatea emisiunilor. Insa ma indoiesc ccc ca oricine isi poate deschide televiziune. Eu de exemplu nu am bani ptr a cumpara frecventa, aparatura, ptr a plati oameni. Cum recunosti si tu, SIGUR exista un sponsor. Dar cine? Eu nu am pus intrebarea din rautate ci din curiozitate. Acum nu am voie sa intreb?

Insa prea i s-a permis madamei Balanel sa se aboneze la emisiunile lui DD, deci cineva voia sa loveasca in Romanitza. Cine nu crede ca fatuca asta nu a fost impinsa de cineva de la spate sa deschida proces, treaba lui!

Of, cate as mai avea de spus dar nu mai am timp Revin altadata!

Mergi la inceput