Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
marinar spune:
ca tot a adus marce vorba de fas pt bebe, oare ce e mai bun un costumas sau ceva gen sac de dormit cu gluga???
si salata de telina cu morcov imi place, dar la asta pun maioneza si incerc sa mai evit ca tot mananc alte prostii, foietaje si altele. am avut de la mama vinete coapte si am facut aseara salata de vinete dar cu ulei.
Marina
24+
burtika
LEVI spune:
Multumesc pt raspunsuri.
Catalina,eu am o durere in partea dreapta ,sub coaste de ma nauceste.Si mai am o gramada pana nasc.Am vorbit cu Dr si mi-a zis ca e din cauza ca bebeii apasa pe anumite organe.
Luminiža
19+ 
si
Daria
elenaron spune:
buna fetelor, sunt o mamica noua si sunt in saptamana 24 si 4 zile, am luat vreo 8 Kg in greutate, vreau sa stiu daca e cazul sa ma ingrijorez sau nu, voi cat ati luat. multumesc
delfinuta spune:
Eu am facut salata fara maioneza, adica am facut-o cu smantana, putin mustar, sare, piper si lamaie.
Marce mie una nu mi s-a parut asa ceva senzational la 4D..adica parerea mea ca nu prea se merita banii..
R_MARCE spune:
Alta kestie haioasa...
Am fost ieri la masaj... m-am intilnit intr-un final cu Alinuk. Am mai stat de vorba, am facut si masaj ... Ce a fost amuzant e ca, tot masajul meu a fost ok pe picioare, spate, fund, miini, kiar excelent! ...etc... dar cind a ajuns baiatul ala dragutz sa imi dea cu crema pe burtica, nici nu m-a atins bine, k s-a facut k un pietroi si am inceput sa simt jena si discomfort. I-am zis sa se opreasca si m-am dat eu singura cu crema. Dupa ce am plecat, in masina si kiar acasa, aveam la fel senzatie de discomfort si oarece durere surda si difuza. Mi-am amintit k mi s-a intimplat la fel si prima oara cind mi-am facut masaj(am obs dupa ce am plecat si eram in masina) si atunci nu am stiut de la ce e. Acum am priceput ideea! Nu ii place bebelinei sa fie atinsa burtica de altcineva! Doar eu si "tati" sintem ok sa punem mina si sa dam cu creme sau sa mingiiem burtica(atunci nu ma doare si nu ma jeneaza nimic). Culmea! Am ramas uimita! Oare se poate intr-adevar sa fie reactia bebelinei sau doar e o reactie a corpului meu?
Marce
20+
R_MARCE spune:
Marinar, eu zic k e mai bun o salopeta de fis din aia cu gluga si care are piciorushele cu botoshei inchisi din croiala. Pt k nastem in iarna oarecum, costumasele sint din doua bucati si de obicei, nu se fac asa mici (din ce am vazut eu prin oras, si crede-ma k m-am tot uitat dupa astea). Sau la costumase nu au botoshei din croiala, ceea ce inseamna k trebuie sa ii pui tu botoshi sau pantofi, iar bebe e muuult prea mic pt asa ceva, cel putin la inceput.
Dar mai bine sa ne zica "deja" mamicile care mai au pui acasa...
Marce
20+
Alinus25 spune:
Fetelor ajutati-ma va rog
Sunt disperata! Un coleg de la servici a facut zona zoster. Cat de mare e riscul sa ma contaminez, in situatia in care am stat cu el in birou? Se ia pe acle virala? Nu am facut varicela, rubeola si rujeola niciodata. Ce pot sa fac in cazul acesta?
Va rog sa-mi raspundeti cele care stiti.Multumesc.
Alina
20+
ALINATXA spune:
LIUDA nu stiu daca o sa te ajut cu ceva dar eu am fost la piata sa imi procur cele necesare ptr o salata de cruditati cu macrou afumat.
Mai tarziu cand o sa mi se faca foame imi trag o salata verde cu ridichi si peste din nou evident.
Mi-am luat 2 kg de mere si pere ptr la noapte cand ma trezesc ca drogatii dupa ceva dulce.
EU GATA DEFINITIV CU PORCARIILE!
Am noroc ca al meu sot ca mananca fast food in ultima perioada(cand eu nu sunt in preajma) si oricum nu e pretentios.Sa aiba in frigider racituri si e bine.
20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Daconst spune:
Superrr hainutele Marce,si multe rau si ieftine...Cel mai mult mi-a placut sacul de dormit,il ador.
Eu am mai luat ieri o tura,dar parca nu-mi vine sa iau inca multe...superstitiile astea.![]()
Cristiana,vrem si pozele tale cu hainute!!!
Ma bag si eu in clubul somnambulelor,dar din cauza lunei pline,nu a sarcinii.
Si subscriu la faza ca-mi prieste sarcina...nu dati prea tare.![]()
Inainte eram mai nervoasa si crizata,iar acum parca plutesc si totul e minunat.![]()
Hainute bb
Dana 26+ 
ALINATXA spune:
Mai catalina nu stiu cine a zis ca pe dreapta daca stai se obstructioneaza nu stiu ce.Eu numai intr-o parte pot dormi si numai pe dreapta.Se pare ca nu sa obstructionat nimic pana acum.
20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos