Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 22
monu spune:
Marce, bagajul il lasi la sot. dupa operatie vine el la terapie si ti-l lasa.

21+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ALINATXA spune:
Fetelor imi e un somn de pic.Auziti la mine cat dorm eu de 1 sapt.Noaptea adorm la 2-3 dimineata,ma trezesc la 10-11 beau cafeluta,mananc,dupa care fac ce fac si tup in pat iar .Bag inca 3-4 ore de somn daca nu mai mult.
La inceput aveam insomnii acum dorm de behai.
Mai nashpa cu toate cosmarurile din timpul somnului ptr ca nu exista sa pun capul pe perna si sa nu visez numai si numai porcarii.Cosmaruri nu alta.
20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ALINATXA spune:
Catalina yahoo messenger ai?Ca vad ca si tu esti numai pe acasa.
Liuda spune:
fetelor duminica fac exact 25 saptamani
daca ati sti cum numar zilele sa treaca mai repede perioada asta
sa nasc mai repede. imi place mult sa fiu gravida dar daca se poate fara burta...
asa ca visez acum sa scap de ea. Fiecare saptamana e un pas spre maternitate.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 5 zile
Flavia-Ioana spune:
FETELOR SI MIE MI-AR PLACEA SA VB CU VOI ME MESSANGER. DACA AVETI PLACERE CONTACTATI-MA CU USER-UL gavrilaflavia
Flavia
23, respectiv 22
Liuda spune:
alinatxa vreau si eu sa pot asa ca tine
dar nu pot
eu duminica numai stau acasa si daca nu fac miscare nu ma misc nu obosesc asa ca stau apoi prost cu somnul
nu mai zic ca saptamana asta chiar am avut insomnii, si tu poate iti permiti ca cred ca stai acasa dar eu dimineata trebuie sa fiu frech, pregatita de atac, ca de la 7-8 dimineata suna deja toate telefoanele.
Mie frica ca o sa duc dorul apoi dupa regimul asta mai de armata. O sa simt lipsa. Asta cred ca ma tine in priza non-stop. Agitatia este viata mea!!! Dimineata la 8 sa sune 2 mobile odata sa sari din pat sa nu stii la care sa raspunzi - si clar ca daca suna la ora aia inseamna ca sant probleme urgente de rezolvat (asta e prima varianta) Sau exista o a doua varianta care si mai mult ma dispera - sa aud in telefon "alo ,da sare aveti?"
Si chiar imi place stilul asta de viata ... O sa-i duc dorul ...
Va pupic pe buric.
ALINATXA spune:
Liuda eu am renuntat sa mai numar.Eu am trecut de jumatate .De abia astept sa vina craciunul.Cred ca va fii cel mai frumos craciun din viata mea.De abia astept.Ador craciunul cu tot ce presupune sarbatoare asta mai putin masa copioasa.Mie mi sa facut foarte frica asha subit de nastere.Nu ma pot hotari asupra modalitati:normal sau cezariana.
Imi e frica de anestezia aia generala (niciodata nu am trecut prin asha ceva).Apoi daca ma gandesc la nastere naturala nu imi e frica de dureri cat de alte considerente.Cum ar fii sa vad sange ,nu suport,imi e frica ca bebelina mea depune prea mult efort ,ma rog am multe temeri.
Daca ash opta ptr cezariana ar fii mai usor ptr ea si ptr mine in prima faza ptr ca am inteles ca sunt dureri teribile dupa.
Am mai auzit si de nasteri naturale cand a fost nevoie sa fie taiata mamica .Brrrrrrrrrrrrrrrr.Numai cand ma gandesc ma apuca tremuratul.
Poate o sa ma ajutati voi sa ma hotarasc.
Liuda spune:
alinatxa uite din cauza asta vreau eu cezariana
si nu cu anestezie generala doar locala sa nu simti nimic in schimb sa vezi tot ce se intampla... ca la normala tot te taie cica si trece rana si mai rau. iti dai seama ca iti taie pielea intre anus si vagin?!!!!!! sa iasa copilul... pai decat asa mai bine imi fac o operatie gen cezariana si basta. Nu raman cat o galeata , nu chinui copilul, nu ma stresez nici eu cu urlete si tipete.
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
Flavia cauta-ma in yahoo messenger in caz ca nu dau eu de tine la ID
liuda_liuda79
il am mereu cat sant in fata calculatorului.
Va pupic pe buric.
maria72 spune:
Mai fetelor ce harnice sunteti, abia am timp sa va citesc printre randuri. Vreau si eu carucior roz, cine ma ajuta, please! si DPN pe 01.02.2007
Alintxa Mai, noi avem aceeasi problema. Si mie mi-e frica de mor de anestezia aia generala. Dar sa-ti povestesc si ce a insemnat pentru mine nastere normala. Probleme mari cu hemoroizii pe care ii mostenesc si acum, taietura de 4 copci durere nu gluma, perineu flasc, probleme la urinat si mult sange pierdut. Refacere f. grea.
Dar acum vroiam cezariana, numai ca mi-a fost dat sa vad de curand cum face cineva cand se trezeste din anestezea aia... Si parca nu mai vreau. Deci sunt total debusolata si eu. O sa vb si cu medicul sa vad el ce varianta imi propune. Care mai stiti despre anestezie, mai spuneti...