40 cu + sau - (cap.25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Pe mine m-a apucat plansul si am un sentiment de neputinta...nu stiu deloc ce sa spun...nu sunt in stare sa dau nici sfaturi, nici idei...nu sunt in stare nici macar sa ma revolt ca politia sau protectia copilului nu fac nimic. Pentru ca ma asteptam la asta...
Simona, sunt cu sufletul alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Doamne, Simona, imi pare foarte rau ca ati trecut prin asa ceva. Off, nici eu nu mai am cuvinte. Cum ti-am spus data trecuta, m-am gandit ca e si un baiat la mijloc, dar nu ca a ajuns pana acolo. Nu pot (ca si Kuki) sa scriu prea mult, ca plang si m-a luat si o durere de cap, dar sfatul meu este sa te duci la alti politisti, pentru ca legea e lege, nu e tocmeala. Si poate asa bagi si frica in ea. Nu stiu ce sa mai zic, am ramas socata. Eu sper din toata inima mea sa se rezolve. Te pup si curaj mult mult mult!

Pe celalalte fete va pupicesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna sera fetelor!

simona, doamne ce-o fi fost in sufeltul tau!!!!am citit socata ce s-a intimplat si nici acum nu pot sa cred...bine ca s-a intors!ma gindesc ca am si eu fata si as inebuni de durere intr-o astfel de situatie.trebuie sa fii optimista si sa nu ti-o indepartezi cu nici un chip.ea trebuie sa vada in tine o prietena si un aliat, ceart-o cu blindete si intreab-o ce asteapta de la tine.....sau cum crezi tu ca e mai bine....imi dau si eu cu parerea (neavizata) si sper sa nu crezi ca ma amestec unde nu-mi fierbe oala...eu asa as face...si i-as mai oferi ocazia sa-si aleaga sa faca ceva care-i place cu adevarat (dans, muzica, sport) ceva care sa-i distraga atentia putin de la anturajul ala...pupici si capul sus!

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga simona imi pare teribil; sa aud ce s-a intimplat dar bine ca e vie si intreaga. Bine ca nu se drogheaza. In rest nu stiu cauta s-o indepartezi de acel mediu. Acei prieteni trebuie sa dispara din viata ei. daca as fi in locul tau cred ca as incerca sa iau legatura cu perintii dinspania sau cu rude ale acelor copii. cum mai chiar asa sa ii lase pe drumuri? si cu parintii caltor copii care au descoperit acolo un "rai". Nu trebuie sa fii singura care trece prin asa ceva. APoi i-as taia d-rei toate cele privilegii eventual as trimite-o in alt oras la alta scoala. La bunic sau stiu eu unde. au as incuia-o in casa. sau as ameninta-o ca o duc la maicute sa o calugaresc. Eu cad in extreme stiu dar inteleg prin ce treci si uite si-al meu imi face surprize din astea... apoi copii aia cu parinti in spanai din ce traiesc? Nu trebuie sa mearga si ei la scoala? Nu au vecini? de ce nu depun vecinii o plingere la politie pt. perturbarea linistii publice sau ceva... nu se poate sa traiasca in promiscuitate mai...Asta mica tu ce zici ca esti mai aproape de virsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Simona,ne-am uitat in carte.N-am avut dreptate.Din pacate,infractiunea de 'raport sexual cu un minor' are loc doar atunci cind minorul are pina la 14 ani.Daca virsta minorului este intre 14-18 ani se considera infractiune doar daca faptuitorul este dr.,profesor,tutore,etc.La 'corupere de minori' nici atit pt ca este vorba doar de actele cu caracter obscen care se savirsesc asupra minorului.Ne-am uitat si la 'seductie'.Nu poti face nimic din punct de vedere legal.Eu am fost dobitoaca,nu politistul!
Imi pare rau ca nu-ti dau vesti bune,dar macar te concentrezi asupra altor metode.Poate le pui politia in cap copiilor alora pe motiv de tulburarea linistii publice.Chefuri,galagie si scandal.
Lu are dreptate.Trebuie sa-i deschizi ochii privind 'binefacerile' sexului neprotejat si fara cel mai mic control.Net-ul e plin de poze cu oameni bolnavi de SIDA si BTS.Poate ca asa o vei constientiza si va avea grija.Va trebui sa fie o lectie dura si tu sa i-o predai fara manusi.Dur pt ca si viata este dura.Chiar nu mai stiu ce sa-ti spun.Fruntea sus!

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

multumesc noemi! nick-ul mi l-a ales sora-mea cind m-a inregistrat pe DC ca eu nu stiam cum s-o fac desi va citeam de mult si mi-a placut tare mult de voi, si alta inspiratie n-a avut in momentul ala.

craciunitza esti superba! nici nu mi te imaginez blonda.am incercat si eu o data "experienta"(cu blond) si n-am suportat decit vreo saptamina apoi m-am "roscat" urgent ca daca nu eram mereu fardata toata lumea imi zicea ca sunt bolnava ca sunt prea palida, ca n-am dormit bine,etc....nu m-as mai face niciodata blonda, plus ca se intertine ff greu.am revazut si pozele ...sunt superbe!

lu, cum a fost la petrecere? ce cadou ai ales?

adrienne ce mai faci? cum mai e cu fiul tau?

cicina, ce faci draga mea? iesi din starea asta ca avem nevoie de tine! nu mai fi suparata te rog!

pupici pentru toate fetele!

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna seara,fetelor!Nu mai stiu ce voiam sa spun ,am ramas socata de ceea ce am citit.
SIMONA,nici nu vreau sa ma gindesc ce e in sufletele voastre,nu pot sa dau sfaturi,nu pot decit sa ma rog sa gasiti o cale de rezolvare,chiar daca e greu tare cu adolescentii astia rebeli si plini de teribilism.Ea nu are o prietena apropiata cu care ai putea discuta macar poate asa vei intelege ce o determina sa procedeze asa.Ca intre prietene sigur discuta si poate vei face niste conexiuni.
Chestia cu politia nu pot s-o inteleg ,cum adica nu pot face nimic...
Macar si-ar putea baga nasul acolo in casa aia sa vada ce se intimpla,pentru ca din ce-am inteles eu acolo sunt si minori nesupravegheti.
Cuvintele sunt de prisos oricum,multa putere si curaj!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Simona,
Iti scriu din tot sufletul acest mesaj, este un fapt trait de familia mea si sper sa gasesti in acest mesaj ceva care sa te ajute.
Sotul meu are doua surori si un frate, una din surori a fost eleva premianta pana in '90, cand brusc a schimbat macazul si a fugit de acasa. Avea 15 ani. Nopti intregi sotul meu si taica-su o cautau cu lanternele prin parc, fata isi gasise un anturaj vagabond si colinda discotecile, dormeau impreuna prin subsolurile blocurilor sau prin parc. Familia o gasea, o aducea acasa, dupa cateva zile fata fugea iar. Asta s-a intamplat ani la rand, nimic-nimic nu a oprit-o sa faca prostii, si-a urmat damblaua cu consecventa. A renuntat la scoala si a ramas gravida. A facut avort.
In toata nebunia asta, maica-sa (a doua nevasta a socrului meu dar mama ei naturala) o certa, taica-su o batea, cand se impacau o pupau si-i dadeau bani. Iar fata pleca iar.
Cand am intrat eu in familia sotului, se vorbea despre fata asta cu retinere, cu rusine. Primul meu contact cu ea a fost cand ne-a spart apartamentul si ne-a furat, ea cu prietenii ei. Initial am facut plangere la politie, apoi, cand ne-am dat seama ca ea a fost, am retras plangerea. Nu voiam s-o vedem in puscarie. Dupa 1 an, spargea apartamentul bunicilor si fura iar. Apoi a inceput sa sparga magazine. Nu actiona singura, era mereu cu prietenii ei.
La un moment dat, cand avea aproape 20 de ani, s-a cuplat cu unul din baietii din gasca si s-a mutat la el. Mama baiatului a ajutat-o, nu stiu cum a facut dar a castigat-o de partea ei. Fata s-a inscris la liceu, sa-si continue scoala si s-a angajat femeie de serviciu.
Socrul meu, general in armata, cand pleca dimineata la unitate, o vedea dimineata la 6 in curtea ministerului, maturand zapada. I se rupea sufletul dar nu o putea ajuta, nimeni nu o angaja cu numai 8 clase. Apoi mama baiatului a murit si parea ca fata a ramas iar in voia sortii. Prietenul ei si-a gasit o alta femeie si fata a vrut sa se intoarca acasa. Nu au primit-o. A incercat sa plece la rude, nimeni nu o voia, le era frica de ea, stiau ca e hoata si mincinoasa.
De voia, de nevoie, s-a angajat si si-a continuat scoala. Baiatul s-a intors la ea, au vandut apartamentul central al parintilor lui si si-au cumparat o casa la marginea Bucurestiului. S-au angajat amandoi la o firma si au facut credit ca sa-si modernizeze casa, au acum o casa de vis. Anul trecut s-au casatorit. Zilele trecute a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa.
De ce a fost nevoie sa traiasca 15 de cosmar?
Ce ar fi putut face familia?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Trebuie sa mai intru si sa va scriu si voua macar citeva rinduri.

Craciunitza,super culoarea si-ti sta foarte bine.De cind ma chinui sa scot asa o nuanta la par.Roscatul nu iese decit cu foarfeca si eu nu mai vreau sa-l tund.Asa ca n-am decit.

Kuki,m-ai emotionat cu pruncu tau.Sa-ti traiasca!

Cicina,butoi am inteles,da' pe-aia cu 'silenzio stampa' nu.Ca io nu stiu fotbal. Hai pove ce-i cu tine.

Soni,cit dureaza cursurile alea de dans?Recunosc ca si io le-as face daca s-ar putea stind in pat.

Dana,stai linistita ca si la mine sint pb cu viteza.Asa ca nu irosi bunatate de energizant pe comp.

Carmi,piticutzul tau este demential!Iti tot deschid pozele si ma uit la el.Imi inveselesc ziua.

Alina,bine-ai alunecat.Sper ca te vei simti bine la noi.

Lu,ii spun si eu La Multi Ani sotului tau.Iertare pt intirziere.

Mik,am vizionat inca o data desenele.Mor dupa calul ala zimbaret!Desenul ala e preferatul meu.

Adrienne,ce s-a-ntimplat cu povestea aceea cu fiul tau?Sper ca nu torn paie pe foc daca te intreb.

Laura,bine-ai venit acasa.Asteptam impresii.

Ana-Maria,ti-ai facut vreo analiza la fiere?Sau ficat?Ca de obicei de-acolo apar asemenea pb.Eu iti recomand sa iei pastile de Redigest.Sint naturale,nu chimice si contin enzime digestive.Io am pb cu fierea si ficatul si daca nu iau ceva de genul asta ma fac ca un dirijabil.Poti bea si rostopasca dar nu mai mult de 2 saptamini si nu mai mult de o cana/zi pt ca altfel devine toxica si-ti faci mai mult rau.Si-ncearca sa maninci dimineata o lingura de tarite de griu i.n.m.u.i.a.t.e in apa sau iaurt.Panseaza stomacul si-n acelasi timp taie senzatia de foame.Sint bune si pt cura de slabire.

Ce-o fi cu Porumbela si Pisi?Da' cu Alessia,Parpalak?Si Carmen?Bebitzu?Ca pe Gabitza am citit-o rasuflind usurata c-a scapat de franco si superata pe trafic,parca.

Doina(Doibebei) ti-am mai spus ce-mi place nik-ul tau?

pe toata lumea.Si pe Maria si Oana si pe Gabi si pe Iuliana(nu mai spune de zapada ca mie-mi place s-o vad la altii.Urasc frigul!) ca lor nu le-am scris nimic.Sper ca n-am uitat pe nimeni. inca o data.Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Doamne, Simona, prin ce treci... Esti sigura ca nu se si drogheaza tinerii aceia si ca nu i-au dat si ei???

Mergi la inceput