40 cu + sau - (cap.25)
Raspunsuri - Pagina 19
adrienne12 spune:
Fetele eu ma uit la un film cu stafii. Jumatea se uita la fotbal. petrecerea noastra a fost faina. Nu am facut inca cirnati. Cius my God, cum s-a intyimplat? AI vorbit cu prietenele ei? IN special cu cei cu parinti in spania? Cu profesorii? A fost la scoala? Ea avea vreun boyfirend? Te intreb pt. ca iti amintesti ca prietena lui fiu-meu a plecat de acasa in aprilie si a stat o luna la mine.... iti doresc sa o gasiti. Lu la multi ani lui William si sanatate multa.
nematics spune:
quote:
Originally posted by soni
[ Zilele astea pe un mesaj am last scris ca nu numai copii bolnavi trebuie salvati! Si Roxi e un copil , care a fost abandonat si a avut experientele ei ,dar trebuie salvat intr-o perioada f dificila din viata ei:adolescenta!!!Sint bulversata pt ca am povestit Simonei citeva episoade din viata lui nepoata-mea si am ajuns sa pling-pt fata ei!! ea a inteles si acum se v-a trece la "lectii" de zile mari! Sperind ca functioneaza si o pot ajuta sa inteleaga ca nici un parinte natural nu e obligat sa suporte ceea ce asa zisa democratie a creat in rindul noiilor generatii!!!
uau, Soni, dur de tot!!!
sa stii ca m-am rugat zilele astea sa o gaseasca sanatoasa pe aia mica, m-am temut sa n-o fi rapit careva -brrr - daca mai vorbesti cu Simona sa-i spui ca ne gindim la ea si ne rugam sa iasa bine!
polux spune:
O saptamana frumoasa va doresc dintoata inima. DIn pacate eu sunt foarte ocupata si nu prea mai am timp de raspun, dar de citit va citesc constiincioasa. Uff eu nu am weekend lung, si tare aveam nevoie de unul.
Mie imi e in continuare somn, si habar nu am cand am sa recuperez.
Simona un gand special ptr tine, bine ca a venit Roxi acasa.
A Adrienne si fetele care va pricepeti, cum faceti o conectie wireless sa fie secured?
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
gabitzam spune:
'neatza fetele, o saptamana buna va doresc la toate!
De-abia am scapat de "francofobie" ca iar s-a blocat traficul pe DN1, asa ca doua saptamani iar fac piciorul frumos de la mersul pe jos Bine ca nu ploua si nici nu se anunta ploi in perioada urmatoare.
Daca aveti de mers la aeroport in Bucuresti in urmatoarele 2 saptamani mai bine plecati cu 3 ore inainte de acasa, sa fiti sigure ca ajungeti.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
alinaxeni spune:
Simona,ma bucur tare mult sa aud ca Roxi e acasa.Nu stiu ce probleme are dar incearca sa fii mult mai apropiata de ea si sa speram ca veti rezolva totul.Si fata mea e cam de aceeasi varsta cu Roxi si stiu prin ce trec la varsta asta si cata nevoie au de cineva care sa-i faca sa simta ca au un aliat in familie si nu un stapan.
Mik,la mine gripa se manifesta intr-un fel ciudat.Nu fac febra,nu tusesc,in schimb am o stare acuta de slabiciune,frisoane,somnolenta,durere de muschi.In general nu ma tratez cu nimic,dar in cazuri exceptionale iau un nurofen si dorm la greu. Am dormit si 3 zile continuu la un episod dasta.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
soni spune:
Buonn giorno, a tutte le signore! craciunita eti bestiala cu vinerea ta! da ai dreptate azi e vineri!Tre sa ma intorc inapoi sa vad si eu poza.ca prima oara n-am putut ca prea te lauda fetele!
Mik m-am uitat f atent aseara la desene.Stiai ca copii exprima prin desene trairile lor interioare? Am incercat sa scriu ceva aseara mai tirziu da mister asta de forum dadea erroare si l-am pus la "nani"!
Am sa ma mai uit azi odata pt ca m-a factut curioasa micuta .E isteata!
Alina daca te poate consola (desi am dubii) ieri au zis la telejurnal ca pe aici circula din cauza teperaturilor acu sus acu jos un virus si 300.000 italieni la pat!!Da deh a venit TOAMNA cu frumusetile si necazurile ei!!
fetili din germania aici e soare .Pe la voi cum e?
fetili din america da va dau de treaba ----sefiii!!
Maria pe unde esti? ne lipsesc paginile tale originale!!
MIK;LU;OANA franzuzoaicili lu mama ce mai face voi bun prin casa?
Kuki azi nu te-a lasat la pauza?? Am zis ca ai un super mann!Sa-ti traiasca !
Gabi ti-ai mai revenit? Ateptam 2 noiembrie!
Cicina a trecut saptamina .Tot in butoi esti sau ai scos capusorul deja?
dana .Bebei pe unde esti?
Hai pup si o zi buna
andacos spune:
Buna dimineata si o saptamina minunata tuturor!
astept de aproape o ora sa va pot scrie,asa merge forumul la mine,am sa-l tratez cu un energizant ,poate isi revine.
MIK,mortale desene,m-am binedispus de dimineata.
SIMONA,ma bucur pentru tine si sper sa nu mai treci niciodata prin asa ceva.
Pup restul fetelor si ma duc sa ma apuc de smotru.
Dana
craciunitza spune:
Buna dimineata.
Ce saptamana buna? Azi e vineri 
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
KUKI spune:
N-am timp, n-am timp...decat sa ma bucur pentru Simona si sa va pupacesc pe toate.
Mi-e dor de voi toate.
Ce bine ca azi e vineri. Si soare.