40 cu + sau - (cap.25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Soni, ce ai facut cu amorezatul? Nu stiu cum sa pui file-ul ala. Pe dropshots incearca, ca stiu ca se pot pune si filmulete. Daca nu, pe www.youtube.com.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KUKI

Ca tot a zis cineva ca seman cu Soni, acu sa vad si eu in capul cui ies. Hihi...

Craciunitza vreau poze, tare-s curioasa cum iti sta saten inchis. Ca nici eu nu mi te imaginez decat blonda.
Eu cat am fost castanie nu ma regaseam deloc, parca ma uitam in oglinda si vedeam pe altcineva.

Doina, multumesc de aprecieri. De fapt sunt foarte fotogenica, in realitate nu-s chiar asa aratoasa.

Copilul are turneu. Au avut trei meciuri pana acum si le-au castigat pe toate. Mai are si maine unul greu cu Constanta, dar sunt convinsa ca va fi bine. Mi-a spus la telefon ca e cel mai fericit copil din lume. Si eu m-am inmuiat toata si sunt atat de fericita de fericirea lui.

Iulia

M-am emotionat toata cu cupchilu' tau. Bravo lui, ii doresc sa castige toate meciurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Doina sau Liana am si eu o rugaminte mare,mare la voi.
Puteti sa-mi spuneti si mie numarul de telefon de la agentia de voiaj Marshall din spatele universitatii, cea care vinde bilete de avion, sau oricare alta agentie de acest gen. Multumesc mult de tot.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Oana, am reusit in sfarsit:)
Te-am trecut pe lista.
Mai lipseste cineva de acolo?

Mergi la inceput

Merci Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Na c-am venit! cela n-o venit di rushini! o dat pachetul la altul!!!
CARMEN , OANA are dreptate cu cupilu, Este f greu (sau mai bine zis dureaza ) sa-i faci certificat de nastere in Romania!) fac parte din cea mai mare asociatie romano-italiana din Europa! Am stat la o tigara cu consulul de la Milano, am facut traducere spontana cu Ambasadorul dela Roma cind a venit min afacerilor externe aici, si de acolo stiu si vad dificultatile .tre sa mergi la ambasada sa faci dovezi cu certificatul de nastere de unde e nascut ,sa platesti o taxa si apoi totul in Romania!sint multe documente de facut.daca vrei pot sa ma interesez. la noi este un jurist roman si cu acordul Ambasadei si consolatului multe hirtii se fac la asociatie si in fiecare vineri pleaca cineva la Milana si de luni le poate retrage. dar sumele sint mari.
Craciunitza eu te vreau BLONDA!Am sa incerc zacusca ta cind am timp!1 hihihh
mi-am luat nou costum de antrenament dans!
Kuki sa-ti traiasca baiatul si sa fie "Supermann""
hai ca iar am uitat ca ma agreseza ideea .....de a face niste cirnati cu varza!!!!! mda; mai vad! Si dac nu fac nik' Am luat cirnati de-ai nostri,parizer, cirnati de prajit ,ehiiiiie prea mult. Sefu sa mince ce ii place ca eu n-am chef sa fac nik -AM ZIS! PUNCT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

gabibarta eu lipsesc ,24 mai 1969.
Mi-au plecat musafirii,a fost scurt dar frumos,am o scumpete de nepotica,e dulce foc!Si am ramas si fara copil o saptamina .
La mine forumul face in continuare figuri,dureaza 5 secole pina se incarca o pagina,nu este prima oara cind mi se intimpla.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

liliana am gasit un nr de tel dar nu stiu daca mai e de actualitate, prefixul orasului este 0251 si nr.415399
alte agentii:
-gabriel travels 0251413118, fax 0251417847, e-mail gabrieltravel@pcnet.ro
-millenium tour 0251418961
-palace tour 0251410101, e-mail palacet@icnet.ro
-mapamond tour 0251415071, www.mapamond.ro

mai sunt si altele in cartea unde le-am gasit eu dar din pacate nu stiu sa-ti recomand vreuna pt ca eu n-am beneficiat niciodata de serviciile lor.sper sa-ti fiu de folos si daca ai nevoie ma duc si la ei sa aflu ceea ce te intereseaza.

pupici,
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

soni vezi ca ti-am zis ce trebuie sa faci cu fisierul ala da'iesi raspunsul pe pagina 9 din pacate si cred ca nu l-ai vazut.da ce contine mama ca m-ai facut curioasa....

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

DOIBEBEI l-am vazut dar nu inteleg nik asa ca mai astept. esti o dulce oricum -mina-mina! Stai da-mi messul tau ca paote reusesc.Eu multe am primit pe al meu. Al meu este simplu e numele meu legat timoftigeorgeta

Mergi la inceput