Adolescentii si consilierea profesionala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

XIO, exact asta e sfatul pe care il dau eu fiului meu: alege-ti ce vrei tu in asa fel incat gandul ca te vei trezi in fiecare dimineata sa faci ceea ce ai decis sa nu iti provoace repulsie. Si ca orice ar alege sa nu se gandeasca nici la ce mi-ar place mie, nici colegilor si nici la salarii sau cerere pe piata ca element principal, ci la ceea ca ii place lui, doar asa poate fi bun la ceea ce face. Iar daca esti bun, in absolut orice domeniu ai fi, esti ok. Problema e ca el acum ar vrea sa se gandeasca la ceva unde sa nu-si rupa creierii prea tare, sa nu dureze prea mult, sa faca bani multi, sa nu munceasca prea tare si sa fie joburi. Deci cam jobul pe care il cautam si eu si Lemoni.
Cat despre psihologie, aici iti ofera oportunitati extraordinare. Pe toate planurile. Presupun ca la fel va fi si in Ro in curand, eu sunt 100% convinsa.

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai isi va da si el seama ca u prea exista ceva de lucru unde a nu-ti bati capul , sa faci o gramada de bani , sa a timp liber destul , samd. Adica exista , dar nu pt. toata lumea
Eu abia in anul 2 sau 3 am aflat ca doctorii au program de lucru ca orice alt om , exceptand garzile
Credeam ca toti stau in spital de dimineata pana seara obligatoriu

Cu psihologia , da , va ajunge si la noi dar pana atunci din pacate sunt multi care au terminat faculta si nu prea au ce sa faca.

Mergi la inceput