ce cizme sunt la moda ?
Raspunsuri - Pagina 2
Veve spune:
Cica www.fashion-era.com/trends_2007a/2007_fall_fashion_trends_shoes_hosiery_2006_7.htm" target="_blank">fashion trends 2007 si niste www.neimanmarcus.com/store/catalog/47/search.jhtml?ip_state=&ip_autoSummarize=true&ip_perPage=15&orgUrl=%2Fstore%2Fcatalog%2F47%2Fsearch.jhtml&srcText=boots&x=20&y=16" target="_blank">cizmulite 
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
miti2004 spune:

Lorenzo pe cuvant ca nu bagasem de seama semnul ala, chiar m-a distrat observatia ta si nu m-am suparat deloc.
Zilele astea o sa schimb semnul...acum treb' sa ii fac baita lui bebe.
Buna faza!
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
amik spune:
pe link-ul dat de Veve scrie clar ca balerinii sunt castigatori si in iarna aceasta.
am batut mall-ul vitan, city mall, unirea, big-ul, calea mosilor si nu am gasit balerini din piele.sunt cam disperata pentru ca imi plac de mor si daca vin ploile nici nu am cu ce sa ma incalt, ca toti balerinii pe care ii am sunt de piele intoarsa si mai de vara!unde sa ma duc sa imi cumpar???
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
anca_emanuel spune:
Amik, la Bata mai gasesti balerini. Eu am avut aceiasi problema la inceputul verii, abia am gasit o pereche de balerini. Mai gasesti si la Veronese unii foarte draguti
.
ECMI spune:
Nu e chiar asa usor sa gasesti.
Eu caut sistematic si inversunat de 2 saptamani. Nu am gasit nimic civilizat. (Civilizat = piele naturala fara pietricele, paiete...)
La Bata se "discuta" deja despre cizme si ghete. Pantofi mai putin.
Daca vedeti pe undeva poate imi spuneti si mie.
Maria si Ilinca
La plimbare
amik spune:
da, ECMI, exact, deja toate magazinele sunt pline de cizme/botine.
cizme...eu am in gand sa imi cumpar de-alea gen de calarie, adica lungi si cu talpa joasa, plus unele gen cowboy, dar nu cu varful ascutit.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
cait spune:
Si pe aici tot cele gen cowboy se poarta si cu botul ascutit dar mie mi se pare ca se purtam in Romania in iarna 2005 cand am plecat eu.In rest am mai vazaut cu botul rotund si un pic de toc patrat.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
miti2004 spune:
pe mine ma bate gandul de maron...tocmai mi-am luat si o geaca maro...
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu