Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Hip, hip, huraaaaaaa !!
Ne-am pus internet adevarat (cel putin asa speram) asa c-o sa pot bantui linistita si pe DC.

Acu tre sa fug, c-avem sedinta la gradinita.
Pe maine!

32+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ktrinel nu stiu daca stii, eu am aflat de abia recent, la targul de luna asta, exista pt nou nascuti landou de masina, ca e prea mic copilul sa fie in scaunul de grupa 0+, cand sta cumva in fundulet. cica landourile astea sunt grupa 0.

mare treaba am facut cu cafeaua! de la 4,9 am ajuns dupa o juma de ora la 5.1!

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor,
acum am ajuns si eu acasa. am fost la serviciu si apoi la medicul de familie sa-mi iau reteta compensata de elevit si fier.

ce harnice ati fost azi!
ma apuc sa citesc ce ati scris.

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

fatima bine ai revenit!

aelita socrul meu, dupa cum vezi are idei de la 1800 toamna. dupa pararea lui daca folosesc pampersi voi dezobisnui greu copilul de ei, si nu va sta pe olita. noroc ca soacra e mai cu capul pe umeri.

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

[quote]Originally posted by Ktrinel

doamne ce lista lunga de spital. chiar e necesar tot de acolo??? pai in cazul asta mai bine vine spitalul la tine decat sa te duci tu la spital...zau....eu zic ca sunt prea multe, dar fiecare cu piticii lui.

dupa ce am pus-o pe mama sa imi ia ba Spock, ba nu stiu ce ceaiuri si supozitoare...ca asa am fost sfatuita...si-a dat si ea seama medic fiind (trebuia sa ma gandesc doar dinainte) ca nu astea trebuiau cumparate ci cu totul altele...Spock e o romantza cu parfum...ceaiurile umfla stomacelul (se recomanda niste picaturi concentrate)...etc, asa ca ...am comis-o. in fine, drege ea acum bagajul. deci atentie si voi , mai ales la voi, ca am impresia ca luati cam multe si sunt si multe "binevoitoare in jur" ...si apoi va plangeti ca sunt toate scumpe in romania si e greu de trait...iar vorba aia cu "suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine" a saracit mai mult romanul decat l-a imbogatit...dar, deh, e in pas cu moda.

Cred ca daca bunul simt s-ar cumpara ar fi bine.Acum imi permiti sa vorbeasca si piticii din dotare? Eu nu tin minte sa te fi jignit.

Ce ti se pare asa lunga lista? Prosoape in spital nu o sa folosesti si tu? In Romania nu ti se ofera in spital prosoape, medicamente,vata ; aici in romania iti fac o invitatie la maternitate in iasi in care ti se cere tot: pampersi, servetele, sampon, sapun. Iar daca nu iti cere nici nu are grija . Iar pt noi mamicile nici nu se uita. Ultima data cind am fost internata in spital era o gravida de la tzara care ii daduse tratament cu fier sa-si ia si nu avea nici bani nici pe cine trimite si costa doar 75.000. Spitalele din Romania nu ofera nici macar atit. Asa ca vorbesc in cunostinta de cauza ;daca in spitalele din canada va ofera nu la fel se intimpla in romania.Pur si simplu medicul iti spune ce sa iei sau cu ce sa te dai si cam la asta se rezuma oferta spitalelor din romania. Te rog sa-mi spui ce e inutil pe lista!
Noi luam ce avem nevoie aici in romania ; voua in canada vi se ofera din asigurarile medicale pe care tot voi le platiti sau angajatorii vostri.
De ce 2 perechi de slapi? Pentru ca cel putin la cuza voda in iasi baile sunt foarte infecte. Mie imi era groaza: o pereche pt baie si una pt salon.

Lory34 saptde Catrinel Rianna

Mergi la inceput

Tema zilei:

eu deocamdata port tanga din bumbac, pentru ca ma simt bine in ei. pentru dupa nastere ma gandesc ca trebuie sa-mi cumpar chiloti de baba. una dintre fetele de aici spunea ca si-a cumparat chiloti de la obor. trebuie sa ajung si eu zilele astea, ca doar stau in zona.

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare burticoaselor!

Fatima cum sa te uit cand stiu ca am stat cu sufletul la gura pentru tine si mama ta? Ma bucur ca esti bine, ca sarcina merge excelent... si sanatate multa mamei tale
Lavinia... bineinteles ca le-am spus fetelor si de muzica la casti puse in josul burticii si de pozitia pe scaunul asezat cu spatarul in fata + pernutza...
Asiza... unde ai pus tu 20 de kile?
Laura chiloti de doi bani de purtat in maternitate dupa marele moment sunt cred si la tarabe in Tatarasi.. sunt de aia chinezesti de bbc cate 4 sau 5 la set cu 1,5 RON/buc.... moka zic eu.
Bambo e din zahar patutzul bebelinei... parca imi vine sa-l pap tot
Lory si Ktrinel - din listutza aia eu cred ca fiecare isi poate cumpara cu cat are si cat poate ceea ce considera ca ii este necesar... just nu? Poate pe alte meleaguri este altfel, dar la noi trebuie sa iti porti singurel de grija ca altul nu da doi bani pe tine. Si apoi viata ne va invata pe toate daca e bine sau nu ceea ce facem pentru bebelushii nostri... poate la unele functioneaza de minune un unguent (ca sa dau un ex.) dar poate altora nu le prieste ca au alergie... in fine... e o chestiune de alegere. Persoane "binevoitoare" vor fi mereu in jurul nostru (ieri am discutat problema socroseniilor binevoitoare si atotstiutoare) dar noi le putem asculta sau nu... suntem liberi sa gandim si sa exprimam ceea ce simtim. SO... MAKE PEACE NOT WAR!!!!
Alex... gand la gand cu bucurie... fetele de pe topicul sept.-oct. au cam nascut si dintre au ramas destul de putine care ma stau la discutii ca pe ghimpi in asteptarea semnelor nasterii... si eu ma gandesc ca nu mai este mult si il voi tine pe Rares in brate... poate o luna, poate mai putin DPN-ul meu este 8 nov... Bebe poate veni si mai devreme cu doua sapt. ori mai tarziu putin (eu nu vreau sa depasesc termenul cu mai mult de o sapt. si vreau sa pun problema inducerii nasterii in acest caz)... intram pe ultima suta de metriiiiiiiiii ca si

P.S. - Pentru mamicile ce vor naste natural (cu sau fara epidurala) verificati va rog mailul comun de yahoo ca am postat acolo un nou pdf. despre confortul in travaliu, cum si cand sa impingem etc.

Ramona 35 fix Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Raluca "La multi ani" mamei tale.

fetelor maine veniti la curs la Filantropia?

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

TEMA ZILEI - Eu am avut atatea probleme cu candida si diversi coci si bacili si ciudatenii inainte de a ramane insarcinata ca m-am lecuit de purtat tanga sau chiloti de material sintetic... Problema mea era asociata si cu tampoanele externe pe care nu le suport (ma oparesc acolo daca ma intelegeti) si prin urmare, ideali sunt chilotii (mai decupati sau babesti) numai sa fie din bumbac, sa ii pot spala la 90 de grade ca sa moara tot microbu'

Ramona 35 fix Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

M_monique eu vin ne vedem in fata la 5 fara 10?
o sa ma uit la poze sa te recunosc.

Raluca 34 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput