Maroc

Maroc | Autor: Georgia2

Link direct la acest mesaj

A fost cineva in vacanta in Maroc? Ma gindesc sa planific o excursie acolo si am nevoie de un piculetz de ajutor. M-am uitat pe subiectele din urma dar n-am gasit nimic...

Merci mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Uite aici un link
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63979

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Multumesc mult Cait. Eu ma gindesc sa iau o excursie cu ghid de la o agentie canadiana. Astept un oferta de pret. Cam asta ar fi itinerariul.

http://www.ltitours.com/tours/morocco/morocco-IMPERIAL-CITIES-TOUR.htm

Din cite spui tu la celalalt subiect, se aseamana cu pachetul pe care l-ai avut tu. asa-i? Probabil pretul o sa fie mai mare la mine din cauza pretului de avion. Tu iti mai aduci aminte cit ai platit?

Merci mult de info!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu am fost 3 saptamani in Maroc si mi-a placut enorm, nu am fost cu o agentie ci cu fostul meu coleg de servici care este marocan.Am stat la parintii lui si astfel am trait ca si ei.Este superb sa poti sa experimentezi stilul lor de viata.Am savurat atatea mancaruri si am vizitat o multime de locuri.
Am stat in Casablanca 2 zile(frumoasa dar murdara fiind oras port) sa vizitezi moscheea Mohamed V - e extraordinara numai sunt anumite ore
cand poti intra si trebuie sa ai fusta lunga si top cu maneci lungi.Acolo vei putea vedea si biblioteca unde sunt o gramada de carti scrise in aur.
Am stat in Marakesh 3 zile si am vazut faimoasa piata Djamaa El Fna unde ziua poti cumpara posete din piei de sarpe, aur, covoare si tot ce vrei mai oriental, poti vedea imblanzitorii de serpi, iar seara piata e plina de tarabe cu mancare care de care mai buna.
Apoi am stat de zile in Sahara unde la ora 9 dimineata erau deja 48 de grade.
Si 3 zile am stat la o casacada in m-tii Atlas - Cascade d’Ouzoud - extraordinar de frumoasa si tot acolo am facut si excursii de o zi.Muntii Atlas sunt foarte uscati dar superbi.

Distractie placuta!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am platit 750 euro de persoana dar 3 zile la Marrakech si 3 la Essouira.Tu vei avea mult drum.E dragut itinerariul daca iti place sa stai destul in masina si dupa ¨fundul la toti¨ ca asa sunt excursiile organizate.Noi am inchiriat o masina si am plecat singuri.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

este superb; eu am fost acum vreo 13 ani si pot sa spun ca m-as mai duce.e o cu totul alta lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilara30 spune:

E foarte frumos. Am petrecut o saptamana - ca si tine am facut turul oraselor imperiale.

A fost destul de obositor dar a meritat. Am avut o singura problema: am fost foarte stresata din cauza mancarii si a conditiilor de igiena care nu erau peste tot prea stralucite. In hoteluri (de5*) a fost ok, dar in unele restaurante - mai ales in cele traditionale- am evitat sa mananc.

Sper ca nu v-am speriat.

Este intr-adevar o alta lume.. dar e ff frumoasa.

Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ce frumoase povesti! Vreau si eu ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput