Mamici de martie - aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Rebiana27 spune:
Fetelor, invatati-ma si pe mine sa folosesc forum-ul!!! la mine apare sus ne-moderate!!! si nu stiu ce sa fac pentru a nu mai aparea asa ci sa apara data si ora, eventual. Asa cum apare la voi. Multumesc anticipat!!!
Katink spune:
Fetele,
Monica a ajuns acasa, se simte bine.
Te asteptam Monica sa ne dai detalii
Rebiana27, fiind membru nou, primele 10 mesaje iti sunt moderate. Mai scrie aici repejor inca 4 mesaje si treci pragul la cele nemoderate, adica iti apare mesajul imediat ce il trimiti, nu trebuie sa mai astepti moderarea lui de catre un moderator.
Numai bine,
Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea
elyanne spune:
Raluca2107 imi pare foarte rau ... Multa putere, sa-ti revi repede dupa pierderea suferita... si sa te intorci repede-repede la odisee. si ai grija de tine.
Paula nu pot decat sa-ti tin pumnii sa fie totul bine pana la capat. Nu stiu nimic despre noduli fibromatosi ... dar vad ca te-au mai lamurit fetele si ca se poate duce o sarcina la la termen! La fel o sa fie si la tine... o sa vezi
Rebiana mesajele iti apar ne-moderate o perioada pt. ca esti membru incepator... si un timp mesajele tale vor fi moderate (nu stiu sa-ti spun un nr. exact de mesaje). Pana nu citeste un moderator ce postezi si da aprobarea sa apara... nu le vezi decat tu. Ai putina rabdare ca scapi si de moderare
S-a mai nascut o stea
Mihaelaaa spune:
MONICA,asteptam vesti....
ROXANICI,tu pe unde umblii?Parca nu-s obijnuita sa nu-ti vad numele atata timp....sper ca esti bine...
Mihaela
roxanici spune:
Is bine mersi dar azi am umblat fleaura mai mult si nici forumul nu a mers prea bine (Server is too busy) si nici nu am avut prea multe de comentat.
Monica si eu astept povestirile tale dar am rabdare pana te pui pe picioare... sau macar in fund.
Ah, io si aseara si azi putin am simtit niste chestii prin burta... altfel decat vreodata, parca ciocanea cineva din interior sau parca amesteca intr-o oala cu lichid.... nu pot sa bag mana ca a fost broscuta din burta ca ma tot ghionteste cand nu sunt atenta la ea.
Mai astept o vreme sa vad daca asa e sau mi se pare mie
roxana & the baby
Mihaelaaa spune:
HEEEEEEEI,Roxanici ,nu ma asteptam sa raspunzi asa repede....
Despre "chestile" pe care le simti prin burtik,cred ca e....bebe!Si eu sunt tare curioasa ce o sa simt.Abia astept!
Si eu am ceva probleme cu netul,dar numai pe "despre copii",Restul "functioneaza" bine!Cand actualizez,nu mai apare nimik...astept,poate se rezolva de la sine!
Aaaa,Roxanici,parca erai curioasa daca primesti si tu o steluta la 100 de mesaje,acum am vazut si eu ca o ai acolo
Mihaela
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Mihaelaaa
HEEEEEEEI,Roxanici ,nu ma asteptam sa raspunzi asa repede....
Aaaa,Roxanici,parca erai curioasa daca primesti si tu o steluta la 100 de mesaje,acum am vazut si eu ca o ai acolo
Mihaela
Is prezenta non stop aici, daca tot stau toata ziua cu ochii in calculator ce mi-e sa tin si un DC deschis si sa mai dau F5 din cand in cand, dar mai iau si pauze si va mai las si pe voi sa vb.
Si da, am primit si steluta....acu ma intreb ce sa fac cu ea
tzuna spune:
Mai fetelor, aveti un spor la scris de nu mai tin pasul cu cititul de cand am reinceput lucrul. Maine merg la medic si am emotii. Eu sunt foarte bine in general dar m-am cam agitat la lucru si desi nu mi-e rau mi-e frica sa nu-mi gaseasca iar colul scurtat sau mai stiu eu ce. asa ca maine ma duc la lucru si apoi la doctor.
RALUCA 2107- imi pare rau pentru bebele tau. Sa ai rabdare, sa fii linistita si sa mai spui cate o si totul va fi bine data viitoare. Te asteptam la Odisee cat mai repede.
PAULA - asa cum ti-au spus si fetele exista sanse mari ca sarcina ta sa decurga cat se paote de normal. Si mie mi-au descoperit un chist pe ovarul stang care ar putea da complicatii(dar poate nu da). ORICUM TU NU PREA AI CE FACE CA NU TINE DE TINE. DECI FII CAT MAI LINISTITA, NU TE MAI STRESA SI NU MAI PLAGE CA-L SPERII PE BEBE.
ELYANNE - esti o scumpa. Eu nu va intrebam cum sa pun caruciorul in dreptul numelui meu ci intrebam cand voi reusi si eu sa aflu ce am ca deocamdata e ceata totala. Dar oricum tu ai fost o draguta.
17+
elyanne spune:
quote:... nici nu ma mir ca le-am luat la propriu' ... asta mi-e stilu'.
Originally posted by tzuna
ELYANNE - esti o scumpa. Eu nu va intrebam cum sa pun caruciorul in dreptul numelui meu ci intrebam cand voi reusi si eu sa aflu ce am ca deocamdata e ceata totala. Dar oricum tu ai fost o draguta.
17+
Poate la urmatoarea eco. vei afla... Eu sper sa aflu la cea de la 19 sapt. (numar zilele cat mai pana atunci)
S-a mai nascut o stea