Mamici de martie - aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 27
paxela spune:
eu una m-am ales cu o leziune ligamentara, am un picior cat casa, in care cica nu am voie sa calc
, care doare de urlu si care dupa spusele dr de aseara de la urgenta il voi trata cu indiferenta
sa nu calc in el e imposibil, si in plus cu cat merg mai mult cu atat nu mai simt durerea, sa stau doar cu el sus este imposibil, gheata daca pun racesc instant, medicamente nu pot lua
drept urmare.... stau sa doara
am auzit de un remediu cu frunze de varza si probabil voi ajunge sa il incerc caci altceva....
Alexa
16+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
paxela spune:
LA MULTI ANI OANA SI PAULA!!!
sa fiti sanatoase si fericite
Alexa
16+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Vani spune:
Salut burticutele,
Am aflat ca puiutu este baietel si il simt miscandu-se ca un fluturas.Rog ,cine are timp sa-mi spuna si mie cum sa atasez un carut albastru.Acum cautam nume si vrem sa gasim ceva sa-i zic international sa se poata pronunta bine in ambele limbi.![]()
Despre mancare ce sa mai zic,mi se face foame din 2in2 ore si trebuie sa rontai ceva.E dezastru si cand plec de acasa trebuie sa plec cu mere,apa si covrigi,in caz de urgenta.
Sa aveti grija de voi.
Vani
20w.
Sori1980 spune:
Vani, felicitari pentru baietel! Abia astept sa aflu si eu ce e. La fel ca tine, si noi cautam nume care sa sune bine si in romana si in engleza, pt fetita am gasit, pt baiat parca e mai greu. Oricum la noi e inca prea devreme sa aflam ce e.
Fetelor, maine dimineata mergem la ecograf sa ne masoare translucenta nucala. Am asa emotii dintr-o data! Sper sa fie totul bine. Nu l-am vazut pe bebe de la ultima ecografie acum aproape o luna si sunt curioasa cat a crescut. Si voi aveti emotii inainte de ecograf? Nu stiu ce e cu mine de sunt asa...
Sori 12 sapt. si 6 zile.
Lumi_Nag spune:
Neata fetele!
Paula iti multumesc pentru lamuririle date despre eco morfologica.In mare stiam eu cam cu ce se mananca dar nu stiam precis.
Fetelor voua va curg sanii cumva? Am observat aseara ca am niste coji pe sfarc si cand am strans sa ma curat ca nu stiam ce este acolo, vad ca imi tasneste un lichid incolor
Parca am citit pe undeva ca la un moment dat in sarcina incepem sa producem un lichid, dar totusi asa devreme? Deci va rog sa verificati daca si voua va curg sanii. ![]()
16+
It's easy living with eyes closed
mada_rozz spune:
Neata la toata lumea...
Eu criu nesajul la 8.50 dar sigur o sa apara la 7.50...asta ca sa nu credeti ca sunt asa de matinala
.
Paxela,se intampla sa fie si cazuri fericite,cum a fost al tau,dar am auzit si cazuri nefericite.
Vani,felicitari pentru baietel!Se pare ca domina baietii aici.
Pupici,
Mada
19+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
ralualexandrei spune:
Buna dimineatza burticoaselor!
Iata ce matinala sunt,in sfarsit ma simt si eu mai odihnita si m-am trezit devreme.Ma simt super bine si am sa profit de surplusul de energie sa-mi rezolv cat mai multe probleme azi.Mi-am pus in cap astazi sa-mi fac si eu programare la ecografie morfologica,am sa o fac la dr Iosup in jurul datei de 16 noiembrie pt ca atunci ar avea
22 saptamani.
Lumi ca sa-ti raspund la intrebare mie deocamdata nu imi curg sanii insa nici o femeie nu e la fel cu alta de fapt nici o sarcina nu seamana cu precedenta.La Maria au curs mai repede ,la Robert mai tarziu,asa ca depinde.Nu trebuie sa te alarmezi ci sa te bucuri pt ca asta inseamna ca sanii tai s-au pregatit deja.
Paula ce-i aia cu 31 e naspa,te contrazic,e super bine,suntem femei mature, frumoase care stim deja cu ce se mananca viatza si ce vrem de la ea
.Asa ca inca o data La multi ani!
Aseara i-am aratat sotului nasterea vaginala,a ramas foarte impresionat,multumesc pt link Loina,uite asa il antrenez pt ce va urma
.
Paxela sanatate multa si sa te faci bine!
Madmat dai click pe albumul de pe prima pagina.Vizionare placuta!
Rebiana sa te faci bine,lasa ca trece,ai vazut ca multe n-am scapat de raceala.
Va pup si va doresc o zi minunata!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
16+ album no1 album no2 albumul no3
absoluta spune:
Magazinul este pe b-dul Decebal vis a vis de barul Pink.......langa restaurantul Gallo Nero, chiar peste drum de magazin este un BCR. Este cum vii de la Unirea spre Muncii pe partea dreapta... scrie mare QUTWEAR si este deschis pana seara tarziu, pana la ora 23.
elyanne spune:
Ieri nu am fost in stare sa va mai raspund... era f. nervoasa dupa ce am vb cu cei de la Sanador... Dar bine ca am rezolvat in cele din urma...
Azi trebuia sa merg la dr. meu la consultatie, dar am vb si a hotarat sa ma duc sambata. Asa ca mai am un pic de asteptat pana vad ce fac galmele...
Am facut comanda si la Tarafashion, numai de blugi... pt. ca bluza nu mai aveau masura mea... decat masuri f.f. mari. Dar mi-au spus ca in curand intra si colectia noua... asa ca astept cu interes.
Suzy eu n-am auzit nimic dde genul asta despre concediul de crestere al copilului (CIC)... tot ce e posibil... la cat de des schimba astia legile...
Ce stiam eu era ca din 2007 mama va primi 600 daca are 12 luni stagiu de cotizare, iar copilul / copiii, pana la varsta de 2 (3 ani in cazul celor cu handicap), cate 200 (chiar daca mama nu a lucrat).
Despre eco 3D... cred ca te referi la cea morfologica... care poate fi si 3D si 4D... se face deobicei intre 18-22 sapt.
Absoluta pai zii unde e magazinu' ca poate mergem si noi. 
Sa stapaniti sanatosi apartamentul cel nou.
Eu cred ca mi-am convins sotul ca nu e momentul sa ne schimbam apartamentul... Si ca mai putem sta in asta linistiti vreo 4-5 ani... ca doar sunt mici copiii... si n-o sa fie nevoie inca de camere separate... Doar ca trebuie sa ne apucam iar de zugraveli (o placere)... Sper sa nu ajung ca la sarcina trecuta... sa terminam cu o zi inainte sa nasc...
Lumi_Nag la eco morfologica il masoara pe bb din cap pana-n picioare.. se uita la toate organele daca sunt formate cum trebuie...
Cu mesajele... e o problema generala pe forum... se intampla si la altii... O sa se remedieze la un mom. dat.
Despre sani... eu nu stiu daca la mine e de la sarcina asta sau continua de la sarcina trecuta... pt. ca mult timp dupa ce nu am mai alaptat a continuat sa curga ceva care se intarea... se facea ca niste cojite albicioase... Dar nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme...
Monica te asteptam sa ne bati la cap... ca daca nu dadeai nici un semn, intram la idei de ce... daca asa ne-ai obisnuit...
Ancris eu tin minte ca erati de mult in listuta... Si am verificat... si esti acolo...
Loina_ln eu n-am curaj sa ma uit la nastere
... cu toate ca am participat odata la asta... ca personaj pricipal... n-as vrea sa vad totusi ... ca data trecuta m-a mancat undeva si m-am uitat ... si s-a zbarlit pielea pe mine... mai rau m-am speriat
.
E filmat tot... adica... cum iese bb din burtik? Ca de curioasa... sunt curioasa...
Ramonic22 la 20s. ar trebui sa faci eco morfologica... Pe mine m-au intrebat daca vreau in plus sa fie si 3D-4D... Eco morfologica se refera la faptul ca masoara dr. pe acolo toate cele... Ca sa pricepi si tu ceva iti poate face 3D-4D... dar nu cred ca iti arata toata ecografia in 3D-4D, ca n-ar mai putea sa faca masuratorile... cred.
Madmat pe prima pagina... in capu' listei exista un link catre albumul de yahoo... "Poze de mamici cu burtici" ... click pe el si vezi pozele.
Paxela imi pare rau ca ai patit asta cu piciorul... Sanatate multa, sa treaca repede! 
Vani, felicitari pentru baietel!
Sanatate multa gravidutelor bolnavioare... sa treaca repede-repede...
si sa aveti o zi frumoasa.
Eliana (16 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
ancris spune:
Vad ca baietii capata din ce in ce mai mult teren. In ceea ce priveste gradul placentei va spun ca si la Radu cand eram aproape de 30 sapt mi s-a spus ca este o problema,dar am nascut la
38 saptamani si placenta nu avea nimic. Binenteles ca au dat-O la analize ca sa fie dct sigura ,ca ea imi citise toate ecografiile si stia ce se presupusese la ecografii. In ceea ce-l priveste pe dct Herghelegiu stiu de la cei de la Sanador ca SIGUR nu va fi pana la inceputul lui Noiembrie.
Ana Maria 18+
si Radu-Cristian 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos