Mamici de martie - aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 26
Rebiana27 spune:
Lipsesc de cateva zile de pe forum din cauza unei raceli capatate din prostia mea! M-am incapatanat si nu am luat nici un medicament si, ce-i drept, se vad putine sanse de insanatosire grabnica. Dar sunt optimista. M-am doftoricit singurica cu cartofi si spirt aplicati la gat (reteta bunicii
) si ceai de tei cu muuuuuuulta lamaie.
Pentru a fi in ton cu subiectele recente (asta pt a se observa ca am citit tot!) ma inregistrez si eu cu 2-3 kg in plus fata de ce aveam deja. Asadar am 55 kg la 15 saptamani. Mie oricum mi se pare ca am luat ceva in greutate pt ca nu ma omor manancand, ba chiar in ultimul timp pot spune ca am mancat pt a supravietui si eu si minunea din burtica.
mada_rozz spune:

LA MULTI ANI OANA SI PAULA!!
Va pup pe toate pentru raspunsuri.AM cautat la index despre placenta.
Eu am facu eco morfologica la 18 saptamani la Iosup si a fost foarte bine.Mi-a inregistrat pe caseta video toata ecografia.![]()
Pupici,
Mada
19+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
ancris spune:
Fetelor...am intrat si eu,e drept cam tarziu scriu dar sa stiti ca va citesc in fiecare zi. Daca vrea cineva sa ne treaca si pe noi ca vom naste la CFR cu dct. Margaritescu Mihaela. Si apropo de ecografie la SANADOR cu dct HERGHELEGIU. Eu m-am programat la el la EUROCLINIC pt ca de la SANADOR m-au anuntat ca dct HERGHELEGIU NU MAI ARE CONTRACT CU EI PANA LA SF>LUNII NOIEMBRIE 2006. Deci,nu stiu cum va putea face ecografie dct Herghelegiu la Sanador. Si inca ceva. Ecografia la Euroclinic are acelasi pret ca la Sanador. Iar dct este acolo zi lumina.
Iar apropo de Listeria..mie mi-a iesit Titrul 160 la Radu anul trecut si drept urmare,dupa nastere i-a facut 3 zile antibiotic ca nu cumva sa faca meningita. Acum cand am repetat listeria nu mi-a mai iesit NIMIC. Nu prea inteleg eu cum e asta
Ana Maria
18+
,Radu-Cristian 27.10.2005
loina_ln spune:
fetelor ati vazut filmuletele astea? vedeti ca este si o nastere vaginala - pe viu.
daca nu va place, sa nu aruncati cu bolovani....
www.layyous.com/root%20folder/pregnancy_videoclips.htm
cu 
ramonic22 spune:
Hello again. Fetelor, eu recunosc, sunt paralela rau
cand vine vorba de analize care trebuie facute in timpul sarcinii. Am si eu 1 intrebare : doctoru mi-a recomandat la 20 sapt o eco 3D . In fine, doctorita la care vreau eu sa ma duc face numai 4D asa ca voi face 4D, care am auzit ca oricum e mai buna, prin urmare nu cred ca il va deranja pe dl doctor al meu. Acum.. am tot auzit aici de o eco morfologica ... aia ce mai e ? Daca fac 4D mai tre sa fac si din aia? care e diferenta intre cele 2 ?!
Multam si feriti-va de raceala ca vine iarna ....
elyanne spune:
quote:La Sanador din cate stiu eu nu este zilnic, la fel si la Euroclinic... si, din cate stiu eu, este si la Polizu...
Originally posted by ancris
Fetelor...am intrat si eu,e drept cam tarziu scriu dar sa stiti ca va citesc in fiecare zi. Daca vrea cineva sa ne treaca si pe noi ca vom naste la CFR cu dct. Margaritescu Mihaela. Si apropo de ecografie la SANADOR cu dct HERGHELEGIU. Eu m-am programat la el la EUROCLINIC pt ca de la SANADOR m-au anuntat ca dct HERGHELEGIU NU MAI ARE CONTRACT CU EI PANA LA SF>LUNII NOIEMBRIE 2006. Deci,nu stiu cum va putea face ecografie dct Herghelegiu la Sanador. Si inca ceva. Ecografia la Euroclinic are acelasi pret ca la Sanador. Iar dct este acolo zi lumina.
Iar apropo de Listeria..mie mi-a iesit Titrul 160 la Radu anul trecut si drept urmare,dupa nastere i-a facut 3 zile antibiotic ca nu cumva sa faca meningita. Acum cand am repetat listeria nu mi-a mai iesit NIMIC. Nu prea inteleg eu cum e asta
Ana Maria18+
,Radu-Cristian 27.10.2005
E posibil sa fie si intr-o parte si in alta incontinuare... Cel putin mie tanti de la tel. mi-a zis ca are programari pana in februarie... ca o fi asa sau nu... habar n-am...
Zi-mi si mie daca ai idee daca pot sa-mi fac programare la el si in noiembrie, la Euroclinic... si un nr. de telefon de la Euroclinic ... sa incerc sa-mi fac o programare la Euroclinic... la 20 sapt. cat ar trebui.
Edit: am gasit siteul si nr. de tel. Am sunat si am reusit sa-mi fac programare la dr. Herghelegiu pt. 14 nov. la Euroclinic ... adica pt. cand voi avea 21 sapt.
Multumesc mult pt. info Ancris

Si am vazut la ei in site ca scrie ca e zilnic la Euroclinic... o fii dar dimineata... si dupa-amiaza la Sanador... Habar n-am... Pe mine de ex. la Sanador m-au programat numai dupa-amiaza.
Eliana (16 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
madmat spune:
buna seara fetelor.
Mama ce mult ati avansat,numai ier nu am intrat si uite cate ati scrisa.Si eu astaz am luat rezultatul de analize de anticorp si m_au iesit bine.Maine sunt programata la medic sa vedem ce face bb al meu.
Ca sa nu spuneti ca nu am citit va spun si eu de kg mele.
Am inceput sarcina cu 61 de kg si acuma am 66 de kg sunt cam multe dar nam ce sa fac ca mie foame intruna.
Va 
madmat
15+
paxela spune:
quote:
Originally posted by mada_rozz
Buna seara,
Vad ca nimeni nu a avut probleme cu placenta,sau nimeni n-a vazut ce intrebare am pus.
Adelyna,sper ca te simti mai bine.Banuiesc,ca nu a fost asa de placut.
Si eu am avut arsuri la stomac de vreo 3 ori,si nevoia de a manca o am mai tot timpul dar prefer sa mananc fructe.
Va pup,
Mada18+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
eu zic sa stai linistita referitor la placenta
din experienta mea, de fapt eu cam acum realizez ce noroc am avut in prima sarcina, dar atunci nu descoperisem netul asa bine, nu eaveam acces prea des la el, si nici cunostinte de specialitate , acum cand realizez l-as omora pe doctor care mereu era foarte calm
am inceput asa... uter retovers... col deschis....placenta dezlipita( dar fara sangerare)... placenta grd 2.... jos inserata... eram umflata ca un balon( eu port 36 la pantof si purtam papuci de plaja 40, singurii care ma incapeau) fara ca nimeni sa imi prezinte vreun risc al acestei stari, si tot asa, cand m-am internat noroc ca aveam dilatatie 7 si in 30 min am nascut ( asta dupa ce la 3 noaptea ,vineri noapte,la spital imi zisese sa stau linistita ca nu nasc, azi nici in weekend si sa vin luni sa imi provoace ca sunt in termen)caci altfel intram la cezariana eu avand 1,56 si bazin mic, iar fimiu a fost maricel(3500 si 51,5 cm)
acum cand realizez l-as impusca dar atunci eram asa linistita ca habar nu aveam cat de rau poate fi

asa ca eu cu placenta grad 2 am nascut fix la termen exact in dpn-ul primei echografii
Alexa
16+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

.