Mamici de martie - aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 24
suzy78 spune:
Buna dimineata graviduteleor.......si LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi PAULA si OANA,
Cateva zile nu am intrat si m-am minunat cate s-au mai intamplat.....sa raportez si eu in 20 saptamani m-am ingrasat 5 kg....am avut 45 si acum am implinit 50kg......daca in primele 3 luni nu puteam manca nimik......acum totul s-a schimbat....nu ma pot opri din mancat.....mi foane nu mi foame....eu tre sa mananc.....sper sanu ma fac cat o fulga mai mica....burtikul deja mi se vede binisor......speram ca si celelalte luni sa le petrecem fara incidente.....
Fetelor va rog sa-mi spuneti si mie la cate saptamanise face ecografia 3D.....
Am mai auzit o chestie ca din 2007 s-ar putea ca maternitatea sa fie 3 ani si 12 mil......voi ati auzit de asa ceva?????
Acum va las ca am mult de lucru....dar sper sa mai revin azi,
Suzy
19 sapt si 6 zile
Lumi_Nag spune:
Buna ziua mamici!
Suzy si eu tot asa am auzit...acum sa vedem daca o fi adevarat.
16+
It's easy living with eyes closed
ramonic22 spune:
Multumesc mult de urari si de precizari , alionushca in fine, acum mi-am schimbat medicul si .. cred eu ca e cu mult mai bun decat precedentul, doar si pt faptul ca mi-a dat de facut multe analize .Un lucru e sigur, abia astept sa fac 4D -u ... ca eu pana acum nu stiu daca este baiat sau fetitza.
Va pup pe toate si sa aveti parte de cele mai frumoase momente acum , in timpul sarcinii.
lilidana spune:
Buna dimineata,frumoaselor!
Nu am scris de mult,dar v-am citit postarile,aproape zilnic.Noutatile noastre sunt:
- 6 kg in plus pentru mama mancacioasa 
- un
tare jucaus pe care mami l-a simtit de o saptamana,mai usor,iar de cateva zile,foarte bine,desi avem doar 15w2d.
- ne-a masurat aseara doamna doctor si avem:CRL=8.34cm,Lfemur=2cm,Dcap=3.2cm.Adica suntem in grafic si suntem tare fericiti,mai ales ca ne-a vizionat si tati.
- mami are si contractii nedureroare, normale pentru un uter cicatriceal,pe care le "cumintim" cu 1/2 gynipral,la nevoie.
Karina,fetita noastra de 5 ani si 7 luni este super fericita de BB si tot spera sa-i de Doamne-Doamne doua surioare!Deja e foarte tandra si grijulie cu burticuta si-si face planuri de joaca cu "micutele surioare".
Va pup si va doresc sa fiti linistite pentru bebelusii din burtici.
Aurasa spune:
Loina - Oscilloccocinum este foarte bun. Eu ii dau lui Catalin de cand a implinit 3 luni si a facut rosu in gat (singurul de altfel). Pe tot sezonul rece este bine sa se ia profilactic, adica o daza pe saptamana (asa cum ii dau baiatului si iarna trecuta, desi noi am stat amandoi la pat cu gripa si l-am mai si tinut in brate, nu a avut nici macar un stranut).
Lumi si Suzy - ati auzit la tv sau o fi tot vreun zvon????
Aurasa 
DPN 21.03.2007 si
Catalin (3.06.2005)
loina_ln spune:
raportez: gata am scapat in sfarsit de raceala. asa ca am terminat-o cu medicamentele (asa, putine cate am luat). dar cred ca m-am ales cu o sinuzita de toata frumusetea de care nu am sa pot scapa decat cu tratament dar asta dupa aprilie...
asa ca pana atunci... respir cu portia... asa cate o nara pe zi..![]()
am auzit de oscilococcinum si am inceput sa iau si eu. am sa il iau toata iarna ca cica este ff bun si oricum eu sunt sensibila la raceli, cand e vreuna prin preajma hop si eu...
ma duc luni la eco sa il vad pe BB . voi avea 14 sapt. si 4 zile. poate imi face o surpriza si imi zice si ce ascunde intre picioruse...
de abia astept sa descopar..
va 
cu 
Aurasa spune:
Ce ti-e si cu tehnica asta!!!!!!!! Descopar de catva timp ca toate mesajele mele cu raspunsuri apar inainte de cele la care raspund. Curata brambureala!!!!!
Aurasa 
DPN 21.03.2007 si
Catalin (3.06.2005)
absoluta spune:
Buna fetelor,
Eu ma prezint asa:
- nedormita, nu stiu ce am dar de cateva nopti ma trezesc efectiv si nu mai pot sa adorm.
- arsurile de foame le am si eu
- kg +3
- incantata deoarce am gasit haine bune de purtat pe perioada sarcinii. Hai sa va spun unde gasiti lucruri dragute, acceptabile ca pret si de calitate. Eu sunt miniona si spre surprinderea mea am gasit si pentru mine. Mi-am luat o camasuta, o pereche de pantaloni "sucari" la talie au in spate elastic si in fata snur si o fustita pana la genunchi tot sic, creata putin, cu buzunare aplicate. Tot ce mi-am luat eu sunt de toamna- iarna. Multe lucruri aveau pentru gravidutele mai mari ...ma refer la inaltime .... insa repet eu sunt miniona si am gasit pentru mine...erau multe lucruri dragute... Problema este ca sunt amestecate cu celalalte hainute , magazinul este imens si nu ai rabdare sa cauti sa vezi daca au ceva si pentru gravidute, insa eu m-am dus si am intrebat la casa si chiar m-am imprietenit cu fata de acolo (Ioana o cheama) si m-a dus direct la hainele care pot fi purtate de gravidute. Alea expre pentru gravide se vedeau dar erau mult prea mari pentru mine...
Daca vreti sa va spun unde este acest magazin va spun cu cea mai mare placere...
ralualexandrei spune:
Tot forumul este bramburit Aurasa.
Ellyanne intr-o postare anterioara iti descriam eu blugii pe care i-am luat de la Tara.
La multi ani Paula si Oana!Sa va dea Dumnezeu sanatate si multe,multe bucurii!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
16+ album no1 album no2 albumul no3
suzy78 spune:
Salutare fetelor,
Aurasa, o colega de serviciu mi-a furnizat insformatias.....ea a auzit zilele trecute la stiri....
Absoluta sa sti ca si eu am insomnii noaptea....si ma mai uit la tv sau pe geam......merg la toaleta de n ori pe noapte si gata cvu somnul
Fetelor unele dintre noi suntem la mijlocul drumului unele....nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut.....speramsa fie ok si in continuare
pupici,
Suzy