Vrea sa stiu care e parerea voastra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

quote:
Originally posted by april
...am mers doar colegii de clasa la strigarea catalogului, insa la chef , seara, ne-am dus "jumatatile"

Exact asa a fost si la noi! In clasa am fost doar noi, fostii elevi, dar seara la restaurant toti si-au adus perechea!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Ai toate motivele sa fi suparata! E ca si cum ti-ar zice ca se duce singur la nunta unui coleg de serviciu (presupunand ca tu nu ii stii colegii).
Pai cum vine asta? Mergem impreuna doar unde stim pe toata lumea?
Mie nu mi se pare corect, iar eu una nu l-as fi lasat sa se duca singur!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

pai io cand m.am dus la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului...acu chiar 2 ani...mi.am luat si consortul (seara...ca dimineata la liceu ma dusei singura!)...si toti colegii casatoriti si.au luat consortii...

...si parintii mei cand se duc la intalniri de 'npe ani de la facultate merg impreuna(o singura exceptie a existat! era tata plecat din tara...da' m.a luat pe mine mama cu ea)...acum 3 ani chiar se dusera si la 35 de ani de la terminarea liceului lu' tata...tot impreuna...

edit: ca nu trasei concluzia...este normal sa te superi...dar totusi, inainte sa te superi, afla dc ceilalti fosti colegi au mers cu nevestele/sotii...dc da...supara.te tare...dc nu...nu te supara deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Da, si eu asa zic, ca e normal sa mergeti impreuna...nu vad de ce l-ar deranja sa te ia si pe tine cu el, mai ales ca e vorba despre fosti colegi, nu despre o iesire la striptease (de exemplu)...

Eu ma bucur ca al meu sot a vrut sa vina cu mine la intilnirea mea de 10 ani...pentru ca aveam dubii daca o sa accepte sau nu.Fosta mea diriginta este fosta lui iubita, dinaintea mea

In concluzie...da, si eu m-as fi suparat.Ba chiar as fi inceput sa imi pun o gramada de intrebari, cum ar fi: "de ce se poarta asa cu mine?","are vreun motiv ascuns sa faca asa?"...

Hm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Lana- sper sa nu pun si eu paie pe foc....dar m-as fi suparat tare de tot!!! E ca si cum i-ar fi sot rusine cu mine..... Era altceva sa te ia, si daca nu te simti bine ca nu cunosti pe nimeni si ca toti au venit singuri...(desi nu era o clasa numai de baieti, nu? si oricum e putin probabil chiar si asa...vezi cate fete sunt revoltate, care e proportia, si nu s-or fi nimerit acolo numai cele care sunt de acord...) te conducea frumos acasa si se intorcea el... DACA asta ar fi fost dorinta ta, ca in fond tu ai fi fost cea care nu s-ar fi simtit in largul ei.... Insa chiar u stiu ce sfat sa-ti dau si cum ar fi tb sa reactionezi.... El nu incearca sa vb cu tin? Sa iti pov ceva de acolo? Nu ii pare rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

La mine faza asta era un motiv pt divort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Probabil ca nu te-ai fi simtit bine oricum ,asa ca mai bine ca nu ai mers.
Si al meu se duce la o petrecere cu prietenii si nu am chef sa merg pentru ca nu cunosc pe nimeni .In shimb i-am zis ca simbata care vine o sa ma duc in disco cu fetele si a inceput sa vocifereze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu l-am luat pe sotul meu cind am avut intilnire de 16 ani la facultate,doar la petrecerea la restaurant.Nu a fost o idee nemaipomenita deoarece eu am discutat cu colegii, iar el s-a cam plictisit fiindca n-a gasit printre sotii colegelor(care da, au fost) o companie interesanta.Deci e posibil sa nu fi pierdut nimic!Chiar am remarcat ca cei care n-au venit insotiti, s-au simtit mai bine, ca pina la urma nu-ti poti neglija sotul permanent si, ideea era sa te vezi cu colegii pe care-i mai vezi poate peste 10 ani nu o seara cu sotul la restaurant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

La mine faza asta era un motiv pt divort!

off topic: Nici chiar asa... Sau poate in cazul tau ar fi fost "bomboana de pe tort" ?

on topic: Evident ca ai de ce sa te superi, tomcai pt faptul ca tu ai vrut sa mergi si el te-a trimis la plimbare.
Dar, depinde mult cum ti-a spus-o (zic eu) ca poate stia ca nici restul nu isi aduc jumatattile si poate s-ar fi simtit aiurea (orgoliul masculin...) daca el venea cu tine.
Eu zic sa incerci sa discuti cu el cand il prinzi in toane bune, dar cu calm. Sa incepi cu ceva de genul "sa stii ca m-a durut chestia aia...tu te-ai simtit bine mergand fara mine ?... poti sa-mi explci cu calm de ce ai insistat sa nu merg ?..., etc.)
Asa as face eu. Si eventual i-as spune (ca sigur m-as fi burzuluit la el cand cu cearta pe tema) ca imi pare rau ca mi-am iesit din pepeni si ca singura explicatie este ca ma- deranjat mult reactia lui.

Ana

PS. Calmul conteaza mai mult decat ceea ce ii spui, sa stii.

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

mai bine discutati deschis,el sa-ti spuna concret care a fost motivul,tu sa-i spui la fel de clar de ce te-ai suparat!

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput