Vrea sa stiu care e parerea voastra
Saptamana trecuta am avut o discuitie mai aprinsa cu sotul meu pentru ca a avut intalnirea de 10 ani cu colegii de liceu si nu a avrut sa merg si eu.Am fost tare suparata ca nu m-am gandit niciodata ca ar putea sa faca asa ceva.Inteleg sa se duca singur cand are o intalnire la o bere cu baietii, dar acum nu mi se parea normal.De atunci chiar nu am mai vorbit cu el decat ce era absolut necesar.Voi ce parere aveti?
Raspunsuri
april spune:
La strigarea catalogului, dimineata sau la chef seara??????
Ca e o diferenta. Si noi am mers doar colegii de clasa la strigarea catalogului, insa la chef , seara, ne-am dus "jumatatile"
lana spune:
S-a dus singur la intalnire, bineinteles,motivand ca nu vor veni decat cativa si oricum sta vreo 2 ore (trebuia sa plecam in alta parte dupa aia).
Si eu m-am suparat f tare.Ce pot sa-i fac??!!
locca spune:
Eu nu m-as supara deloc. Chiar as insista sa nu merg. Mai ales ca nu ii stiu pe colegii de liceu ai sotului si m-as plictisi ingrozitor la povestile despre liceul lor. Sunt momentele lor la care eu nu am ce cauta.
Daca tu ii cunosteai pe colegii de liceu, da, inteleg supararea. Daca si ceilalti au venit fara jumatati nu ai de ce sa te superi. Parerea mea
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
ellinia spune:
De acord cu Locca. Daca si ceilalti au venit singuri chiar nu vad o problema!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
lana spune:
Pana la urma nu stiu daca toti au venit singuri, nu am discutat nimic despre cum a fost.M-a deranjat ca a insistat sa nu merg,cu toate ca eu i-am spus ca mi-as dori lucrul asta.
lavinai spune:
si eu m-as fi suparat!!!!!
acuma cum zic si fetele depinde : s-a dus si seara singur?? sau doar la strigarea catalogului???
mie una nu mi se pare normal sa se duca singur la chefu' de seara.....
Mareea iulie 2006
andacos spune:
Nici eu nu mi-am luat sotul la intilnirea de 10 ani!(Acum e ex.).Chiar nu vad ce ar fi facut el intr-un mediu in care nu cunostea pe nimeni.Supriza a fost ca toti colegii au venit singuri,perechi au fost doar cei casatoriti tot cu colegi de clasa.De pierdut nu stiu daca ai avut ceva.Si eu sunt galateanca am terminat LVA-ul si vreau sa-ti spun ca am ramas socata cind spre dimineata doctori,ingineri,etc. dansau pe masa.