Clubul moldovencelor de peste Prut (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Of fetelor, Alina(Davina), Lilia, Natalia, Karina si altele care aveti copii cam de-o seama - CUM REZISTATI? Trebuie rabdare o tona, mai ales voua, celor din SUA si Canada, unde nici macar n-aveti voie nici sa strigati la copil. Nu vreau sa spun ca tipetele ii fac pe copii sa asculte, dar macar ne fac pe noi un pic sa ne detensionam . Cu grooaza ma gandesc ce m-asteapta Si ce viata linistita aveam inainte, cu tot cu serviciul asta, care credeam ca-i tare stresant, da acuma cand citesc ce scrieti, nu mi se mai pare ca e stresant sa mergi la servici. Mai degraba relaxant as spune.
Cornelia - si eu sunt o umflata, si tare grea. Cateodata simt ca o sa ma rup din spate in doua, ca n-o sa reziste la greutate.
Natalia Ieri chiar cred ca o fost o problema cu DC. M-am enervat si eu un pic si am renuntat sa mai intru.
Karina - chiar ce sistem medical stupid. Da macar medicii cum is? am in vedere le pasa de pacienti?
Lilia, Violetik, Natalia - sper si eu sa fie totul bine si sa mai astepte un pic bebele pana vine doctorul. Ce stresata o sa fiu in perioada 11-15 oct. Cred ca numai in pat o sa stau, sa nu cumva sa mi se porrneasca nasterea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lilia - da tu esti razvedcik? Esti foarte bine informata

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

si eu vreau sa-mi aduc preotul acasa ca sant mutata de un an si tot lasa de pe o luna in alta , si chiar ar trebui ca au mai dat si peste mine sobolanii (daca mai tineti minte v-aam povestit cum a fost). Poate o fac si eu dar nu imi mai ajung mainele la toate.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 4 zile

Mergi la inceput

op ma scuzati
era pentru alt forum
dar am intrat aici ca m-a invitat cineva si vad ca raspunsul a ajuns la voi
oricum nu conteaza
cred ca o sa trec si pe la voi ca imi place aici la voi ca avem aceleasi radacini la origine, sant si eu de undeva de langa Prut...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hehe, Cristina, nu trebuie sa-ti faci griji. Ne mai plingem noi, ca deh, asa-s mamicile, se mai lauda, se mai pling. Nu e chiar un stres continuu cresterea unui copil te asigur. Atita pot sa-ti spun, ca MERITA orice efort. Ai sa vezi cum ai sa plingi induiosata cind ai sa-ti vezi copilasul prima data zimbind, gindurind, mergind in picioare etc. Iti vei schimba atitudinea privitor la multe chestii, pentru ca toate lucrurile de acum incolo le vei privi din perspectiva unei MAME. Si vei reactiona altfel decit pina acum atunci cind vei vedea un copilas plingind sau rizind... in fine, sint multe de spus, mai vorbim peste vreo 3-4 luni

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Liuda, ma bucur ca ai venit pe aici. Haioasa intrare ti-ai facut! Fii binevenita!

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

intrarile astea haioase sant specifice pentru mine.
eu o viata sant asa . totul peste fund mi se da. asa ca sant invatata, nu e prima si ultima si sa vezi ca se intampla altele si mai .... gogonate.!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 5 zile

Mergi la inceput

Liuda, povesteste-ne despre tine, de cind esti in Romania, cu ce te ocupi, daca mai ai copii, intrebari din astea de protocol

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

deci sa respectam protocolul
apropo la mine cuvantul protocol se asociaza cu mancare!!!
Sant din Leova (nascuta acolo) , facultate la chisinau, dupa facultate mi-am luat catrafutele, lighenele si pernele si m-am carat la Galati dupa soata mea!!! aici sant de vreo 5-6 ani, muncesc la o firma avand functie de conducere, am casa, si nu aveam copii si nici nu prea planificam cel putin pentru un an. Dar avand in vedere ca eu ce nu planific aia am - in aprilie am aflat ca o sa ajung cu burta la gura si o sa fac o capricoarna ca mine (ceea ce nu am vrut nicioadata, orice numai cu capricorn ca stiu pe pielea mea cum sant). Am 26 de ani, o burta mare si pofta de mancare!!!
oare am scris tot? daca ceva intrebati - ca eu raspund..

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

hihi, Liuda ce haios povestesti. Daca nu e secret, poti sa ne spui si data exacta a nasterii ca sa vedem daca nu nasti de ziua ta
ce o sa ai? fetita sau baietel? te-ai gandit la nume?

Cristina, de 14 octombrie tineam minte de mai demult ceva... si am cautat sa ma asigur Te superi? e un forum public.. ca altfel nu indrazneam

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput