Clubul moldovencelor de peste Prut (34)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by alinkav

Buna!

Eu azi am incercat noul meu robot de bucatarie(cadoul finilor-parintilor sai), si am facut farsh ptr cotleti, suc de portocale si mere!Sunt super multumita, mai ales de suc, Alex l-a baut cu mare placere!!!

Alex e bolnavior, l-am tinut acasa, bem antibiotic!Sper ca ii va trece repede, ca e tare nasol cat de des tuseste!
Acum a adormit la mine in brate!Scriu cu o mana!

Cam asta e de la noi!

Alina

Sanatate multa la puiut!!Sa se faca bine cit mai repede.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

CARTILE

Sanda Marin --- Carte de bucate

Radu Anton --- Bucate vinuri si obiceiuri romanesti

Gheorghe Vantan --- Sa gatim a la Gh. V.

acestea sunt de pe DC, mai am ru, daca doreste cineva.

O zi buna, multa sanatate la cei bolnaviori, cred ca degraba ne inscriem si noi aici.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Cam liniste e pe aici.........

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare,
da' ce liniste pe aici...
azi iarasi am hoinarit prin oras, iar cind am revenit acasa picam de oboseala.
pentru fetele , sutiene p/u alaptat am gasit pur intimplator la piata de pe Cantemir(joi si vineri). Sint destul de bine cusute, moi si costa doar 30-35 lei, sint pe bej si alb... Pare destul de comod si nu trebuie sa dai 130-150 lei in farmacie... Poate majoritatea din voi stiati, eu insa am fost f surprinsa cind am gasit acolo...
Saltelutele si plapumioara le-am bagat in masina si s-au spalat f bine, nu s-au deformat
Acum mai am 3 intreberi p/u fetele din Chisinau:
1. unde pot gasi produse NUK? Am intrebat in felicia si au zis ca n-au nici un produs de la firma asta.
2. unde pot gasi pompa Avent? De asemenea cei de la felicia mi-au zis ca n-au nimic nici de la Avent...
3. unde pot gasi prosopel cu capison mai grosut? Cele care le-am vazut prin piata si alte buticuri mi s-au parut cam subtirele...
Azi am fost la medic, mi-a zis ca pot deja sa-mi fac bagajul de spital, in sens ca totul decurge bine, si mi-a mai zis ce trebuie p/u spital... Dar eu deja aveam pregatit mai mult de jum de bagaj
Alinka, intr-adevar robotul e super in bucatarie . Eu tot il laud mereu cu toate ca suc inca n-am incercat sa fac sau carnea p/u pirjoale. La tine ce model e? Eu inca n-am timp sa citesc ce fac toate accesoriile pe care le are Vindecare grabnica lui Alex!
Alina, Deanna vorbeste si in romana? De azi iarasi a inceput sa se mai incalzeasca. Speram sa ne mai bucure soarele un pik...
Corina, mama ce bunatate e curcanul ala si ce poze frumoase ati facut de toamna sau mai bine zis voi sinteti frumosi... Mi-au placut si mie perdelele, si eu vroiam perdea din aia cu trandafirasi, dar pina la urma m-am razgindit si am luat cu un fel de buchetele finute
Lilia, cum Amelia? ce mai zice? Eu ieri am facut "kapusneak", asa ca amu seara tot kapusneak mincam
Violeta, bafta la teza! N-a mai ramas mult pina vii
Diana, nu stiu cum se face dar mamele noastre sint mai descurcarete si mai bine gasesc solutia potrivita decit noi cu atita info despre toate... Eu la fel procedez cind am o problema, fuguta la mamica dupa sfat Natalitei care e f ascultatoare si are mila de parintii care merg si la serviciu
Natali, inca n-ai scapat de predarea lucrarii? Cu cxe deserturi ne mai incinti ochii? Vladut ce mai face? cum la cresa?
Nastea, trimite-mi pls Sanda Marin si Gheorghe Vantan si spune ce mai ai si in rusa? Cum e timpul la voi?
Liudmila, casa poti s-o sfintesti de mai multe ori. Te duci la preot si te intelegi cind si iti da lista cu ce trebuie de avut. Apoi vine sfinteste si faceti o masa cu invitati (asta daca doresti, daca nu - nu e obligatoriu)... In rest poarca nu e nimic special. Dar daca vrei am intreles ca poti sa te duci la biserica sa-ti faca apa p/u sfintit si apoi vii singurica si stropesti prin casa... Cam asta e tot..
hai ca m-am lungit ca o zi de vara, fug sa mai maninc niste fructe
we placut

lia_c
lucrusoare baby

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Ai dreptate.

We. placut la toti.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Azi, am dat de sotul Cristinei( de fapt presupun ca era el :)] pe mess si mi-a spus asa:"...cristinuta e bine cred ca kuni o sa vina acasa,a nascut un baetel de 3,8kg,58cm.toti sunt bine.o sa-i zic sa va scrie" "...marti la 01 am fost la spital la 16 a nascut"
I-am spus sa le transmita pupici de la moldovence. Sa traiasca bebe Vlad !

Cornelia, ca de fiecare data ma uimesti cat de harnicuta esti. Ptiu-ptiu. Si eu am avut energie pana in ultima clipa. de asta imi amintesc cu drag de acea perioada.
Tot uitam sa iti raspund privitor la ardeii cu cascaval. Deci, mie nu mi-au iesit cum trebuia. Si pe urma am aflat de ce. Ardeii se coc, se curata si se scot atent semintele( la cumnata mea cica raman intregi, la mine s-au rupt). In interior se pune cascaval, si ardeiul se da prin ou si pe urma prin pesmete. Se prajeste in ulei la foc mare. Greseala mea!: nu am inteles bine, si am dat intai prin pesmete, apoi prin ou, si am prajit aproape fara ulei si la foc mediu. Asa ca a iesit mai mult ardei in aluat, iar ei cica tr sa iasa crocanti.

Alinka sa stapaniti sanatosi robotul :) . E lucru bun la casa omului. Eu nu stiu ce as face fara el acuma. Si sanatate multa lui Alex.
Liudmila, pupici la burtica si sa nu iti mai dea emotii.
Nastea, am vazut pozele tale. E asa un scump puiul tau si tu arati foarte bine. Asteptam mai multe poze.
Alinka, in albumul comun sunt putine poze cu noi, pentru ca eu am album public. Cred ca tu erai la Moldova cand am dat linkurile de la ultimele trei albume, nu?
Pirogul e ft interesant. Cred ca o sa incerc si eu. Oare cum iese cu vanata?
Karina, mmm, curcanul e tare apetisant. Voi sunteti o familie superba si peisajele sunt minunate.

Nu mai scriu la toate fetele la rand. va pup pe toate insa cu mult drag.

Unde a disparutTania(Oxy)? Sper ca Chris e bine.

Fetelor, hai ca ma faceti sa ma simt prost. Pai eu nu am vrut sa fie o obligatie si mai ales fata de mine, sa imi dati mie raportul cu ce faceti de mancare.. Vroiam doar sa ne dam idei una la alta, chiar daca mancarea e ceva banal. Drept exemplu, am facut si eu azi peste prajit ca m-am inspirat de la Nastea. Si am de gand sa fac si eu o zeama de pui cu tocmagei de casa, preluand ideea de la Liudmila.. iaka asa. Noi ne-am obisnuit sa mancam cam in fiecare zi ceva diferit si de aceea uneori nu mai am inspiratie. De asta credeam ca e o idee buna sa mai scriem aici ce am mai facut, dar nu e o obligatie. Doar ca la un moment dat scriam numai eu ce am facut si ma gandeam ca poate crede lumea ca ma laud...

Amelia e bine. Toata ziua trancaneste. Spune poezioare mici de genul" Iepuras coconas
A fugit peste imas
Si s-a dus colo sus
Printre tufe s-a ascuns"

In varianta ei fiind

"Iepuas, coconas
A fuzit pete imas
si a dus coo sus
printe a acuns"

Si altele de genul asta"Catelus cu parul cret", "Tica-tica=tica, m-a certat mamica..." si altele. La multe dintre ele are nevoie si de un pic de ajutor adica de primul cuvant din fraza.
Se ridica singura tot mai mult, si toata ziua intreaba" ce-i asta, ce culoae e?" si daca e vreo persoana" cum o cheama?"
Am prins-o butonand la telecomanda si bodoganind" unde e Micea Adu( MIrcea Radu)" . Asta e de la bunici, ca de la noi nu are de unde sa il stie. Il cunoaste pe Basescu si are grija sa ne anunte cand e la TV, si azi am ramas uimita cand a inceput sa strige" uite, Fuego"( tot de la bunici cred)
Iaca asa, m-am laudat. Dar adevarul e, ca ne uimeste in fiecare zi cu cate ceva.

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am vazut poze noi cu Natalitza! Diana si tu taci chitic si nu spui nika? E asa de frumusica! Ptiu-ptiu. A crescut si s-a facut si mai frumoasa. In unele poze seamana cu mama, dar in unele mi se pare leit tati, asa ca pana la urma habar nu am cu cine seamana mai mult

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Felicitari pentru Cristinuta noastra!!! Abia astept sa se intoarca acasa si sa intre pe forum, cind va avea timp.

Cornelia, bravo ca esti asa de activa, face bine burticii.
Daca nu gasesti produse Nuk si Avent in Chisinau, iti putem trimite de aici.
Am terminat o lucrare si am inceput alta, asa ca inca mai sint ocupata. Dar sper ca la inceputul lunii viitoare sa fiu mai libera, macar pentru o plimbare prin magazine care mie personal parca imi da sanatate chiar n-am fost demult.
Vlad e bine, multumesc. Sanatos, ptiu ptiu, voios si vorbaret. Trebuiau sa le faca zilele astea vaccinul antigripal la cresa, si inainte de vaccinare au verificat toti copiii, ca sa fie sanatosi. Ei bine, au vaccinat numai 2 copii, restul aveau cite ceva. Lui Vlad cica i-au gasit un pic de rosu in git partea ciudata e ca Vlad se simte f. bine, n-are febra, muci sau tuse, e perfect sanatos, dupa aparente cel putin. Ii pufai cu niste spray tantum in git, sper sa-l treaca.

Lilia, da ce informata e Amelia cu privire la viata mondena/politica a Romaniei Tare-i haioasa, confirm pt. ca am vazut-o si laiv.

Diana, era sa uit, am vazut si eu pozele cu scumpetea voastra, e asa de dulcica, si ce fetisoara inteligenta are, zici ca pricepe tot tot. Mi s-a parut si mie ca in unele poze este leita tati, iar in altele, bucatica rupta din tine. Dar cu cine n-ar semana, sanatoasa sa fie!

Si eu am remarcat ca Tanya nu mai intra pe aici, nici pe mess n-am mai vazut-o de tare multa vreme, sper ca e totul ok la ea...

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hihi, am ghicit si la Cristina data nasterii, impreuna cu Davina, cred. Imi deschid centru de pariuri

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

mama, ce slaba activitate aici
Cristinuta, felicitari inca o data p/u asa un puiut inaltut! Asteptam mai multe detalii si poze cind veniti acasa, pina atunci recuperare cit mai rapida si multa sanatate!
Natali, multumesc p/u propunere . Daca nu reusesc sa gasesc aici, o s-o rog pe nasa sau sotia unchiului. Sper sa inteleaga ce vreau . Daca nu - apelez si la voi... Probabil nu vroiau sa riste cu vaccinul si d-aia au zis ca are rosu in git... Oricum sper sa nu se mai imbolnaveasca si sa aiba imunitate la toti microbii si virusii!
Uneori ma simt super obosita si iepuizata, alteori din inertie si ca trebuie fac toate
Lilia, bravo Ameliei ca e asa bine informata (cum zicea si Natali), se vede ca e interesata de ce se petrece in jur si vrea sa fie la curent cu toate
Nu trebuie sa te simti prost, asa ne mai stimulezi sa scriem... Eu acum seara (dupa ce am lenevit aproape toata ziua) am facut hrisca cu sos din smintina, vinetele cu kaiser (insa mi s-au parut cam amare la gust, voua - nu? O sa incerc data viitoare sa le scot amaraciunea inainte de a le pune cu kaiser), niste triungiuri din aluat foitaj cu brinza, clatite cu brinza prajite... Si bunica mi-a trimis fasole . Probabil va puneti intrebarea "de ce asa multa mincare?" - ca sa nu fac miine nimik - ca vom fi ocupati toata ziua cu alte probleme...
Diana, tare draguta si dulce Natalita in poze, mi-a placut f mult poza de boss din cadita, parca ar fi in jacuzzi de ce nu ne-ai anuntat cind le-ai pus. Noroc de Lilia ca ne-a anuntat
Si acum sa ma pling oleaka, deja m-am saturat numai intind pe sfoara si se gaseste vreun vecin care sa dea foc la frunze sau alte buruieni si ce credeti - mi se "parfumeaza" tot ce am pe sfoara de nu ajuta nici balsamul, si hai iarasi punele la clatit si ! Oare kiar nu pot asteptat mai seara sau nici nu stiu cind si cum, dar tare ma enerveaza! Oare cind se va termina?!
noapte buna, ma duc sa vad ce face cea de-a 2 tava in cuptor
o zi cit mai frumoasa miine!

lia_c
lucrusoare baby

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput