Clubul moldovencelor de peste Prut (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Diana, felicitari pentru Natalita ca a luat bine in greutate! Si ce nostima e, cu noua ei silaba invatata! Sa vezi cite vor mai urma

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Fetelor, poate o sa fiti surprinse dar noi deja am venit acasa. Operatia a trecut cu bine( mi s-a spus pe urma ca a avut unele probleme cu respiratia, dar cat de grav a fost nu voi sti niciodata si probabil nici nu vreau sa stiu, important e ca acuma e bine).
Ziua a trecut mai greu, cu vomitat destul de des, plans si maraiala. Dar spre seara si-a revenit, a mancat, si pentru ca doctorul ei era de garda, iar noi stam chiar langa spital ne-a permis se margem acasa, cu conditia sa mergem la 12 ore sa ii puna antibioticul intravenos. Practic suntem invoite ca externarea va fi facuta oficial luni. Ma bucur ca dormim acasa si nu la spital unde era un miros groaznic. Daca va puteti inchipui un salon cu 6 copii( dintre care 4 aproape de 18 ani) si 6 mamici. Fara geam deschis.Poti sa te imputi acolo.

Pentru fetele care nu stiu, Amelia a avut luxatie de sold, mai multe detalii despre ce inseamna asta cititi aici
Am trecut prin multe-multe incercari destul de grele timp de 2 ani. Dar azi doctorul ne-a spus:" astazi am terminat, problema ei e rezolvata".
Acuma mai trebuie sa mai facem recuperare si speram sa o vedem alergand cat de curand.
Va multumesc la toate fetele pentru sustinere si gandurile bune. Sunt sigura ca ele m-au ajutat astazi.

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Lilia ce veste buna ,bine ca ati terminat calvarul cu operatiile.Pupici Ameliei ca-i o curajoasa si recuperare rapida.
Nati am salvat receta cu baconul dar am crezut ca Lilia a facut alta noua .O s-o fac si eu numai ca acum treb sa ma duc sa cumpar bacon .Eu intotdeauna cind am una ,imi lipseste alta si tot asa .Cit priveste camera noua ..eu ii zic sotului poate cumparam una alta si el"poate vrei sa cumparam si un tv plazma :-)"cica trebuie sa ramina simpla ca nu se asorteaza cu restul" hihi .
Rodica ma faci sa rid ,vezi ca trecem la masuratori hihi .
Diana felicitari pentru progrese si luarea in greutate .Se vede ca-i place mult Natalitzei cei gateste bunicutza .
Cornelia voi iarasi petreceti ?sa ne zici ce gustos faci .Mey dar tu tare harnicuta esti ca o
Pupici la toate si la bebici si la cei din burtici.
we placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lilia ma bucur sincer pentru voi ca ati trecut cu bine de operatie. Sa de D-zeu sa fie totul bine in continuare si Amelia sanatoasa tun.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 39+

Mergi la inceput

Lilia, mare-i Dumnezeu si toate Ii sint cu putinta. Recuperare rapida si usoara Ameliei si sa ne intilnim cit mai curind cu copiii, pentru o partida de fugareala prin parc.

Alina, Lilia a facut vinetele cu sunca, sa fie mai dietetice. Eu tot un fel de sunca am cumparat ieri, special pentru reteta asta.
Hihi, ce sot cumpatat ai, tre sa te bucuri ca nu vrea sa cumpere prea multe lucruri prin casa, iti vor ramine tie bani pentru altele

Cristina, totul bine? Bebe cumintel?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Natalia - bb e bine, sta cumincior in burta. Eu nu prea pot sa dorm, numai la nastere ma gandesc. Cred ca in noapte de luni spre marti chiar n-o sa inchid un ochi.
Rodica - da, o sa-l cheme Vlad, sa fie cel mare Vadic, iar juniorul Vladic
Am facut vinetele - SUPER O FOST!SARU'MANA PT RETETA. Vadic o mers sa mai cumpere kaiser sa mai fac.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Cristina si pozele unde sunt?
Diana ma bucur ca Natalitza a luat bine in greutate. Bravo domnisoara!
Nastea, chiar asa, da-ne si noua mai multe detalii despre bebe al tau.

Cam slaba miscare azi.
Sunteti in we, aa? Leneviti? tz-tz-tz

Noi nu demult am mancat( hrisca cu sos din carne cu legume) si acuma tr sa ma duc sa il inlocuiesc pe tati la jucat cu Amelia.
Sper sa treceti si voi pe aici

Lilia si Amelia( 26.09.2004)

poze

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Lilia, recuperare rapida pt Amelia, si bine a-ti revenit acasa.

Natalita, feliciari pt greutatea luata, ca bravo esti!

Cristina, cum la voi? BB e cuminte? Mai poate astepta putin?

Balbina multumesc pt raspuns.

Lia_c unde esti?

Pupici la toate mai revin.

Mergi la inceput

Salutare,

Noi am fost ieri la ziua de nastere a unei fetite, care a facut 5 ani. Vlad s-a jucat foarte frumos cu fratele fetei, de 1 an si 9 luni. Bineinteles, au existat si neintelegeri cu privire la unele jucarii dar am reusit sa le arbitram cu succes. Printre jucariile copiilor Vlad a descoperit o parcare de jucarie, cu 3 nivele, lift si panta de coborire in spirala, era super incintat, cred ca s-a jucat cu ea vreo jumatate de ora pe putin, neobservind nimic in jurul lui
Tortul sarbatoritei a fost facut de sora ei mai mare, o fata de 12 ani. A fost incredibil de gustos, parca era de la cofetarie, si a fost primul ei tort facut. Si lui Vlad i-a placut tare, a cerut si o a doua portie

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!!!!

Multumesc de cuvinte frumoase la adrsa povestii mele, nu ca e tare lunga, dar a venit sotior si am pierdut sirul gandului!

Eu nu ma bag in concurs(cine ghiceste cand va naste Cristina)-ca am pierdut atunci cand a nascut Lucia.Dar ii doresc Cristinei nastere usoara, si cat mai rapida!

Cum m-am pus sa scriu, vine si Alex sa-i citesc povestile(am adus mai multe carticele cu mici povesti-in rusa-acum traduc in romana)

La gradinita, baiatul meu e foarte fericit, mereu vine cu cateva cantecele noi invatate, vorbeste mult mai bine, de fapt pot spune ca deja vorbeste bine.

Mai trec pe aici, ca sunt solicitata!

Alina

Mergi la inceput