Clubul moldovencelor de peste Prut (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hop si io, salutare tuturor, mamusik, cit ati scris!

Karina, am vrut sa-ti zic aseara ce muream de pofta cind citeam descrierea ta despre umplutul curcanului dar mi se intrerupsese netul taman, asa ca de ciuda m-am dus la culcare

Alincic, ma bucur ca ati gasit gazda in sfirsit, dar imi pare rau ca nu veti avea net. Sper totusi ca se va rezolva cumva si ne vom mai auzi si vedea pe forum. V-ati gasit servici acolo, tu sau sotul tau? Cu practicarea limbii engleze cum stati? Vedeti ca copiii prind tare repede, peste un an sau poate chiar mai repede o sa turuie in engleza de numa

Ludmila, salveaza-ti mesajul inainte de a-l trimite, intr-un text sau doc, ca sa nu mai patesti din astea.

Hai ca mai citesc ce-ati scris si revin.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Ludmila, daca vrei sa dai un link de pe alt site, chipurile concurent, pune spatii intre cuvinte, iar cei care il copiaza, vor scoate spatiile si il vor putea vedea.
Despre masaj perineal am citit cite ceva pe niste site-uri rusesti, chiar am rugat-o pe mama si mi-a trimis niste ulei de migdale, cica cel mai bun pentru asa ceva, dar pina la urma m-am limitat la exercitiile Kegel, unde nu e nevoie de nici un fel de ulei.
Reteta salatei facuta de Lilia e www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=579" target="_blank">aici.
Te inteleg cu carnea, si sotul meu e carnivor, numai ca la noi e mai rau, el cere mincare cu carne in fiecare zi, iar la tara nu avem pe nimeni, asa ca ne aprovizionam de la magazine. Se pare ca si pustiul nostru l-a mostenit pe tati, ii place si lui carnea f. mult.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

V-am scris eri un mesaj atit de lung si cind colo, nu a aparut! Eram atit de enervata ca nu v-am mai scris. Acum va spun in citeva cuvinte despre ce era vorba in mesajul anterior:
Chestia cu mincatul si slabitul e un lucru bizar, intr-adevar! Poate e din cauza regimului alimentar, sau poate din cauza vinului consumat sau din cauza metabolismul creat al organismului obisnuit sa se alimenteze la ore fixe in fiecare zi, nu pot sa va spun exact.
In acest we am petrecut super, mi-am facut prieteni noi, am facut poze ( pe care o sa le pun mai tirziu in mapa comuna), am fost la un club de noapte de dansuri latino-americane, si duminica am fot la un restaurant thailandez unde am mincat salata thailandeza, ceai de jasmin, rata cu ananas si orez natur si ca desert ceva thailandez f buuun .

Va mai scriu mai tirziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Salut,

ah ce recete, pacat ca saptamina aceasta nu le incercam, suntem la dieta comuna cu bb.

Balbina, ce torta super ai facut pt Amelia, felicitari. Nu te gindesti sa deschizi o mica fabricuta?

Fetelor cit de bine va inteleg in legatura cu urgenta. Noi cind am mers prima data ma gindeam trecem repede, suntem cu bb, dar de unde am stat la rind ca toti. Sper ca bb vostru e mai bine, caci noi mergem spre bine, mincam deja, fugim si facem trasnai una dupa alta.
Multa sanatate la cei mai mici.

E buna ideea cu recete, bravo Lilia, deja am notat cite ceva saptamina viitoare incepem.

o zi buna si o seara placuta la toti de la mic si pina la mare, dar indeosebi somn usor gravidutelor, cit de bine va inteleg, dar profitati acum de somnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Ceva se intimpla pe forum, mesajul meu a aparut mai sus, foarte straniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Liudca ia uite aici o carte despre cum sa devii mama, eu am citito si mi se pare ca acolo era si despre masajul asta ceva.

http://www.iubire.md/guide.pdf#search=%22ghidul%20gravidei%22

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Incerc sa pun poze si nu reusesc Imi spuneti voi cum,plss?

Mergi la inceput

Mama, Vio, da te distrezi acolo, nu gluma! Ce interesant e meniul tailandez descris de tine, eu n-am gustat pina acum nimic asiatic, dar am inteles ca e destul de buna mincarea lor.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Natalia, le mai salvez uneori, dar se intimpla sa nu - si atunci le pierd
Da, am inteles faza cu site-uri concurente.
:) ... numai tati si Vlad is carnivori, sau si mami da nu vrea sa recunoasca?

Violeta, si tu cu mesaj pierdut? Te inteleg f bine!
Ce w/e frumos ati avut! ... si delicios Asteptam pozele!

Merci, Diana, acush o sa ma uit. Eu stiu cum se face, am citit mai multe articole... pare cam ... stinjenitor, pentru mine cel putin. Dar vroiam sa aud parerile celor care au facut.

Ludmila 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

La capitotul mincare asiatica, am mincat doar o salata facuta de o prietena, si vreau sa va spun reteta!
Pare cam stranie si neobisnuita, dar a fost f gustoasa! Merge bine la carne, la noi a mers super la mici!
Prtocale se curata si taie cerculete, apoi in sferturi de cerculete.
Ceapa se curata si taie in cerculete, apoi sferturi de cerculete (daca ceapa e marunta - semicercuri).
Maslinele se curata de simburi (sau se iau fara simburi) si se taie marunt (respectiv - cerculete).
Putina sare, ulei de masline. Se amesteca bine.

Nu-i asa ca e f stranie la compozitie? Dara fost f gustoasa! Desi... parerile au fost impartite, mie si sotului ne-a placut mult, alti invitati nu au acceptat combinatia portocala- ceapa.
Cine are curajul - sa incerce!

Ludmila 22

Mergi la inceput