Pot gresi cei de la carti funciare?

Pot gresi cei de la carti funciare? | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Noi am facut intabulare prin tribunal, s-a dat sentinta, s-au facut demersurile la CF iar acum, cand am solicitat extrasul funciar ni s-a zis ca nu sunt bune datele (adica nr. de parcela). Avocatul ne-a zis ca trebuie sa dam in judecata pe cei de la CF, sa modifice.
Ati intalnit asa ceva? Mie nu mi se pare ceva in regula. Cu o simpla corectare, nu se putea?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

Ba da, trebuie sa se poate printr-o modificare...numai ca nu st daca asa de "simpla"...Adica s-ar putea sa mai fie ceva de umblat, dupa alte hartzoage etc. Mergi de unde ai scos extrasul de CF si explica-le problema.
Zic ca nu e "simpla", pentru ca spre exemplu am avut clienti carora li se gresise ctr de vanzare cumparare si s-au dus inapoi la RA Locuinta, au facut o cerere, a durat nu st cate zile, apoi s-a dat o adresa prin care se specifica corectura facuta si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Merci .
Oricum am dat banii la avocat...care intarzie si intarzie...E musai sa a interesez la CF in Cluj.

,

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

nu ai alta cale, decat procesul/hotararea judecatoreasca.
Si , DA gresesc ..si nu au nici o raspundere...si nu le pasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Pai ar trebui sa ii sanctioneze cineva, adica sa iti plateasca cheltuielile de judecate plus daune, asta ar fii normal, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Normal ei trebie sa plateasca cheluielile de judecata, daca castigam, dar daca pierdem? La mine asta e problema.....ma gandesc daca exista si posibilitatea asta. Ddesi nu exista, ca e totul cum trebuie

,

asa crestem noi

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa iesiti cu bine din tot
Dar cred ca si persoanele culpabile ar trebui sa plateasca pentru aceasta neatentie, nu?

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa iesiti cu bine din tot
Dar cred ca si persoanele culpabile ar trebui sa plateasca pentru aceasta neatentie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

cE SA PLATEASCA MAI....traim in Romania...si mai si dureaza procesul 6-12 luni , ca desemneaza un topograf, care are si alte treburi...ca nu accepta ridicarea ta topo, chiar si stampilata de urbanism...si dupa 6 luni/ 3 amanari..apare o topografa nesimtita...care tot pe tine te ia la rost...si ii dai aleia lucrarea sa o copieze si sa puna semnatura ei, ca sa mearga mai repede...si ea primeste cateva milioane bune de la judecatorie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....Va urez sa se rezolve cat mai repede si fara prea multi bani.

Lavinia

Mergi la inceput