Pot gresi cei de la carti funciare?
Noi am facut intabulare prin tribunal, s-a dat sentinta, s-au facut demersurile la CF iar acum, cand am solicitat extrasul funciar ni s-a zis ca nu sunt bune datele (adica nr. de parcela). Avocatul ne-a zis ca trebuie sa dam in judecata pe cei de la CF, sa modifice.
Ati intalnit asa ceva? Mie nu mi se pare ceva in regula. Cu o simpla corectare, nu se putea?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Raspunsuri
cafelutzaro spune:
Ba da, trebuie sa se poate printr-o modificare...numai ca nu st daca asa de "simpla"...Adica s-ar putea sa mai fie ceva de umblat, dupa alte hartzoage etc. Mergi de unde ai scos extrasul de CF si explica-le problema.
Zic ca nu e "simpla", pentru ca spre exemplu am avut clienti carora li se gresise ctr de vanzare cumparare si s-au dus inapoi la RA Locuinta, au facut o cerere, a durat nu st cate zile, apoi s-a dat o adresa prin care se specifica corectura facuta si tot asa.
codruta_grg spune:
Merci .
Oricum am dat banii la avocat...care intarzie si intarzie...E musai sa a interesez la CF in Cluj.
,
asa crestem noi
ileana spune:
nu ai alta cale, decat procesul/hotararea judecatoreasca.
Si , DA gresesc ..si nu au nici o raspundere...si nu le pasa...
olim spune:
Pai ar trebui sa ii sanctioneze cineva, adica sa iti plateasca cheltuielile de judecate plus daune, asta ar fii normal, nu?
codruta_grg spune:
Normal ei trebie sa plateasca cheluielile de judecata, daca castigam, dar daca pierdem? La mine asta e problema.....ma gandesc daca exista si posibilitatea asta. Ddesi nu exista, ca e totul cum trebuie
,
asa crestem noi
olim spune:
Doamne ajuta sa iesiti cu bine din tot
Dar cred ca si persoanele culpabile ar trebui sa plateasca pentru aceasta neatentie, nu?
olim spune:
Doamne ajuta sa iesiti cu bine din tot
Dar cred ca si persoanele culpabile ar trebui sa plateasca pentru aceasta neatentie, nu?
ileana spune:
cE SA PLATEASCA MAI....traim in Romania...si mai si dureaza procesul 6-12 luni , ca desemneaza un topograf, care are si alte treburi...ca nu accepta ridicarea ta topo, chiar si stampilata de urbanism...si dupa 6 luni/ 3 amanari..apare o topografa nesimtita...care tot pe tine te ia la rost...si ii dai aleia lucrarea sa o copieze si sa puna semnatura ei, ca sa mearga mai repede...si ea primeste cateva milioane bune de la judecatorie...
lavinia345 spune:
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....Va urez sa se rezolve cat mai repede si fara prea multi bani.
Lavinia