La noi la Galati sa veniti (29)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Codreanu...ORL-ist asa cum am mai zis f bun,dar eu il recomand pe el nu pe sotia sa.
Are cabinet la Ancora,la parterul unui bloc turn.E bine sa faci o programare telefonica.Nu gasesc acum nr de tel...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

korinna multumesc mult,am fost la sp. de copii si am gasit-o pe dr.Udrescu,nu stiu cat de buna o fi dar nu puteam sa mai astept,imi era frica sa nu faca ceva complicatii.A spus ca la amandoua urechiile are secretii,deci amandoua ii curg si ne-a dat tratament cu antibiotic,nurofen si pic. pt urechii,apoi trebuie sa mergem la control miercuriea urmatoare,sper sa fie totul bine si sa nu facem complicatii.Inca o data multumesc.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Sanatate Gabi....si multa rabdare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Sanatate multa ,Gabi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Multumesc mult.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Gabi, sanatate multa micului nazdravan.

Iubitelor nu reusesc sa "scap" de virusi, asa ca pt cateva zile Msg-ul meu e in carantina...Sper sa se rezolve repede. Deci nu deschidet i mesajele care apar de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

Fetelor,multumesc pt urarile de bun venit!
Gabi,multa sanatate puiului!
Paky,ce DPN ai?Te intreb pt ca si eu,la fel ca tine,am 13+.Cum te simti?Este primul bebe?La ce doctor mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Sheryll, daca pana acum n-ai gasit pe altcineva sau daca nu are cine o sa o botezam noi pe Bianca daca vreti...
Pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Am reusit sa dorm si eu azi , am dus fata la mama. Mai am inca o ora pana ma duc sa o iau asa ca am reusit sa fac si eu album si sa va arat cateva poze .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/surviver_m/album?.dir=/4151re2

sheryll mamica de bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Eliza - nu am gasit inca cine sa ne boteze , am aruncat vorbe in stanga si in dreapta si acum astept raspuns dar nu sunt prea optimista . Nu mai sunt asa disperata , daca nu gasesc dau bani unei cumnate si tot nu-mi ramane copilul nebotezat . Dar preferam sa avem niste cumetri cu care sa ne intalnim , care sa aiba si ei copii .... care sa treaca pe la fata macar de ziua ei .

Mergi la inceput