La noi la Galati sa veniti (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

1. Potos = jargon frantuzesc folosit intre parasuisti, care de fapt inseamna prieten, coleg de salt.

2. Mercic mult Laura pt. pozele cu Marea Neagra. Nu am mai fost de cel putin 7 ani.
Despre pozele celelalte pot spune ca vreau si eu caciulita ca si cele ale Dariei. Se vede ca ai fetita, Sebastien nu ar avea atata rabdare sa faca puzzle.
Ca sa ma laud,l-am invatat sa scrie mama si papa si azi a invatat vocalele, stie sa le recunoasca si sa spuna ce sunt, inca nu l-am pus sa le scrie. Insa nu fac mai mult de 20 de minute cu el. Nu are rabdare, in schimb memoreaza repede.
Cel mai tare ma amuz cand ma plimb cu el pe strada si jucam jocul marcilor de masini care trec. Nu pot sa redau mutrele oamenilor care il aud!

Bon, termin cu capitolul lauda caci incepe sa fie tras de par!

A! si inca ceva: oribila rochia Lopezei !Parca e o draperie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cred ca era ceva cu pozele, acum sper sa mearga si sa intelegi de ce "potos", in primul album.

poze si iar poze, ultimele aventuri de potos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Aha acum am inteles, Delphin ! Frumoase activitati cu adrenalina prestati voi !

Si Daria stie toate literele; le recunoaste, le scrie la calculator acum mai nou le scrie si singurica cu pixul: L, B, A, M , O, U, T, I, S, si cred ca am scapat cateva. Ma tot intreb ce-o sa faca la gradi, adica se va plictisi sau nu. Vedem noi de luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Korinna,de ce fuge lumea de maternitate?Sa stii ca e foarte curat si in comparatie cu spitalul se dau bani mai putini.La spital am inteles ca merg gandacii pe pereti.Am o prietena care a nascut luna trecuta acolo.E de jale cu curatenia.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Paky nasti unde vrei tu mai, parerile sunt impartite, eu personal nu as naste la maternitate, nu stiu de ce...... poate ca am auzit prea multe, dar tu faci cum crezi da e mai bine, daca ai un dr in care ai incredere si e la maternitate cred ca e ok.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Korina eu si Gabi nu ne cunostem personal, avem doar cunostinte comune.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Seara buna ,ce mai faceti eu nu prea am avut timp sa mai intru pe aici,am avut o enterocolita si abia mi-am revenit Laura Daria stie deja sa scrie? oau Alice abia invata sa il faca pe A,este drept ca nu prea am avut timp sa ma ocup de ea avandu-l pe cel mic,si nici bunica nu a mai avut timp sa stea prea mult cu ea(de la ea invata mai usor)si mi se pare ca este inca micuta.De luni poate ne intalnim la gradi,eu vin doar pe la 4 sa o iau,dimineata o duce sotul,multa bafta si sa nu plangeti.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!
S-a mai terminat o zi de munca

Laura, succes la gradi! Sper sa va acomodati!

Fetelor, eu am avut niste impresii...favorabile despre maternitate...ce-i drept, doar din vizitele pe care i le-am facut nasei mele cand a nascut. Apropo, a nascut de doua ori cu dr. Botezatu si a fost foarte multumita.
Mie mi s-a parut o oaza de liniste...fata de Judetean, care era un haos...parca special facut pentru mamici si bebici care au nevoie de liniste si relaxare...si ce m-a dat pe spate era curatenia!!!
Cand imi aminteam gandacii cu care am impartit spatiul la spital...of,of,of!
Asa ca Paky, daca tu ai dat peste un medic sa-ti inspire incredere, e cel mai important...tu esti cea care va decide ce e mai bine pentru tine!

Sheryl, sa-ti traiasca bebica, sa fie cuminte si mancacioasa, iar tu sa fii relaxata si vesela, totul o sa fie bine! Fetele ti-au dat numai sfaturi bune despre alaptat, asa ca...rabdare si odihna!

Am sa va anunt ca posed deja 650km cu masinuta...doar ai mei!!!
Ma simt in fiecare zi mai bine...dar semnul de incepator il scot tocmai la anu'! Pe sosea sunt cuminte, nu depasesc viteza...ce mai, sofer model!
Am la activ si o zgarietura...da' asta e! Cu asta nu ma laud...
Liliac, e a mea , ca altfel...o pupam doar in weekend!

Mai aveam ceva de zis, da's obosita si nu-mi mai aduc aminte...

Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Wow, Cookie ! Felicitari ! Si daca ne gandim ca ce-i 650 km sunt facuti in oras unde sunt mai multi nebuni decat in afara orasului trebuie sa fii felicitata de mai multe ori ! Bravo !
Gaby, imi pare rau ca ai fost bolnava . Da Daria stie sa scrie,dar nici nu s-ar fi putut altfel avand in vedere ca mama si soramea sunt invatatoare ! N-a avut scapare mititica ! Inca nu stiu daca am reusit s-o inscriem pe Daria la gradi; azi se duce mama din nou acolo.

Nu stiu daca e mai bine la Judetean sau la Maternitate; e drept ca si eu am pazit-o pe Daria de gandaci cat am stat acolo...important e sa ai incredere in doctorul cu care nasti si sa ai noroc de o sarcina si o nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Paky...Mai..pana la urma..daca medicul care ti l-ai ales e oki...evident ca faci cum doresti tu .
Nu stiu ce sa zic de Botezatu...dar experientele mele cu el..au fost din cele mai nefericite.Ganditi-va cum e ...cand ai 7 luni de sarcina si ti se zice...fara a fi sigur dealtfel...ca bb va avea mari pb..ba chiar poate muri.Eu zic ca un astfel de medic nu e din cel mai bun.Atata vreme cat nu esti sigur nu poti arunca astfel de zvonuri.
sau sa-mi lase o parte din rana necauterizata..un izvoras de cancer..asa ca...din partea mea..poate sa dea faliment Botezatu asta!

Ce sa zic despre Judetean...nu e oki asta cu siguranta....dar mie la momentele respective asa mi-a fost recomandat.Mai fusesem in vizita la Maternitate si avea asa..un aer de"casa veche".
O zi buna!

Mergi la inceput