Dar Herghelegiu de la Polizu???

Dar Herghelegiu de la Polizu??? | Autor: Kara

Link direct la acest mesaj

Buna,

am tot citit prin forumuri, dar nu am gasit mare lucru despre Dr. Herghelegiu de la Polizu. Eu o sa nasc cu el si mi-ar fi de mare folos cateva opinii despre el. Nu stiu chiar deloc cum se comporta la nastere, cam cat ar trebui sa-i dau atunci....

Va rog sa-mi scrieti si mie cate ceva despre el, pt ca orice imi va fi de folos.

multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am o parere proasta, in ceea ce priveste echo. Am avut ceva probleme cu ovarele, am fost de 3 ori la echo la el si nu vedea ca am ovarul sting microchistic ia pe cel drept un chist de 42 mm.
Despre nasteri nu stiu ce sa spun, unchiul sau il lauda ca ar fi foarte bun .

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Si eu nascut la Polizu de 2 ori dar cu alti doctori. Despre Herghelegiu am auzit de bine de la alte fete care au scris despre el, ca e sufletist, si profesionist, si am avut si eu o colega la serviciu care a nascut cu el si a fost f multumita de el. Acum stii si tu, depinde de la caz la caz, ce e bine la unii, nu e bine la altii, dar in general au fost cuvinte de bine despre el. Oricum e mai bun decit multi doctori de la Polizu. Succes si nastere usoara!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kara spune:

Acum am intrat in 9 luni. Sunt din Craiova si special vin la Bucuresti sa nasc pt nu vreau sub nici o forma conditiile de aici. Nu am incredere in medicii de aici, in nici un domeniu medical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Kara eu am intrat in luna a 8-a si dr. Herghelegiu mi-a urmarit sarcina inca de la 5 saptamani. Eu personal sint f f f multumita desi recunosc ca in primele luni aveam ceva indoieli in sensul ca nu reuseam sa pun bazele unei comunicari, dar pe masura ce sarcina a avansat l-am simtit mult mai apropiat si mai deschis, pot spune la ultimele ecografii mi-a placut f tare. Oricum despre profesionalism nimic de obiectat..este cu siguranta printre cei mai buni din Bucuresti, stiu sigur ca multe sotii de medici stau la rand sa se programeze la el. Stiu ca paote parea rece si distant dar cred ca este de preferat unul asa decat unul care te bibileste dar de fapt nu te poate ajuta medical f tare.
Eu i-am dat cam 500.000 lei la consulatie si la nastere ma gandesc sa ii dau 150 USD ( nasc normal).
Tu ce ai mai auzit? Cat vrei sa ii dai la nastere?

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Numai lucruri bune am auzit despre el si mi s-a parut un adevarat profesionist si la cele 2 echo intravaginale pe care le-am facut la el.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kara spune:

Pentru Carmenutza

Imi cer scuze ca nu ti-am scris mai devreme, dar am fost plecata din localitate. Eu mai am cateva saptamani, cam 4, si vreau sa nasc normal, cu epidurala, daca se poate. M-am gandit tot cam 150-max200$ pt dr., dar nu mi se pare exagerat de mult, pentru ca merita. Aici, in Craiova sunt niste preturi asemanatoare, dar profesionalismul nu suporta comparatie.
Eu inca nu mi-am facut bagajul pt spital, ar cam trebui sa ma ocup si de acest lucru.

as vrea sa mai tinem legatura,
Kara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Kara, hai pe mamici de iunie-iulie...pe interzis barbatilor. Sintem toate acolo, cele care vor naste in aceasta perioada, si o buna parte din ele la Polizu. Sigur ca vom pastra legatura..daca vrei alte informatii imi poti scrie si pe e-mail. Ma bucur sa iti pot fi de ajutor.
Te pup,

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lina spune:

salutare draga Kara,

Daca nu sti prea multe despre dr. Herghelegiu de la Polizu, eu iti pot spune ca este un medic bun, toate lucrurile frumoase care le stiu despre el, le-am aflat de la bunica mea care a fost "asistent sef" la bebelusi. Dar eu daca vrei iti pot recomanda cu toata increderea pe D-na Dr. Maior care este un medic de nota 10. In primul rand cred ca conteaza ca medicul sa stie sa poarte o conversatie cu pacientul lui. Eu un personal ma duc de ceva timp la ea, si le-am recomandat-o si prietenelor mele, care au avut numai cuvinte de lauda despre ea. Dr. este asistent sef pe etajul 1 la bebelusi. Este o tipa tare buna. Mama mea care are 45 ani m-a nascut pe mine cu ea si a mai nascut inca 2 fratii tot cu ea si a fost multumita, si la ora actuala este pacienta ei si totodata prietena.

daca iti pot fi de folos cu recomandari imi poti scri pe cata2ro@ahoo.com si iti voi raspunde cu placere.

bafta si sanataos si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Si eu subliniez ca este f. importanta comunicarea cu gravida.
La acest capitol Herghelegiu lasa de dorit. In rest, e OK profesional. Pe mine m-a urmarit 7 luni de sarcina cu aceeasi indiferenta pe care o lasa 1.000.000 lei/consultatie cu 0lei/consultatie, dar a facut o treaba f. buna !
Deci, dont' worry about the money !
Situatia mea s-a agravat dupa 8 luni(si a lu' BB) si am schimbat doctorul, poate nemotivat, dar aveam mare nevoie de explicatii.
Go for it !
Herghelegiu e bun profesionist, si .... tare slab la comunicare.

mama L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

As vrea si eu sa spun ceva in favoarea dr. Herghelegiu.

Acum 3 ani mi s-a depistat un fibrom mare.
Primul doctor care m-a consultat (unul renumit, chirurg obstetrica-ginecologie, mi-a fost recomandat cu caldura de alte foste paciente) mi-a spus dupa consultatie ca daca nu am copii si daca vreau sa fac el imi da 6 luni sa concep; altfel de urgenta trebuie sa ma opereze si sa-mi scoata uterul. Dupa ce l-am auzit am plans disperata ore intregi. Am hotarat sa aud si alta parere.
Al doilea doctor (deasemenea foarte bun, la care am ajuns interesandu-ma la multa lume, inclusiv medici) mi-a spus dupa consultatie: " Daca vrei copii nu-ti face griji, o sa poti face. Opearatie de urgenta si-ti scoatem numai ovarul si trompa dreapta".
Spre norocul meu cineva mi-a spus sa merg neaparat si la dr. Herghelegiu. Care era super-aglomerat. Abia mi-a spus cateva cuvinte dupa ecografie: "Trebuie facuta operatia. Nu scoatem decat fibromul. Totul va fi OK, vei putea avea copii". Am hotarat sa merg pe mana lui. M-a operat si, ceea ce a spus s-a intamplat. Multumesc lui si lui Dumnezeu, la doi ani jumatate de la interventie am nascut-o pe Diana. A fost o nastere normala, nu prin cezariana, nu cu complicatii.
Din pacate este adevarat ca doctorul Herghelegiu nu comunica foarte mult. Si, cel putin cu 2 ani in urma, era ingrozior de aglomerat si tot timpul pe fuga. Insa, cel putin din experienta mea, e un foarte bun diagnostician si un foarte bun chirurg.
Nu am nascut cu el pentru ca eram deja plecata din tara, asa ca nu pot spune cum se comporta la o nastere. Sper totusi ca povestea mea sa iti fie de oarece folos.

Numai bine, nastere usoara si bebel sanatos si cuminte!

Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro

Mergi la inceput