Profesorul Trasnit de la Fun Science

Profesorul Trasnit de la Fun Science | Autor: buggy

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,De cand astept acordul DC sa pot vorbii liber despre activitatea pe care o desfasor. Pe scurt Fun Science se ocupa cu ateliere si spectacole educational-distractive pt copiii intre 3 si 14 ani. Cu ajutorul Profesorilor Trasniti, Fun Science abordeaza teme fundamentale ale stiintei; chimie, fizica, astronomie, matematica dar si teme de o deosebita importanta sociala cum ar fi mediul ( despre reciclare, poluare, ecologie etc), nutritie ( alimentatia sanatoasa, despre anorexie si bulimie, despre igiena la masa etc), igiena ( copiii fabrica pasta de dinti, sampon, sapun, exista un atelier despre paduchi etc), prevenirea accidentelor casnice pt cei mici, ateliere concepute impotriva violentei intre copii, iar pt cei si mai mari ( 15-18 ani) Fun Science a pregatit o serie de ateliere destinate prevenirii consumului de droguri, tutun si alcool ( am fost deja in cateva case de copii, unde impreuna cu Politia Romana si Posta Romana, am desfasurat cateva ateliere de prevenire a drogurilor)Toate acestea sunt prezentate copiilor intr-o atmosfera destinsa si amuzanta alaturi de Profesorii nostri Trasniti, care sunt actori de meserie si care mai intai invata dupa scenarii special concepute si abia dupa aceea ajung in fata copiilor impreuna cu care descopera si experimenteaza intr-un mod absolut interactiv diferite tematici ale stiintei . Cei din urma ii adora pe profesori si ii vor tine minte o viata intreaga, pt ca modul de predare al acestora este total diferit de modul clasic cu care este obisnuit copilul. Activitatile noastre nu-si propun sa inlocuiasca cursurile regulate ci, dimpotriva, sa constituie un suport experimental pentru intelegerea mai buna a notiunilor teoretice predate.
. Noi nu ne propunem sa ii invatam pe copii ci ne propunem sa experimentam impreuna cu acestia. Sunt foarte multe de spus si imi doresc extraordinar de mult sa putem comunica. Fun Science aduce o contributie importanta societatii prin modalitatea sa de apropiere fata de copii. Noi suntem idragostiti de ceea ce facem si ne propunem sa reusim sa ii ducem pe Profesorii Trasniti in cat mai multe clase de copii.Activitatea principala a lui Fun Science se desfasoara in scoli si gradinite. Din acest motiv am intrat intr-un parteneriat strategic cu Step by Step, deoarece scopurile activitatilor noastre se completeaza reciproc. Ei au in vedere formarea profesionala a cadrelor didactice, noi avem in vedere acumularea si insusirea cat mai multor informatii si experimente de catre copii.Programele noastre contin serii de ateliere interactive intinse pe anul scolar 2006-2007. Deja am patruns in cateva gradinite particulare :gradinita Bambi
( Step by Step), Hensel si Gretel, Scoala Mea, Disney, Diandra, Aschiuta, Bell, mai multe clase I-IV din scoli de stat, etc
Cat de curand speram si in scoli. Deocamdata ma opresc aici, nerabdatoare fiind de continuarea discutiei impreuna cu voi, de parerile si ideile voastre. Pentru a afla mai multe despre noi, va rugam sa ne vizitati site-ul www.funscience.roCu drag,AndreeaP.S Special pentru membrii activi cu minim 100 de postari oferim un discount de 100 lei pentru oferta noastra de petreceri private in perioada 1.XI 06- 1.II.07 P.S 2 Fun Science si Atelierul Piticilor va invita la CONCURS Pentru mai multe detalii intrati AICI.P.S 3 In perioada 16-18 Februarie, Fun Science a participat la cel de-al III-lea Salon International de FrancizaSute de vizitatori interesati de dezvoltarea afacerilor in sistem de franciza s-au oprit la standul Fun Science, punand intrebari si asistand la demonstratii practice.
Investitori din toate judetele tarii si-au manifestat interesul de a intra in Reteaua de Franciza Fun Science, fascinati de oportunitatile pe care conceptul nostru le ofera in domeniul educatiei si divertismentului stiintific destinate copiilor.Impresionati de consistenta si originalitatea conceptului nostru, specialistii, vizitatorii si expozantii ne-au oferit voturile lor de apreciere. In consecinta, la festivitatea de premiere, organizatorii au oferit Fun Science distinctia " Cea mai atractiva idee de franciza " iar compania internationala de marketing Kompass ne-a premiat cu " Cea mai originala idee de franciza "
Ca urmare, in aceste zile, Fun Science este asaltata cu zeci de cereri de vanzare ale drepturilor de franciza pentru diverse regiuni ale tarii. Speram sa ne extindem cat de curand, astfel incat copiii din intreaga tara sa poata bedeficia de serviciile Fun Science.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

o recomandare din suflet din partea lui Desprecopii.com pentru Fun Science!




Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Multumesc mult"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna ziua.
vreau sa spun ca sunt foarte multumita(pana acum) de prestatia profesorului.
stefan a fabricat pasta de dinti si spuma de baie.
azi au inceput "lectiile" de fizica. sunt curioasa sa aflu cum a fost.
multumim pentru acesta initiativa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Draga Andreea ceea ce faceti voi este minunat!

Baiatul meu a fost in vara asta la una din scolile de vara( "Din secretele lui Harry Potter") si fost foarte incantat.
Ocazional, Alexandru l-a mai intalnit pe profesorul transnit la diferite manifestatii si i-a placut f. mult.

As avea o sugestie: sa actualizati site-ul cu toate eveniment prezente si viitoare la care participati. Eu l-as inscrie pe Alex la diferite ateliere chiar daca se desfasoara la alta scoala, in limita timpului liber al copilului, evident.


Va asteptam cu nerabdare la scoala!
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
povestea lui stefan.
"azi a venit profesorul trasnit...electronii se misca si merge televizorul...atomii exista in haine....mie nu mi-a udat parul ca era prea scurt!
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Cgaby cum spuneam mai sus, noi nu propunem sa ii invatam pe copii ceva ci experimentam cu ei fenomene stiintifice naturale. De exemplu, Stefan care are 3 ani, cu aceasta ocazie a descoperit curentul electric si faptul ca acesta este format din electroni (care exista indiferent de varsta noastra), un copil mai mare care face exact acelasi experiment va intelege cum functioneaza electronii si ce presupune curentul electric, noi experimentand cu ei exact acelasi lucru. Stefan, la un moment dat va face corelatiile intre ceea ce experimenteaza acum si ce va afla mai tarziu.Despre Van der Graaf a spus ceva? Iuliacm, ma bucur tare mult ca ai intrat pe acest subiect. Imi doresc sa comunic cat mai mult cu parintii copiilor care au participat si, sau vor participa la activitatile noastre. Este esential pt succesul pe care ni-l dorim. Este posibil ca uneori sa mai gresim, iar noi vrem obligatoriu sa invatam din asta, ne insusim criticile cu multa responsabilitate pt ca nu mai asa ne putem perfectiona.In legatura cu site-ul, facem tot posibilul sa tinem pasul cu evenimentele insa depindem foarte mult de agentia noastra de web. Pot spune ca in momentul in care avem evenimente, activitati dam mailuri de instiintare in baza noastra de date. Facem eforturi sa nu ne rezumam doar la ce apare pe site, dupa cum vezi si acest subiect contribuie la o legatura mai buna cu parintii si clientii nostri.De exemplu week-endul acesta si week-endul viitor, Sambata si Duminica intre 15 si 19 desfasuram o serie de activitati in ambele Cora, atat cea din Pantelimon cat si cea din Militari cu ocazia aniversarii hipermarketului si va astept cu placere.Mai exact : • 07-08 Oct. - Weekendul Astronomiei
- “ Planetele “
- “ Prietenul nostru Soarele “
• 14-15 Oct - Weekendul Fizicii
- “ Starile materiei “
- “ Legea a II a a lui Newton Tinem legatura si abia astept postarile voastre "Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stef a spus ca alexandrei i-a udat parul si ca s-a ridicat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Marti vor face "Starile Materiei" sunt tare curioasa cum vor reactiona la jocuri si experimente"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

sunteti doar in Bucuresti ????
Vrem si noi, la Constanta !!
mami Ailui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Ailui, deocamdata suntem in Bucuresti. Au existat insa colaborari in Brasov, Zalau, Calarasi si la sf-ul lunii Octombrie vom avea de lucru in Cluj.Deocamdata suntem tineri, am implinit in septembrie un an decand am inceput lucrul in Romania. Noi detinem master franciza pe intreaga tara si dorim sa ne extindem. Acest lucru este iminent, mai devreme sau mai tarziu se va intampla, pt ca dorim sa vindem franciza la randul nostru in judete. Pana atunci trebuie sa ne consolidam pozitia in Bucuresti, trebuie sa demonstram ca lucrurile functioneaza si cum spuneam, mai avem cativa pasi de facut.Dupa cum evolueaza lucrurile, este foarte posibil sa intram in Constanta mai devreme chiar cu oamenii nostrii din Bucuresti, asa cum s-a intamplat cu celelalte orase. Promit sa nu uit sa te anunt in acel moment."Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput