Profesorul Trasnit de la Fun Science
Raspunsuri - Pagina 7
buggy spune:
Da, vom fi si la Cluj incapand chiar din acest week-end.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
irinuca spune:
M-a disperat fiul meu....ma pune sa-l salut mereu cu "stiinta!".
Noi meregem de saptamana trecuta la clubul de la Antipa si se pare ca-i place foarte mult desi...a fost usor dezamagit de gustul pastei de dinti pe care a fabricat-o sambata.Era tare frumusica si aromata dar gustul l-a terminat.In schimb..sotul meu ma pune si pe mine acum sa fac....Noroc ca am fost cumintica si am luat notite....
Intr-un cuvant..felicitari si asteptam cu nesatz toate manifestarile voastre.Inteleg ca sunteti si in Cora sambata asta?
buggy spune:
:)) Asta e un semn bun, in felul acesta ii apropiem sufleteste mai mult pe copii de stiinta-un concept altfel caracterizat destul de arid.Noi ne dorim sa le aratam copiilor o latura distractiva si atractiva a stiintei.Da suntem si la Cora toata luna octombrie (gratuit) si va asteptam cu drag. In legatura cu cursul de la Antipa, profit de aceasta ocazie sa va spun ca azi am fost luati efectiv cu asalt, suntem foarte incantati de acest lucru, numai ca nu ne asteptam la asa ceva si la prescolari au fost ceva mai multi copii decat maximul admis. Ne cerem scuze celor care au resimtit acest lucru si va garantam ca nu se va mai repeta si vom rezolva toate problemele organizatorice care au existat.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
irinuca spune:
Buggy, sa-mi spui si mie ce solutie aveti ca sa nu mai fie haosul de sambata trecuta.faceti mai multe grupe (ca la cei mari)?Sau nu mai inscrieti dupa 35 de copii?As vrea sa stiu ca daca e tot asa nu-l mai duc pe Radu saptamana viitoare.cel putin pana se rezolva cu aglomeratia....
Merci si succes in gasirea unei rezolvari.Si felicitari pentru atata popularitate!
buggy spune:
Multumim pentru felicitari si pentru interes. Ideea e ca in principal problemele organizatorice apartin muzeului ( noi ocupandu-ne de latura stiintifico-artistica) in acelasi timp este in mod evident in interesul nostru ca lucrurile sa iasa cat mai aproape de perfect astfel incat cu siguranta vom invata din experienta week-end-ului trecut si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a lua masurile corecte. Ne-am si gandit la o serie de propuneri de organizare a muzeului pe care le vom prezenta in cursul zilei de maine sau cel tarziu marti asteptand desigur aprobari din partea conducerii.
Foarte important este ca in niciun caz sa nu mai depasim numarul de 35 de copii (cum spuneam ne-a luat si pe noi prin surprindere), nu stiu in schimb in ce masura vom putea organiza un al doilea atelier pentru prescolari, asta depinde foarte mult de conducerea muzeului.
De retinut este ca micutii participanti vor intra intr-o anumita ordine prioritate avand cei cu abonamente, apoi cei cu bilete deja platite, urmand de asemenea rezervarile( pe care ne propunem sa fie valabile numai o anumita perioada de timp) dupa care in ordinea sosirii...numarul total desigur sa nu depaseasca 35 de copii.
Ne mai propunem sa contactam toti parintii in momentul in care se va lua o hotarare concreta si sa ii anuntam.
Speram sa rezolvam cu succes aceasta situatie pentru ca in final cat mai multi copii sa se poata bucura de activitatile noastre
www.funscience.ro