Profesorul Trasnit de la Fun Science

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Va anunt cu bucurie ca urmatoarele doua week-end-uri,la noul hipermarket deschis in Bucuresti, Auchan din zona Titan, Fun Science organizeaza pt cei mici

Turnirul lui Merlin
Din sumar: Marele si Nemuritorul Merlin organizeaza la curtea sa un turnir in care se vor intrece Magicienii si Savantii. Armele lor vor fi magia, respectiv stiinta, cu ajutorul carora vor incerca sa castige cat mai multe dintre incercarile ce vor urma Reprezentantii celor doua tabere vor fi:- Magicianul Rufos ;
- Porfesorul Fus Fus Rufos si Fus Fus isi vor recruta acoliti pentru intrecerea ce va urma. Fiecare copil va mai primi si cate un Card de fidelitate si cate o viza pentru fiecare incercare la care a participat posesorul. Merlin va patrona turnirul, prezentand incercarile, mediind neintelegerile si hotarand castigatorii. Tot el este cel ce va inmana premiile. Mizele incercarilor vor fi variate: care echipa face mai repede..., care realizeaza mai bine...., care gaseste explicatia pentru...., care reuseste sa...etc Sefii celor doua echipe si asistentii lor vor explica acolitilor in ce consta incercarea, ghidandu-i in efortul de a o castiga, punandu-le la dispozitie materialele necesare, ajutandu-i in gasirea solutiilor. Toti membrii unei echipe ( daca sunt mai putini) sau reprezentanti ai acesteia ( daca sunt mai multi) vor trebui sa gaseasca raspunsuri si solutii, vor face cu mana lor o serie de experimente necesare castigarii incercarii.
Toti acolitii vor intelege la sfarsitul incercarii ce fenomen s-a produs, de ce si cum.
Numarul total de incercari va fi de 8.
Durata unei incercari: cca 20 minute
Dupa fiecare 3 incercari ( cca 1 ora), va urma o pauza de 5 minute.
In acest fel fiecare copil se va putea retrage dupa fiecare 20 minute, primind cate o viza.
Durata totala a celor 8 incercari este de 3 ore.
Scopul fiecarui copil este sa primeasca cele 8 vize, corespunzatoare incercarilor. Aceia care le vor obtine vor primi cate o diploma de “Savant Trasnit” absolvent al “ Universitatii Fun Science”. Va asteptam cu drag."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

wow...super, dar nu ne-ai zis la ce ora incepe!

Mergi la inceput

Asa e Evenimentul are loc intre 11 si 14 si Sambata si Duminica, in ambele week-end-uri"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Uite ca am intrat si am citit....
Interesant,educativ,captivant,excelent.
Acum te intreb:
1.Pt.niste copii cu varsta intre 10-14 ani cam ce activitati ati putea desfasura?
2.E musai sa se desfasoare mai multe reprezentatii la aceeasi grupa de copii?
3.E posibil sa faceti o astfel de demonstratie in cadrul unui spectacol?
4.Ce presupune o colaborare cu voi? Ca taaaaare m-as baga....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Ma bucur ca ai intrat la acest subiectMajoritatea atelierelor noastre se refera la copiii intre 3 si 14 ani. Atitudinea este cea care difera. Noi ne propunem sa oferim copiilor experimente din lumea inconjuratoare care exista indiferent de varsta lor. De ex ploaia...un copil de 3 ani o descopera, afla ca ploaia este formata din picaturi de apa, un alt copil de 12 ani care a descoperit deja ploaia va intelege cu aceasta ocazie circuitul apei in natura. Sigur ca avem si ateliere dedicate special unei anumite categorii de varsta cum ar fi prevenirea accidentelor casnice pt cei foarte micuti si prevenirea consumului de droguri, tutun si alcool pt cei mai mari- intre 13 si 18 ani. In legatura cu demonstratia, am avea nevoie de mai multe amanunte. In general noi oferim demonstratii in anumite contexte. Noi suntem deschisi catre colaborari, ne putem intalnii intr-o zi sa stam de vorba."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

iti dau detalii pe PM

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

NOU Special pentru membrii activi cu minim 100 de postari oferim un discount de 100 lei pentru oferta noastra de petreceri private in perioada 1.XI.06-1.II.07"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buggy - multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Buggy,

spune-mi, te rog, pentru a face un atelier la o gradinita cati copii trebuiesc sa fie minim? Tare as vrea sa veniti si la gradinita unde este copilul meu insa aceasta este de stat si cred ca parintii or sa mai faca mofturi. Tariful parca este de 5 Euro/copil/atelier.
As aprecia daca mi-ai rapsunde pana maine cand avem Comitetul de Parinti, sa supunem dezbaterii aceasta problema. Multam mult.

Pupa Crisa

Crisotexa (29 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

Draga Crisotexa, multumim foarte mult pentru interes. Incepem cu minim 6 copii in speranta ca in timp vor mai venii si altii. Pana acum nu s-a intamplat sa nu se dubleze cel putin inca din prima luna numarul copiilor. Grupa maxima este de 25 de copii participanti.
Oferim de asemenea si un atelier demonstrativ ale carui detalii( zi, ora) le stabilim impreuna.
Astept cu interes reactiile parintilor "Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
www.funscience.ro

Mergi la inceput