CD pt maternitate :-)
Raspunsuri - Pagina 2
Chuny spune:
Sa nu creada nimeni ca ma plictisesc, dar chiar nu stiu ce cauta subiectul meu la Odiseea. Iar pt ca nimeni nu a vrut sa-l mute la arte, am facut-o eu. Multumesc de intelegere, dar cred ca va dati seama in ce hal am ajuns daca am ajuns sa-mi dau quote la propriile mesaje !
Mai astept propuneri pt CD si va multumesc !
Sibylle 38 +
Pozele mele Poze noi
papadie spune:
io trebuia sa-l dar din pacate am un somn de trei ore si alte trei de coada la o doctorita de doi bani:( s-a bolnavit Catrinuta:(
_
deci Sibilule io cred ca vrei sa-ti creasca numaru de mesaje
continuam:
pt. cand te scremi acolosha de-ti ies okii, fii barbata: Roy Orbison- Oh, Pretty Woman
ca sa le arati ca esti cu mult mai tare decat 'contractia' urli si dai din solduri: The Marmelade - Ob-la-di, ob-la-da
daca, ups , scapi un pipi te repliezi imediat: Christie - Yellow River
daca nasti duminika: Daniel Boone -Beautiful Sunday
Cristina_C spune:
Interesanta idee!
Eu n-am luat CD-uri dupa mine la maternitate, moasa mi-a oferit cateva dar n-am avut chef sa ascult nimic (era 2 noaptea si am ajuns acolo cu dilatatie aproape 5, am avut contractii tot drumul in masina). Ca sa nu mai spun ca veneam direct de la petrecera de sfarsit de an de la firma unde lucreaza sotul unde toata seara ascultasem muzica
Sa ne spui ce "playlist" ai compus si in ce ordine. Nastere usoara si auditie placuta!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
magga spune:
molipsindu/ma si eu de la ploada din dotare iti recomand din toata inima coloana sonora de la Cartea Junglei.
magga
Sabina spune:
hahahaa,
forget about your worries and your stress....
:-))))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
brendamitran spune:
abba- the winner takes it all
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Chuny spune:
Eu va multumesc pt toate ideile propuse. Cred ca e timpul sa-mi fac CD-ul maine ... contractii n-am, dar sunt pusa pe fapte mari !
Pe curand !!
Papa, pe bune ca mi-a crescut nr de mesaje si nici nu mi-am dat seama. Dar macar am facut-o cu pasiune ... ma refer la mutarea subiectului. :-)
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi