fiica mea de 16 ani
Raspunsuri - Pagina 2
Marutz spune:
Buna dragele mele,
Irina, multumesc pentru info, am mai invatat cate ceva. Minunile Dumnezeiesti sunt nelimitate.
Giul, fie ca aceasta icoana sa va protejeze casa, familia si sa va daruiasca caldura sufleteasca si sanatate.
-- Marutz --
Marilena12 spune:
Nu este nimic intamplator pe lumea asta. O icoana in casa este o garantie ca langa ea nu va avea loc raul. E bine ca fiecare casnicie, familie, camin sa aiba si un hram, un sfant protector al familiei si casei, sau un moment important din viata Mantuitorului, si atunci cand se sarbatoreste hramul toata familia sa dea slava lui Dumnezeu pentru toate. Noi suntem Marilena, Marius si Anna Maria si avem pe Nascatoarea de Dumnezeu ca protectoare, si hramul familiei- pus de preot la nunta noastra- "Adormirea Maicii Domnului". Si, slava Domnului, toate sunt mai usor de dus asa.
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
irina.c. spune:
quote:Si noi il avem ca ocrotitor al familiei pe Sfantul Nicolae.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Marilena12
Nu este nimic intamplator pe lumea asta. O icoana in casa este o garantie ca langa ea nu va avea loc raul. E bine ca fiecare casnicie, familie, camin sa aiba si un hram, un sfant protector al familiei si casei, sau un moment important din viata Mantuitorului, si atunci cand se sarbatoreste hramul toata familia sa dea slava lui Dumnezeu pentru toate. Noi suntem Marilena, Marius si Anna Maria si avem pe Nascatoarea de Dumnezeu ca protectoare, si hramul familiei- pus de preot la nunta noastra- "Adormirea Maicii Domnului". Si, slava Domnului, toate sunt mai usor de dus asa.Mary si Anna Maria- 08.04.2006
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
star33 spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Azi a randuit Maica Domnului de am primit si eu aceasta frumoasa icoana.Multumesc Maicii Sfinte ,dar si persoanei care mi-a dat-o.
Irina, stii cumva un link unde putem vedea aceasta icoana? Am auzit de ea, dar nu stiu cum arata.