care e cel mai tare parfum?!
Raspunsuri - Pagina 2
anca_emanuel spune:
Eu trec unul care s-ar putea sa iti de adureri de cap
, dar este intr-adevar tare: HUGO BOSS-INTENSE parfumul nu este rau si daca ai facut fata la Pure Poison cred ca faci si la asta
. Eu nu am reusit sa termin sticla de PureP..
pet.cost2005 spune:
Acqua di Gio' - Giorgio Armani e bestial !!!!!! (atat pt. femei cat si pt. barbati)
Si ar mai fi ... Just Cavalli - Roberto Cavalli.
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
ellinia spune:
Amarige mi se pare si mie super tare! Si Dune iarasi in aceeasi categorie cred ca se incadreaza.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
krelia spune:
Daca iti plac parfumurie tari (vb aici de miros), go for ANGEL!!!
Si mai go for..EDEN by Cacharel!![]()
Au un super miros!!
Si mie imi plac parfumurile tari!![]()
quote:
Initial creeata de gabriela_tutuianu
as incerca Angel.ce credeti?
MIMOZA PUDICA...
ana_maria222 spune:
si iar...si iar ...si iar...o lunga lista cu parfumuri....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.
gabriela_tutuianu spune:
amarie nu,dune nu,davidoff nu,hugo boss nu.le-am avut pe toate.just cavalli pink am deja,touch of pink-lacoste am,l - lolita lempicka am.
as incerca suestia lui krelia caci imi cam place angel.vreau ceva mai tare.
are cineva narciso rodriguez ?este chiar misto.toata lumea spune ca-i naspa.mie chiar imi place.
cicina spune:
Incearca :Cabotine de gres sau Poison sant destul de tari, eu prefer Givenchi-Irresistible, sau DKNY. Bravo Pet cu Acqua di Gio.
cicina