Prietene din 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

BAU , am aparut si noi prin zona, n-am apucat sa citesc nimic, am avut calculatorul stricat 2 zile , a fost groaznic, fara, bine ca n-am pierdut nici o informatie
de cand cu scoala nu mai am timp de nimic, acum au venit bunicii si l-au luat pe cezar , s-au dus in vizita la strabunicul lui cezar, iar eu ma pun pe treaba, daca 2 zile a fost sarbatoare si n-am facut nimic, e jale in casa, si dupa ma pun cu burta pe carte...
cezar e bine, cresteeeeee...n-am mai apucat sa-l masor , uit ca de obicei..., e un pic cam nervos de la canini care nu vor sa iasa mai repede, a inceput si el sa rupa cateva cuvinte...cam atat despre noi, va pupam si va dorim un we placut

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut dragi prietene din 2005!
Noi suntem bine ne pregatim de gradinita in defavoarea cresei fiindca incep serviciul peste doua saptamini.
Am citit cu placere despre gradinita minunata la care va merge Sara, danna_j.ar trebui sa fie si la noi asa fain!!! mi-ai dat o idee cu panoul cu pozele de familie pentru gradi. o sa le propun. asta cu animalele ar fi prea greu...
Salut si week-end placut!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

In mare fuga intru sa va . Ema e bine, plina de surprize si pusa pe ras si dans toata ziua. S-a trezit si ma vrea. Va pup si ne e dor de voi!!!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici

Dodo este foarte bine,mananca din ce in ce mai bine.Sper s-o tina tot asa.
Noi santem suparati c-am lasat-o iar la bunici.

Ne-am hatarat s-o lasam pana la primavara.In aprilie o ducem la cresa.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Acum sa nu va imaginati ca n-o vedem pana la primavara.Mergem la ea in fiecare vineri.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna dragelor,

imi pare rau ca scriu asa de rar, si acu's cu Bia in poala, ea tot pune dopul la o sticla, a invatat cum sa-l insurubeze:D.

Dana super vesti. Distractie placuta la munte, vorbim

Fetele pe unde sunteti? Acus scot catalogu'! Ce-i aici? hai? Eu intru aproape mereu dar daca nu scrie nimeni... parca imi piere kefu'. Hai mai scriet-ne despre voi.

Oana,te astept cu informatia

N oisx dss xsxzscvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbdcx

dupa mxesajul biei zcarzE NU MA XLAZSA
rEZINCCXVIN

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

salut fetelor.am disparut ca magaru-n ceatza.
Vorba lu' an-k,parca nici nu-mi vine a scrie cand vad atata activitate. dar cum noi facem activitatea...iaca ca ma conformez
asadar: un we plin de dute-vino,ba la noi in vizita,ba noi la aniversarea unui prieten de-a lu' Brien,Cosmin-2 ani
danna-absolut superba gradinita pe care o descrii tu.Ehe! asta da gradi!Ai dus-o deja pe sara? S-a acomodat?
oana cum a fost la piesa de teatru?Am trecut zilele astea pe centru si,vazand afisul,m-am gandit la voi.
adseana ce faceti? Cum e Ale?E sanatoasa?mananca bine?
ionela...imi imaginez cum trebe sa va simtiti fara Dora.Totusi,daca ti decis asa...probabil ca ati intors problema pe toate partile si ati vazut ca asa e mai bine pentru ea. Hai,capul sus si nu uita ca-i vrei, in primul rand, binele

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Deci si prin urmare,ne-am lenevit!Ua sa va mai trag eu de urechiuse si de degetute poate va mobilizati cu scrisul,ca ,cu cititul sunt sigura ca stati bine,nu?

Noi am avut doua saptamani pline si mai urmeaza doua tot asa (mie imi place agitatia constructiva).
Am o veste buna:Letitia face kk la olita.S-a scarbosit intr-o zi cand i-am aratat servetelul umed cu kk dupa ce am sters-o.A doua zi a cerut olita si nu s-a ridicat pana nu a facut in ea.De fapt ea cerea olita de cateva luni,dar nu statea pe ea mai mult de 10 secunde,se ridica,se uita inauntru,spunea "nu-i" si gata,nu mai voia sa se puna,parca o musca de fundulet,apoi tot in pampi facea.
Sambata am fost si noi la un baietel si s-au jucat atat de frumos,nu mai voia sa plecam,apoi duminica a fost cu bunicii la mall si s-a dat pe diverse masinute.E innebunita dupa locul asta.Daca o intrb "unde mergem acum,ea raspunde invariabil "mall".Iar daca avem treaba prin oras si se intampla sa trecem cu masina pe langa mall,Letitia arata cu degetul si striga "ici,ici," = aici si nu scapam pana nu mergem.Ii plac fosrte mult scarile rulante si ne plimbam in sus si in jos de cate 20 de ori,apoi stam jumatet de ora la locul de joaca pt copii,apoi cascam ochii prin magazine si uite asa...

Ieri seara am fost la teatru.Sincer,nu am cuvinte sa exprim cat de mult mi-a placut.Piesa in sine a fost extrem de potrivita realitatii zilelor noastre,iar interpretarea Valeriei Seciu a fost de exceptie.Publicul a fost total prins de subiect,se auzeau rasete,chicoteli,expresii de dezaprobare,oftaturi(depinde de situatie).Doua lucruri m-au deranjat nespus de mult:o fata care era extrem de bolnava si a tusit infiorator tot timpul spectacolului-deranjant pentru actori(daca as fi stat langa ea i-as fi spus sa paraseasca sala) si vreo trei idioti(ca nu ii pot numi altfel) care nu si-au inchis telefoanele).
Au fost trei ore de magie,la final au fost aplaudati la scena deschisa.Actorii au depus un efort fantastic.Mie mi-au dat lacrimile de emotie,de mult nu am mai vazut un spectacol atat de reusit de la interpretare,la muzica,recuzita,costume...mi-a placut maxim.

Aaaa,in we am vazut un film tare bun cu Jodie Foster,nu mai stiu cum se cheama.

In rest,se pare ca o sa stam mai mult pe acasa,ca e un frig...brrrr.Am iesit putin azi dupa-masa,Leti era infofolita ca de iarna,dar o apucasera nervii inchisa in casa,nu ma mai puteam intelege cu ea.
Vreau sa vina primavara.Nu suport vremea asta friguroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Sa continuam!
Voiam sa va spun ca mi-am comandat o camasa de la Tara.E site-ul la care se tot face reclama pe aici.Mi-au trimis-o in trei zile si,spre surprinderea mea,sunt foarte incantata.Adica arata chiar mai bine decat virtual.E prima data cand am curaj sa fac cumparaturi online.Eu sunt extrem de neincrezatoare,nehotarata si pretentioasa,de aceea nu cumpar pana nu vad marfa si o intorc pe toate partile de 10 ori.Dar se pare ca am avut succes de data asta.Sunt incantata!

De sambata intr-o saptamana suntem invitati la botezul unui nepotel si tot atunci se vor cununa religios parintii lui.Bineinteles ca am emotii cu toaleta,coafura,alea,alea...iar o sa-mi ia trei zile sa ma pregatesc.Si m-am uitat in dulap,desi geme de atatea haine,nu stiu ce sa imbrac si vreau ceva nou .Am facut o fixatie pt negru.Am deja trei costume negre si doua "little black dress" dar parca tot mai vreau.Sa vad ce gasesc prin magazine,daca nu,ma adaptez situatiei din sifonier.

Si acum sa va intreb intrebarea intrebatoare:v-ati gandit unde veti petrece revelionul?????Poate ziceti ca am luat-o pe aratura,dar pentru nele locatii deja e prea tarziu.

Gata,v-am ametit destul.Ia treceti de completati la rubrica,va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!
Oana sa porti cu placere camasa! Si distractie placuta la dubla ceremonie la care veti merge! De ce vrei sa te imbraci in negru? Arati asa de bine, poti purta culori deschise si sigur iti va sta foarte bine! Asa ca tine am facut eu o fixatie pentru culorile deschise. Foarte multa vreme am purtat negru, maro, gri...asa ca mi-a ajuns! Chiar ieri am fost la cumparaturi si mi-am luato camasa rosie cu maneca trei sferturi (foarte misto - parerea mea ), o fusta rosie si o camasuta roz (o nebunie de culoare!). Nu prea gasesti culori din astea prin sifonierul meu dar incerc sa remediez situatia! Referitor la revelion noi ne-am rezervat si platit deja la un restaurant in oras impreuna cu inca doua perechi. Sper sa fie misto! Iar tinuta trebuie sa mi-o fac la croitoreasa ca nu prea gasesti pe aici pe la noi ceva deosebit. Nu stiu inca modelul dar culoarea o sa fie ori grena inchis ori o nuanta de kaki care imi place mie la nebunie. Mi-as face rosie da' nu prea-mi sta mie bine ca sunt blonda...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput