Prietene din 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

coral bine ai revenit!
adriana o casnicie lunnnnnga si implinita! O casa frumoasa pentru familia voastra si inca o bb cand veti fi pregatiti.
dana sanatate.va doresc ca boala s-o ocoleasca macar pe Sara
ank spor la scoala.daca totusi ai decis sa continui,sa ai putere si sa reusesti sa iei note bune. noi te sustinem,indiferent de decizie!
oana daca hotararea e luata, desi-ti va fi putin mai greut o perioada,iti doresc sa poti merge inainte fara regrete.
c um me leti? Ai mers la control??

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

hai mai elinia,nu te amara intr-atat. Nu stiu ce-a facut Stefan,dar nu cred ca e chiar asa de grav.
Sunt convinsa ca esti epuizata,poate de asta ti s-a si accentuat reactia. Uite,incearca la un club privat,unde sa-l duci 1-2 ore pe zi.macar atat. sau intraba postasul.E normal,daca esti numai si numai cu el,nu ai pic de ajutor si prieteni,e normal sa nu mai poti face fatza.Hai,uite,ne gandim toate si incercam sa gasim o solutie.
uite,spre exemplu,noi avem asa ceva http://www.miniclub.ro/
nu e exagerat de scump si macar cateva ore chiar daca nu in fiecare zi, macar 1-2 zile pe saptamana.
reedit ca am sesizat ca se adreseaza copiilor peste 4 ani,sau celor care se incalta/descalta singurei/folosesc olita
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ellinia nu mai fi suparata...nu stiu ce figura ti-a facut Stefan, dar, iti spun, ca nu merita sa bagi in seama parerile altora. De ce sa nu mai calci in parc? Doar nu esti tu de vina ca el e un incapatanat mic...las' ca trece cu timpul, sunt sigura ca e doar o faza trecatoare... multi

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Hai,in sfarsit sa va spun ca azi ne-am imbracat pas-pas,am mancat,ne-am spalat,ce mai,eram jos la poarta cand a venit bona,pe care a luat-o stresul cand m-a vazut si i-am zis ca Alex inca doarme [la 8,cand el se trezea la 7 si era mancat cand venea ea!]Sotul o astepta sus,ca deh,patronii pot intarzia putin
Alexutu'a fost exemplar,a papat bine,s-a jucat,n-a plans si nu m-a cautat,ce mai,fara modificari,dar nici nu mi-a sarit in brate cand am aparut la 14,ci doar mi-a zambit,de parca nu ne vazusem de 1 minut.
Eu,in schimb,m-am perpelit de dorul lui,mai ales ca azi am avut doar o operatie,deci munca mai ioc.Si aia o cezariana,o fetita de 5 kg[mama la 39 ani,primul copil 5,200 nascut normal!!!],cu par muuult si falcute,arata ca de 2 luni,m-a luat o duiosie cand am vazut-oooo
Acum am spart norma la mesaje,ca inca pot,Bubulica doarme si eu fug si eu sa trag o 1/2 ora,daca apuc

Asa ca va pup si sunt around!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna, buna... daca tot se face apelul raspundem si noi

Vaz ca e treaba generala cu 'negura', sper ca anul 2007 sa ne aduca tuturor numai bucurii, sa fie macar la fel de bun precum 2005 sau 2004.

De ce m-am intors la scoala? Nu pentru ca ca m-am luminat dintr-o data si vorbesc olandeza perfect, ci pentru ca nu m-am impacat cu mine pentru decizia luata, fara lupta nu renunt!. In skimb am luat alta decizie mai grea si dureroasa, dupa reactia surori lui Hugo, am realizat ca decat asa frati mai bine singur la parinti. Am fi vrut ca bb 2 sa vina vara viitoare, dar nu cred ca mai vrem. O sa ramanem doar cu Biencusa noastra , cel putin pentru moment.. Altfel am aflat cand dau de carnet... in ianuarie, dar nu ma descurajez... alt an, poate cu alte rezultate. Acum cautam alt teren- mai mic, si vom face si alt proiect cu o casa mai mica, deja ma lua groaza cat era de curatat la o casa asa mare, pus ca nu mai vrem sa dureze un an o aprobare. Si iesim si mai ieftin

Oana, imi pare rau ca inca sunteti bolnavioare. Nu cumva iese vre-un dintisor? Letitiei, mititica... Bia a avut rosu in gat 1 luna cred cand i-au iesit maselutele. Despre cealalta problema, delicata tare, sper sa va impacati. Si cu petrecerea mi-a placut, vai de-abia astept sa mai ajung prin ro, sa dau o tura la zgomoteca cu prietenele de altadata, sau un concert ceva... Daria imi tot face pofta.

Elinia, ma bucur ca v-ati simtit atat de bine in we, asteptam si poze:),de la noi sa-ti treaca rusinea si supararea, cum spui sa sunteti singurei, macar in parc sa mergeti.... acu iar duc o paralela la fratele meu zvapaiatu'; a luat atata bataita pe nedrept din cauza vecinilor care nu suportau sa auda nici tropaiala lui de bb, pana a intrat la scoala, sa nu iti pese de vecini etc. Stefan conteaza cel mai mult si lui ii este bine in parc la aer.

Mamacita, ce bine ca ai incredere in bona! Te cred ca e greu sa vi acasa si sa remarci ca Alexut nu a simtit lipsa dragutei de mami, dar mai bine asa decat sa planga. Felicitari pentru asa o bona! Sper sa o tineti tot asa, si de ce nu si mai bine

Adseanasuper v-ati distrat la Felix. Sa sti ca Bia ii face concurenta lui Ale, ca alearga de m-a capiat. lui Ale.

Gata ca am o carutza de exercitii pt maine.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Am aparut, saru'mana ca v-ati gandit la noi.
Din pacate nu a fost sa fie de data asta; am pierdut sarcina in urma unei hemoragii foarte puternice. O sa imi fac un "set complet" de analize poate aflu mai multe... Am stat o vreme deoparte, sa imi ling ranile. :) Nu va ingrijorati, sunt convinsa ca o sa fie cand o sa fie momentul potrivit... Imi pare rau doar ca m-am apucat sa ma bucur prea devreme... si mi-e greu sa tot povestesc tuturor. Cred ca ma intelegeti.
VOrbim! Pup si multa sanatate tuturor.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Anca Micaela imi pare rau! Suntem toate alaturi de tine! Sa dea DD sa vina si bb2 si totul sa fie ok si cu el si cu tine. O pupam pe Ema

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumesc, Adseana!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

AncaMicaela,n-am intrebat intamplator de tine,nu mai strig demult catalogul[de cand am vazut cum e cu lipsa de timp],am avut un feeling ca ceva nu este in regula cu sarcina;speram sa nu fie adevarat,dar de obicei intuitia nu ma inseala.Imi pare nespus de rau,caci stiu EXACT prin ce treci,si-ti doresc in primul rand sa fii tu bine psihic,apoi bb2 sa apara cat de repede doriti!Pupici de la noi sa cicatrizam ranile!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

anca micaela,sa depasesti momentul si sa se aranjeze itele destinului asa cum iti doresti.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

Mergi la inceput