Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neatza!

Iar m-am trezit prima... cu arsuri si tot tacamul... Am incercat sa dormim cu geamul deschis ca era f cald si in casa si afara, si s-a umplut dormitorul peste noapte de tzantzari; ne-au casapit! Exact ce-mi lipsea!

GRIPO nu-i chiar asa la Iasi... adica nu numai cei mai rezitenti si sanatosi supravietuiesc, mai sunt si cazuri fericite... sau cel putin asa vreau sa cred; dar nu stiu cum se face ca auzi tot felul de cazuri ciudate de genul celui descris mai sus. O fi fost vina medicului de garda, orice ar fi nu se face sa trimiti o gravida dilatata 8cm de colo colo! Si culmea ca tipul asta care era atunci de garda e unul ditre cei reputati din Is...
Cine mai intelege?! Dumnezeu sa fie alaturi de noi!

Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Andreea tu oare ai scris dupa mine sau inaintea mea? Parca n-am vazut postarea ta cand am intrat sa scriu. Iar e ametzeala cu mesajele astea... Pai eu tare as dormi, dar daca nu pot... mi-e rau de la stomac, arsuri si greata, nu pot sta macar intinsa...

Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Neata!
Vad ca sunteti tare matinale.
Am si eu o intrebare: de unde pot sa cumpar o burtiera sau o burtiera cu chilot cu tot ca nu am vazut pe nicaieri. HELP
Cred ca ma duc sa nasc saptamana viitoare, aflu sambata cand merg la doctor.
Cele cu burta crapata cred ca am gasit o crema care "alina" durerile: crema cu catina pentru rani sau arsuri de la Plafar, super buna!

38+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise si eu am trimis mesajul de mai sus de 2 ori. Au avut ceva probleme cu server-ul aseara, aparea mesajul: "server is too busy". Apoi m-am lasat si eu pagubasa.

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mexxa

buna dimineata....nu mai pot...nu am inchis un ochi azi-noapte...
Gravidutelor dormiti mama cum cat puteti....ca apoi adio somn.
uhhh ce mie dor cand dormeam cate 24 ore...:((

_
Andreea mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mexxa, de ce nu ai dormit? Te-a tinut bebeul treaza sau n-ai avut tu somn?

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Lyana, eu mi-am cumparat burtiera cu chilot, iar eu aici in Iasi am gasit la tonete. Nu stiu daca sunt si la voi tonete, aici sunt f. multe. Si a costat si putin. Sunt pe marimi, iar eu am luat marimea cea mai mare.

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

MamiLili, multa sanatate sotului tau!

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Gety cum adica marimea cea mai mare? cat de mare? eu am 69 de kg acum
Nu exista si reglabila?

38+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Gripo, in Cora si in Careffour sunt de la 1 500 000 cel mai ieftin apoi mai sunt si cele de 3-4 milioane

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Fetelor, celor care au luat deja scaune de masina pentru bebe, dati-mi si mie niste preturi si magazine, ca eu asta mai am de luat si duminica plecam si noi intr-o mica calatorie la bunici si avem nevoie.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput