Bazar pt ALEX (15)
Raspunsuri - Pagina 23
mariarusu spune:
buna dragelor
revin cu informatii despre carticelele pe care le-am scos la licitatie sunt din acelea cu coperti groase de carton pe care copii nu le pot rupe, ideale pana la 2 ani si povestile sunt foarte educative intr-una e vorba de catelusul labus si intr-una de pisoiasul pisu dar pe langa ei sunt prezentate toate animalele din curte.
lya daca te intereseaza da un pm -
am sa fac poze dar tre sa ma informez cum se pun pe forum,
multumesc de primire- sunteti dragute
maria
Lya spune:
Hai sa licitez si pilulele lui ralcatdaca tot merg la banca.
644. pilule "New Life" de la California Fitness de luat in timpul sarcinii si al alaptatului. Mai sunt in borcan cam 60 (din 120), valabilitate pana in 2008 (ralcat) - 10 ron
Bogdanai,poate dai si tu mama un semn.Cum intru si eu in posesia scaunelului de baie????
roandre,sa-ti traiasca printul.Primele 2 luni e mai greuuu,apoi e greu cu 2 pici,dar e si frumosssssss.
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
roandre spune:
S-o iau pe rand cu raspunsurile:
mariarusu, poze poti sa-mi trimiti mie la adresa mandreescum@yahoo.com pt a le pune pe site.
Lya, pt a o contacta pe bogdanai trebuie sa-ti trimiti e-mail la bogdana_ip@yahoo.com pt ca nu prea are timp sa intre pe forum.
Sa-mi spui cand trimiti banutii in cont ca sa pot confirmarea primirea lor.
Cat despre cum e cu doi bebei...hmmm, e tare greu (nu zic ca nu e frumos dar e extrem de greu) si nu prea mai am timp nici sa respir.
Imi cer scuze cand raspund cu intarziere dar...
Va pup pe toate!
alinamoro spune:
Licitez: 668. Doua carti cu coperti groase de carton pe care copii nu le pot rupe, ideale pana la 2 ani si povestile sunt foarte educative intr-una e vorba de catelusul labus si intr-una de pisoiasul pisu dar pe langa ei sunt prezentate toate animalele din curte (mariarusu) - 5 RON/buc, ofer 15 RON pentru ambele.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
dana_e spune:
hello din nou, pun in licitatie pentru Alex urmatoarele bijuterii facute de mine:
bratara+cercei, jad verde/granate - 25 RON
http://good-times.webshots.com/photo/2458263470100203481BYjlap
bratara are 18.5 cm
colier+cercei, sardonyx/jad alb - 30 RON
http://good-times.webshots.com/photo/2994476930100203481BkCvGJ
colierul are cam 43 cm
va astept!
aurelia1278 spune:
Licitez bratara+cercei, jad verde/granate - 30 RON
Si pentru astea am un pulover primit tot de la mama soacra.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
mariarusu spune:
Mai am 2 cd-uri mp3 cu muzica pentru copii (vine rata, un motan cit un pisoi, si multe altele) si un cd alba ca zapada si cei 7 pitici, le dau la 5 lei /buc,le vrea cineva?
alinamoro spune:
quote:
Licitez: 668. Doua carti cu coperti groase de carton pe care copii nu le pot rupe, ideale pana la 2 ani si povestile sunt foarte educative intr-una e vorba de catelusul labus si intr-una de pisoiasul pisu dar pe langa ei sunt prezentate toate animalele din curte (mariarusu) - 5 RON/buc, ofer 15 RON pentru ambele.
ADJUDECAT!
Maria, ti-am trimis PM cu adresa, maine pun banii in cont.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
Am trimis acum banii in cont(prin homebank).
roandre spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Am trimis acum banii in cont(prin homebank).
Au intrat in cont 15 RON de la tine!